Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה (4 בבוקר) התעוררתי לטלפון מהמשטרה שפרצו לי לרכב, ירדתי למטה ומה שאתם רואים בתמונות זה מה שראיתי. באופן מפתיע הייתי יותר מעוצבן מאובדן שעות השינה מעצם הפריצה עצמה, לא יודע אם זה מהרווחה כי מעבר לחלון וה-HU עצמו לא היה נזק (בעיקר לשלום הגג) או מתוך אמונה (מוטעית) שהביטוח יכסה הכל ושגם ככה רציתי לשדרג ל-HU עם דיבורית.

אז לגבי החלון אין בעיה, יוחלף. אני רק צריך לברר אם יש השתתפות עצמית, כי לא נאמר לי כלום על זה והאם זה ישפיע על הפוליסה עצמה. לגבי הרדיו, כשביררתי אמרו שנותנים חילופי. אמרתי "מ'זתומרת חילופי? :puzzled: תנו פיצוי, אני אקנה מה שאני רוצה." *המתנה* "אנחנו לא עושים ככה, יש חילופי", אני כבר :mad2: "טוב, איזה דגם?" *המתנה שוב* "פיוניר" בשלב הזה אני כבר :bad-word: מסביר לה בעדינות "יש פיוניר ב-200 שקל ויש גם ב-4 אלף, זה רדיו שעלה לי מעל אלף שקל." (DEH-P6000UB) "אנחנו רק חברת שירות דבר עם הביטוח".

לא הספקתי לתפוס את הסוכנת ביטוח עד סוף היום, אני אנסה לתפוס אותה מחר. קיצר מה עושים במצב כזה?

IMAG0001.jpg

IMAG0005.jpg

IMAG0006.jpg

IMAG0007.jpg

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

משתתף בצערך,

זכור לי שפעם הסביר לי הסוכן ביטוח שיש השתתפות עצמית בסך 350 שקל אם אני זוכר נכון, כך שלא שווה לבטח רדיודיסקים זולים.

כשאני חוויתי את החוויה, הסוכן ביטוח סיפר לי שפעם אחרונה שמבוטח בגניבת רדיו דיווח אצלו על גניבה הייתה לפני כמה שנים טובות, ושעכשיו פחות מדאבל דין לא קורץ לגנבים.

במקרה שלך תתנחם שהנזק הוא לשמשה בלבד (בהנחה ויש לך ביטוח על השמשות). כי פיצוי על המנעול השבור לא קיבלתי מאף אחד.

אם הייתי בוחר להתקין מנעול חדש עם התאמה למפתח הייתי נאלץ להיפרד מ-250 שקל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מעצבן מאוד, אבל ככה זו ההתנהלות שלהם.

אני מציע לקבל את החלופי (לא מותקן, בקרטון), תראה ע"פ הדגם שלו והמפרט שלו אם הוא מספק אותך.

כן מה טוב, אם לא מכור אותו וקנה מה שאתה רוצה.

בהצלחה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

לצערי גם אני עברתי את החוויה(ועוד בזמן שהייתי בירח דבש)

בכל מקרה ההמלצה שלי אליך היא לוודא כי מתקיני החלון החדש שואבים את שברי הזכוכית מתוך הדלת עד הגרגר האחרון אחרת יהיה לך זמזום שיכול להטריף פילים.

תומר

נ.ב- אם זכרוני אינו מטעה,החליפי שקיבלתי היה זאפ/רדיו דיסקים/סנן מחיר מנמוך לגבוה/בחר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בנתיים עוד לא מצאו חלון מתאים, מחר זה יהיה יום שלישי שהוא יושב אצל הזגג, כולה MX-5 אפשר לחשוב זה מזאראטי.

אבל ל-Lexus SC430 לא היה בעיה למצוא, לך תבין :roll:

בכל מקרה החברה המבטחת היא מגדל ונותן השירות הוא פמי פרימיום, מישהו יודע מה שווי המכשירים החילופיים שהם מציעים?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עדכון, הרדיו דיסק התחליפי הוא פיוניר 2100UB. קשה לתמחר אותו כי הוא כבר לא נמכר אבל השווי שלו הוא באיזור ה-400 שקל, להערכתי. ההשתתפות העצמית אגב היא 350 שקל.

יפה...:bad-word:

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לקח שלושה ימים אבל תיקנו. כמובן שלא בדקו שלא חודרים מים, למרות שביקשתי במפורש. וכמובן שיש רעשי רוח כי אין אטימה כי לא בדקו שלא חודרים מים. וכמובן שגם אפילו לא בדקו שהחלון יורד עד הסוף (ספויילר: הוא לא). וכמובן שבנוסף לכל זה דפקו לי את הפגוש בחניה. כמובן כמובן כמובן... :2gunfire:

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לקח שלושה ימים אבל תיקנו. כמובן שלא בדקו שלא חודרים מים, למרות שביקשתי במפורש. וכמובן שיש רעשי רוח כי אין אטימה כי לא בדקו שלא חודרים מים. וכמובן שגם אפילו לא בדקו שהחלון יורד עד הסוף (ספויילר: הוא לא). וכמובן שבנוסף לכל זה דפקו לי את הפגוש בחניה. כמובן כמובן כמובן... :2gunfire:

איזו חוצפה! תתבע להם את הצורה!!

• תוכן חדש...