Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו lll שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב לזוג צעיר, סטודנטים, נסיעה בין עירונית של 50 ק"מ ליום, עדיפות לחסכוני.

התקציב ההתחלתי היה 30,000 אבל מכיוון שבמשך תקופה לא מצאתי משהו מתאים, העליתי אותו לכיוון ה35,000.

רציתי לדעת מה דעתכם על קליאו 2008?

בתקציב של 35k +אולי חריגה קטנה, אפשר למצוא אקזמפלרים מיד 1/2, פרטיים, ק"מ נמוך (60+-).

מה דעתכם? שוב אציין- החשיבות היא קודם כל לחיסכון (דלק, טיפולים), אמינות, בטיחות ומראה. ד"א - הכוונה היא להחזיק ברכב עד סוף הלימודים (כ4 שנים).

תודה רבה

פורסם

שלום,

לא מזמן רציתי גם קליאו 08

מצאתי ביד 2: יד ראשונה, שמורה, טיפולים בזמן, ק"מ נמוך...

לקחתי לבדיקה והבודק אמר שיש נקישות ונזילות מהגיר ושזה מוכר וידוע ברוב הצרפתיות שיש להם תיבת הילוכים דומה.

שאלתי כמה יעלה לתקן ?

אמר לי, עד שלא יתפרק, עדיף לא לגעת.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

פורסם

יש מספר גרסאות לקליאו.

גרסת ה 1.6 האוטומטית היא שילוב מאוד לא מוצלח של מנוע וגיר. עצל ושתיין.

שאל מומחים האם ההערה של הבודק היא כסת"ח שמשולב בתדמית הרעה של הצרפתיות או משהו אמיתי.

בגלל התדמית הלא טובה אתה יכול לרכוש במחיר זול יותר, כך שמבחינתך יש לכך יתרונות (אולי לתמחר שיפוץ גיר או משהו בסגנון).

יש לה עוד גרסאות. בחלק מהשנים היתה 1.2 ידנית מוצלחת יחסית (כמובן שדי חלשה).

פורסם

אבא שלי חשב לקנות כזאת ועשינו עליה גם נסיעת מבחן על האוטומטית,אני אהבתי אותה,אמנם ציפיתי ממנוע 1.6 לביצועים טובים יותר ופה קצת התאכזבתי,אבל לרכב לא חסר כוח,הרכב מרגיש בטיחותי אהבתי את הצליל כשסוגרים את הדלתות משדר ביטחון,מושבים טובים ,ומה מה שעוד טוב ברכב בגלל התדמית הקליאו נמכרת במחירים זולים לעומת השנה וגם אנחנו מצאנו לא מאט מציאות מבחינת ה ק"מ,הגיר הוא מיושן ה AL4 לא שיא האמינות אבל כול דור משפרים אותו יותר,מעבר לזה לא מצאנו ברשת בעיות מיוחדות מבחינת החשמל,אני אגיד לך את האמת? אם הייתי מחפש סופר מיני אוטומטית גם אני הייתי מתמקד בה די חזק,מבחינת חיסכון אין לא בין החיסכוניות,הגיר פשוט עם 4 הילוכים ומנוע 1.6 לא ממש מתכון לרכב מאוד חסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...