Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עם מערכת גפם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול זה כמו לרכוש רכב רגיל עם עוד מערכת בפנים שבעת רכישה צריך לבדוק גם תקינותה. בגדול יוצר חסכון של כ40% בהוצאות דלק. כניסה לחניונים לא ממש רלוונטית - דבר ראשון לא נאכפת בשום מקום ודבר שני מרבית חניונים מודרנים מאווררים ואין בהם כל בעיה .

שורה תחתונה - הכל תלוי במצב כלי רכב. אם מדובר ברכב שהיה בבעלות מפוקפקת, תודלת בגז בישול באיזה כפר נידח בפזורה אז תבין לבד

פורסם

חשוב מאוד לבדוק את שגרת הטיפולים במערכת וכמו שאמרו מעלי קחת את הרכב למוסך מוכר שמתקין מעקכות גפמ כדי לבדוק את איכות הבתקנב ותקינות המערכת.

פורסם

עם המערכת תוחזקה בצורה נכונה אין שום סיבה שהיעילות שלה תרד,רוב המערכות בארץ הן תוצרת איטליה,נדיר אבל יש גם מערכות תוצרת הולנד שהם יותר יקרות אבללפי דעתי אין סיבה מוצדקת להשקיע במערכת הולנדית.

אני אומר מתוך נסיון בבעלותי 2 רכבים המונעים בגפמ.

פורסם
בגדול זה כמו לרכוש רכב רגיל עם עוד מערכת בפנים שבעת רכישה צריך לבדוק גם תקינותה. בגדול יוצר חסכון של כ40% בהוצאות דלק. כניסה לחניונים לא ממש רלוונטית - דבר ראשון לא נאכפת בשום מקום ודבר שני מרבית חניונים מודרנים מאווררים ואין בהם כל בעיה .

שורה תחתונה - הכל תלוי במצב כלי רכב. אם מדובר ברכב שהיה בבעלות מפוקפקת, תודלת בגז בישול באיזה כפר נידח בפזורה אז תבין לבד

אותי לימדו בצבא שבבטיחות לא משחקים וכי פקודות רבות נכתבו בעקבות דם של לוחמים, שנהרגו.

אסור בתכלית האיסור להיכנס עם רכב מונע בגז לחניון תת קרקעי.

יש בד"כ שלטים שמזהירים על כך. גם אם בעל החניון לא אוכף את זה- כדאי קצת להגדיל ראש ולמנוע אסון.

לגבי כדאיות רכישה של רכב עם מערכת כזו, מכונאים רבים יסבירו לך שזה גורם נזק לשסתומים במנוע.

כדאי לבדוק באופן מקצועי מה מצב השסתומים.

בעקרון, לא הייתי ממליץ, אא"כ מדובר ברכב בולע דלק כמו מזדה אם.פי.וי או רכב אמריקאי שמתחשק לך מאוד לקנות ואתה יודע שרק באמצעות מערכת גז תוכל לעמוד בהוצאות התדלוק.

בהצלחה

פורסם

בכל מקרה שווה כיום לרכוש מע כזאת.הממוצע כיום הוא של בערך 20000 שקל בשנה שזה בערך 13/15 אלף שקל אז הורדת 40 % מזה זה הרבה מאוד כסף.

לי היתה גולף שנתיים עם המע ולא היו תקלות ,במקרה למשפחתי הרחוקה יש מוסך של גולף,אודי ,סיאט ובזמנו הבעלים סיפר לי שיש בעיות עם המערכת אבל ששאלתי אותו האם הוא נתקל בבעיה כזאת אז הוא השיב שלא הגיעו אליו רכבים עם תקלות בפועל.

באירופה שנים כבר עובדים עם מערכות גז ואין שום בעיה.

• תוכן חדש...