Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי טופס פיצויים

yaniv572
שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם,

לאחרונה פיטרו את חברה שלי מהעבודה לאחר שנה וחצי.

היא קיבלה למלא טופס פיצויים, אבל יש סעיף שלא כ"כ הבנו ואם מישהו יוכל להגיד מה זה אומר אני אשמח...

הנושא הוא קבלת פטור ממס לפיצויים

פטור על פי סעיף 9 (7 א) למענק המשולם לי מכל המקורות המפורטים להלן (על חשבון פטור לקיצבה) כולל מקופות לגביהם ביקשתי רצף פיצויים או רצף קיצבה:

פרטי הפיצויים, גם מהחברה וגם מיטבית-עתודות ( פנסיה? )

את יתרת הפטור למענק שלא ניצלתי אבקש לקבל בדרך של פטור לקיצבה, על פי סעיף 9א לפקודה.

ידוע לי כי בחירתי בפטור למענק,תיגרע מזכותי להנות מפטור מלא על קיצבה המשולמת או שתשולם לי בעתיד בשל שנות עבודתי עבורן קיבלתי מענק פטור, וידוע לי כי לא אוכל לחזור בי בעתיד מבחירתי זו.

כמו-כן ידוע לי כי משיכה,שלא בדרך של קיצבה,מתוך כספי תגמולים שהופקדו בקופה לקיצבה לאחר יום 9.1.2000,תגרום לחיובי במס בגין תגמולים אלה.

הסעיף האחרון בעצם אומר שברגע שבוחרים בפטור למענק, אי אפשר לבקש בעתיק פטור כלשהו על הזמן עבודה שעליו היא קיבלה את הפיצויים?

תודה ויום טוב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...