Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בתאורת סלון ושאלה על תאורת חניה. מאזדה לנטיס 2003

Subaru82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

אני נוהג על לנטיס glx 2003.

דבר ראשון קיימת אצלי בעיה בתאורת נוסעים, כנראה קצר איפשהו, שמתבטא בכך שהנורה לא נדלקת.

המפסק לדעתי טוב אבל בכל מקרה לא מגיע זרם לשם.

כמו כן הנורה לא נדלקת לא במצב דור ולא במצב און. האמת שניסיתי קצת לאתר את התקלה ולהעזר בחבר וברב מודד ודי התייאשתי,

אשמח לקבל המלצה לבעל מקצוע בראשל''צ שידע לסדר כראוי.

אשמח לשמוע גם הערכה לכמה זה אמור לעלות.

בנוסף, בא לי להחליף את נורות החניה ע''מ לקבל אור מעט יותר חזק ויפה (לא, אני לא מתכוון לתאורה סופר מסנוורת ומגעילה) ויותר בולט לעין אך רק אחת חוקית. אז אשמח לדעת אם הלדים דוגמת אלה ששמים בלוחית רישוי יתאימו או שמה יש המלצה למשהו אחר.

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורות חניה - מדובר בד"כ על נורות מסוג w5w. אכן אותן נורות כמו בתאורת לוחית הרישוי.

להלן דגמי הנורות הקיימות של החברות המובילות -

http://www.powerbulbs.com/store/category/car-bulbs/fitting/w5w-501

קיימת האפשרות לנורות לד. אישית אני לא ממליץ ולא יודע לגבי מידת החוקיות שלהן.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורות חניה - מדובר בד"כ על נורות מסוג w5w. אכן אותן נורות כמו בתאורת לוחית הרישוי.

להלן דגמי הנורות הקיימות של החברות המובילות -

http://www.powerbulbs.com/store/category/car-bulbs/fitting/w5w-501

קיימת האפשרות לנורות לד. אישית אני לא ממליץ ולא יודע לגבי מידת החוקיות שלהן.

בהצלחה.

מבדיקה שעשיתי לגבי העניין במכון טסטים, לדברי הבחור שם - כל עוד האור לבן או צהבהב , אין בעיה. אור כחול אדום כתום ירוק וכן הלאה , לא מותרים

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי התאורה באור הנוסעים:

א.האם לא ציינת שבדקת שהנורה תקינה כי זה אמור להיות ברור?

ב.באם תקינה,בדוק פיוז.

ג.באם הפיוז תקין בדוק את החוט שנותן + בעת העברה למצב ON ביחד עם הגוף של הרכב(מינוס) אך לא מינוס מהחוטים בבית המנורה אלא ממש קח חוט ארוך ובדוק מהארקה תקינה ברכב,ניתן גם לחבר את המינוס ישירות למצבר.

ד.אם מצאת כי אכן מגיע + לבית הנורה חבר מינוס מגוף הרכב לחוט שאמור לתת מינוס במצב ON או כאשר הדלתות נפתחות

ה.אם ביצעת את סעיף ד' והנורה נדלקת רק במצב ON בדוק משמאל לרגל הנהג מאחורי הפלסטיק(בד"כ) האם לחצני הדלתות מאוגדים יחדיו ומקבלים מינוס תקין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני עם לאנטיס ושמתי נורות לדים בתאורת חניה, אבל הורדי אותם לאחר יומיים בגלל שזה נראה די מגוחך, מכיוון שהן צמודות לתאורת-דרך שהיא מוציאה אור צהוב יחסית זה לא נראה טוב, הסתפקתי בלדים בלוחית רישוי ובתוך הרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...