Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הוא עשה רק תעדכנו אותי?

יש לציין שאני לא מחובר לתקשורת או לתוכניות לטלויזיה או משהו בסגנון...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא לא קובע מדיניות בשום אופן וצורה.

אין לו שום השפעה על החיים שלכם.

אתה חי בסרט אם אתה חושב שהוא לא קובע מדיניות או משפיע על החיים שלך.

הוא משפיע, הוא קובע, הוא מייצג אינטרסים (מישהו הזכיר את האפוד הזוהר שיש לנו ברכב כי לוביסט של חברה מסויימת שיכנע איזה ח"כ דפוק שזה מה שיפתור בעיות, והופ - מכרנו כמה מיליונים מהחרא הזה) של חברות, הוא מאיים על עיתונאים - למה לא על נבחרי ציבור שהיום הם בכנסת ומחר יחפשו עבודה, אז למה לא לדאוג להם לג'וב עתידי בתמורה להצבעות למען האינטרסים של "אנשינו"?

אתה יודע מי האיש הכי חזק במדינה? מישהו שלא שמעת עליו מעולם. חפש את הערך בוריס קרסני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל זה נכון, אבל הוא מקדם אינטרסים של חברות, החברות האלה הן הבעיה. אתה לא יכול להחרים את כולן, וגם אם יפטרו אותו, האינטרסים ישארו.

זה שתעשה "לייק" בפרצוף ספר לאיזו קבוצה ששונאים בה את השמן הזה לא יזיז לאף אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איש יחסי ציבור שלא עובר מסך.

אני לא מבין איך זה מסתדר, הוא אומר להיות מומחה לנושא.

אני בטוח שהוא יפסיד עבודה בגלל שכולנו ראינו איך הוא מתנהג

אייל

פורסם

קודם כל, מישהו מוכן להסביר מה הוא עשה בכלל?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היו לאחרונה כמה טריגרים שיצרו נגדו אנטגוניזם.

היה את היציאה שלו נגד קופיקס, באיזו מסיבת עיתונאים עלובה שערך מטעם רולדין.

היתה ההופעה ההזויה שלו ב"כוכב הבא"

היתה ההתייחסות הפוגענית והילדותית שלו לשלי יחמוביץ'

והקש האחרון היה שיחת האיומים שקיבלה עיתונאית "דה מרקר" על כך שהעזה לפרסם נגדו איזה פוסט בפייסבוק.

דיסקו פנדוב וחברים אחרים.

אתם כנראה לא מכירים מספיק את עולם התקשורת מבפנים.

לוביסטים; למשל, זה עולם שונה ונפרד מיחצ"נים.

תפקידו של יחצ"ן/דובר הוא ליצור את הקשר ולהעביר את המסר של הלקוח שלו לציבור שמעניין את הלקוח שלו, ע'י רתימת התקשורת לעניין.

הם לא צריכים להיות אנשים נעימים. הם לא צריכים להיות יצוגיים. בעקרון, הם צריכים להיות בכלל שקופים לציבור.

הטעות של רהב, או שגעון הגדלות שגרם לו לרוץ לאור הזרקורים עלול לעלות לו ביוקר

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני עם פנדוב (זה קורה הרבה לאחרונה) - Don't hate the player, hate the game.

מה משותף לרני רהב, מיילי סיירוס, חן טל וטרול רנדומלי באינטרנט? הם ניזונים מתגובות הזולת. אילו הסביבה הייתה מתעלמת מהם, הם היו נובלים כשם שפרחו ונעלמים מהנוף. אבל הם פונים לאינסטינקטים הבסיסיים שלנו, מגרים אותנו ברמה הביולוגית וכך מניעים לפעולה. זו חכמת המשחק ואנו אלו שמאפשרים להם להמשיך בו ולהתעשר ממנו.

בילדותי אבא שלי תמיד צחק על סבי ז"ל שהיה צופה בטלוויזיה הרוסית, מתעצבן על הפרשן האנטישמי התורן שמופיע שם וצועק בכל הבית: "אתם שומעים מה הוא אומר? לא, בואו תקשיבו לדביל הזה!!!" היום אבי בן 67 והוא עושה בדיוק את אותו הדבר. אני הסקתי את המסקנות מוקדם ולכן (בין היתר) אין לי טלוויזיה... בסופו של דבר הכח להתעצבן או להתעלם נמצא בידינו, ולכרות את הענף שעליו יושבים עלוקות כמו רהב זה רק עניין של בחירה.

אופציה אחרת היא ללכת בשיטה של פוטין ולהכניס אנשים כאלה לכלא. לא בטוח עד כמה זה רעיון גרוע.

פורסם

להכניס את כל האנשים האגוצנטרים לכלא?, באמת??

ואני עדיין לא מבין מה יש לכם נגד הנבלה הזה, חוץ מזה שהוא מתנהג כמו בהמה, הוא לא קשור לחיים שלכם בשום צורה ואופן, חיו ותנו לחיות, אם כל אחד היה מסתכל בצלחת שלו במקום בצלחות של השכנים שלו, היתה פה מדינה שהרבה יותר נעים לחיות בה.

פורסם

והקש האחרון היה שיחת האיומים שקיבלה עיתונאית "דה מרקר" על כך שהעזה לפרסם נגדו איזה פוסט בפייסבוק.

דיסקו פנדוב וחברים אחרים.

אתם כנראה לא מכירים מספיק את עולם התקשורת מבפנים.

לוביסטים; למשל, זה עולם שונה ונפרד מיחצ"נים.

תפקידו של יחצ"ן/דובר הוא ליצור את הקשר ולהעביר את המסר של הלקוח שלו לציבור שמעניין את הלקוח שלו, ע'י רתימת התקשורת לעניין.

היו לאחרונה כמה טריגרים שיצרו נגדו אנטגוניזם.

היה את היציאה שלו נגד קופיקס, באיזו מסיבת עיתונאים עלובה שערך מטעם רולדין.

היתה ההופעה ההזויה שלו ב"כוכב הבא"

היתה ההתייחסות הפוגענית והילדותית שלו לשלי יחמוביץ'

הם לא צריכים להיות אנשים נעימים. הם לא צריכים להיות יצוגיים. בעקרון, הם צריכים להיות בכלל שקופים לציבור.

הטעות של רהב, או שגעון הגדלות שגרם לו לרוץ לאור הזרקורים עלול לעלות לו ביוקר

אם אתה חושב שאין קשר בין לובינג, יח"צ, הקשר עם עיתונאים - אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אין לך מושג גם לגבי תפקיד של דובר / איש יח"צ בחברות עסקיות, והממשקים שלו.

אתה תמים להחריד (במובן היפה) אם אתה רושם שהתפקיד של יח"צ / דוברות הוא לרתום את התקשורת להעביר מסר של לקוח לציבור שלו.

ואני אומר משהו מעצבן - רני רהב הוא גאון. גם גאונים לפעמים נכשלים, אבל זה לא מפחית מגאוניותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אההם.

אחותי הקטנה,בעלת תואר שני בתקשורת, משמשת כיום כאשת יחסי ציבור (ריטיינרית) של חברה מאד גדולה ומוכרת.

אימי, לעומת זאת, פרשה לא מזמן לגמלאות מעיתון קטן ולא מוכר בשם "ידיעות אחרונות" אחרי כ-35 שנות כתיבה במשרה מלאה עבור אותו עיתון.

היום, היא בעלת טור בYNET ובעוד כמה אתרים יותר קטנים.

רני רהב, נושא הדיון שלנו, השתתף בחגיגת בר המצווה שלי, לפני בערך 27 שנה, יחד עם עוד כמה מלככי פנכה שאתה מכיר מהברנז'ה, ושהיו אז נובאדיז בתחילת דרכם.

כך שאני קצת מכיר את התחום מהבית...

אתה מוזמן להמשיך ולשנן את המנטרות שלך, אבל מאדם אינטליגנטי וקוהרנטי כמוך, הייתי מצפה שתתמוך אותם בטיעונים ונימוקים עובדתיים.

הנה כמה טיעונים עובדתיים לחיזוק הצד שלי בדיון:

לובינג- עובד במנותק מהתקשורת (להיפך. הם משתדלים להיות כמה שיותר שקופים. חברי הכנסת עליהם הם "עובדים" רוצים בסופו של דבר שהציבור יחשוב שהרעיון/חוק/אג'נדה פוליטית מגיע מדם ליבם, מהערכים שינקו משד אימם, ולא בגלל שמישהו שכנע אותם לפני שעתיים לחשוב כך). אולי אתה זוכר איזה הד שלילי היה לחשיפתו בתקשורת של משרד הלובינג שעבד בכנסת. נראה לך שהם צרכים עוד אחת כזו?

את הלוביסטים לא מעניין מה חושב הציבור. הם לא מנסים להשפיע על החכ"ים דרך הציבור. זה לוקח יותר מידי זמן, לדעת שולחיהם.

יח"צ, לעומת זאת, מיועד, כמו שאמרתי, להעביר רעיון לציבור דרך התקשורת. כדי לשכנע את התקשורת להתעניין במה שיש להם לומר, הם משתמשים בסלבס, בחכ"ים ובעוד מלככי פנכתם, שמקבלים טובות הנאה שונות ומשונות. כסייד-בנפיט מהסידור הזה, הם הופכים לחוליה המקשרת בין הון לשלטון. (מהיכרותם עם שני הצדדים).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

סבבה.

לשעבר:

פורסם

אני לא מכיר את העניין עם האיומים אבל ראיתי ביוטיוב כמה סרטונים שלו מדבר על קופיקס ונמצא בעימותים כאלה ואחרים עם אנשים ואני לא מצליח להבין על מה הבאז. יש פה בנאדם עם דיעות שבפעמים (מעטות יש לומר, לא בכל ריאיון איתו הוא מתבטא בבוטות) התבטא לא יפה על דברים שהוא לא אוהב.

אז אמנם אני לא אגיד עכשיו שהבחור בסדר גמור וסתם עשיתם לו רצח אופי, פשוט מתוך הנחה ש"מיליארד סינים לא טועים". אבל אני חושב שאם הסיבה לשנאה שלו היא "הוא התבטא לא יפה בXYZ" זו לא סיבה מספיק טובה. אני עדיין מחפש לשמוע מה מפחיד את כולם בבנאדם הזה שהוחלט שיש להחרים אותו ולהעלות אותו על המוקד. דברי רפש זה עדיין לא סיבה טובה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני לא מבין מה אפשר להחרים - כשאף אחד לא ידוע מה הרשימה של הלקוחות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

רני רהב לא פרייאר בעיני למרות שאני סולד מהשיטות שלו, בדיוק כמו שאני סולד מהשיטות של יחצנים כמו רונן צור ומוטי שרף למשל.

את רהב אני לא מכיר אישית למעט ראיון עבודה שעשיתי אצלו לפני כמה מאות שנים, שם מהר מאד הבנתי שאין מקום גם לאגו שלי בפירמה שלו.

למה הוא לא פרייאר? כל אינץ' בעיתון שבו כתוב על רני רהב ולא על הלקוחות של רני רהב, זה נצחון של רני. במקרה הזה הזוכה הוא נוחי. אני לא אומר שהוא לא חף מטעויות אבל קחו בחשבון שאין אצלו שום דבר מקרי.

שרון שפורר, שהיא עיתונאית מבריקה ופצצה לא נורמלית, לא עברה שום דבר שעשרות עיתונאים לא עברו עם רני ועם יחצנים אחרים.

עבדתי בעבר הרחוק עם כמה אנשים מאאאד מוערכים והגונים בתחום, אך לא כולם כאלה.

ו... בוריס קרסני, אני רק אניח את השם הזה כאן בפינה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
... שרון שפורר, שהיא עיתונאית מבריקה

+1 לשרון. היא עיתונאית חוקרת מוכשרת מאוד ואמיצה, גם במקומות שאדם מהישוב מפחד להתקרב אליהם.

אני משער שכאשר רני רהב איים עליה, הוא לא לקח בחשבון שהביצים שלה יותר גדולות משלו. ימים יגידו מה יהיה בהמשך.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...