Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Parrot MKi9200 "מחייגת" לתא קולי עם Waze

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי MKi9200 חדשה ברכב ושמתי לב למשהו הזוי ומוזר בזמן ש-Waze עובדת. בכל פעם שהיא מחפשת מסלול חדש, על המסך של הדיבורית רשום "תא קולי". כאילו שהדיבורית מחייגת לתא קולי אבל בפועל זה לא באמת קורה. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזו?

פורסם

כנראה פועל בדיבורית אופציית זיהוי קולי בחיוג והוא מתרגם את "מחשב מסלול מחדש" שנשמע מהאפליקציה כפקודה.

פשוט בטל את הזיהוי הזה.

פורסם

גם אצלי זה ככה, ck3200, כל פעם שהאייפון אמור להשמיע דרך הבלותות' הוא מראה במסך הקטן של הדיבורית שזה כביכול תא קולי, אך אין שום קשר לתא קולי במציאות...

פורסם
כנראה פועל בדיבורית אופציית זיהוי קולי בחיוג והוא מתרגם את "מחשב מסלול מחדש" שנשמע מהאפליקציה כפקודה.

פשוט בטל את הזיהוי הזה.

חשבתי על זה. לא הצלחתי למצוא דרך לבטל את האפשרות הזו...

אני מקווה שזו באמת הבעיה.

פורסם

גם לי יש אותה, בכל פעם שהוויז מדבר בזמן הנהיגה מופיע על המסך הודעה דומה לזו כשאתה בשיחה, והרדיו משתתק.

אם אני לא טועה הוא פשוט לא מבדיל בין פלטי השמע שיוצאים מהפלאפון- מבחינתו כל פעם שהוא מתבקש מהפלאפון להעביר קול דרך הדיבורית זו שיחה.

דיבורית מצוינת, תתחדש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שמע, אם זו בעיה של הדיבורית אז כנראה שהיא לא מצוינת. :( בכל מקרה תודה.... :)

לפחות צרת רבים חצי נחמה. :(

השאלה אם Parrot מודעים לבעיה הזו.

אני, למשל, לא רוצה Voice Recognition. אבל לא מצאתי אפשרות לבטל בתפריט הדיבורית.

פורסם
שמע, אם זו בעיה של הדיבורית אז כנראה שהיא לא מצוינת. :( בכל מקרה תודה.... :)

לפחות צרת רבים חצי נחמה. :(

השאלה אם Parrot מודעים לבעיה הזו.

אני, למשל, לא רוצה Voice Recognition. אבל לא מצאתי אפשרות לבטל בתפריט הדיבורית.

לא הבנתי מה הבעיה פה, הדיבורית לא מחייגת לתא קולי, היא פשוט מקבלת פלט קולי מהמכשיר, אבל רק לשם הניסוי וכדי שאכן נדע שמדובר על אותו הדבר בוא נצלם מחר שנינו את הדיבורית שלנו בזמן שהוויז מדבר או משנה מסלול נסיעה (כמובן שמישהו אחר יצלם ולא אתה בזמן הנסיעה) ונראה אם מדובר באותו הדבר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

היא לא באמת מחייגת כי בשיחות היוצאות של הטלפון לא רואים כלום.

אבל זה לא משנה, משהו קורה לדיבורית בזמן ש-Waze מתכנן מסלול מחדש. והמשהו הזה לא אמור לקרות.

אגב, לא שמתי לב שזה קורה כשה-Waze מדבר, אבל אולי אני טועה. אבדוק מחר.

אם ביטול הזיהוי הקולי יפתור את הבעיה, אז אחלה. השאלה היא איך אני מבטל את הזיהוי הקולי.

פורסם

אין כאן שום בעיה וכמובן שאי אפשר לבטל את זה, ככה עובד הוייז בדיבוריות מיושנות.

בדיבורית שתומכת בstreaming אין בעיה להעביר קול דרך הבלוטוט'.

בדיבוריות שלא תומכות בזה הוייז יודע פשוט "לחייג" לדיבורית ואז רואים כאילו שיחה על צג הדיבורית.

פורסם

לגבי ה"מיושנת". הייתה לי דיבורית עתיקה של בורי וזה מעולם לא קרה לי...

אגב, מצחיק קצת לקרוא ל-MKi9200 דיבורית מיושנת...(אפילו שהיא קיימת מאז 2008)...

אז אני מבין שזו בעצם בעיה של Waze. לא של Parrot.

פורסם

זה נקרא A2DP

אבל בשביל מה צריך את הוויז ברמקולים של הרכב?

יש בהגדרות אפשרות להוציא את הקול של הוויז מהרמקול של המכשיר וזהו.

פורסם

באופן מוזר, ברגע שמבטלים את האפשרות ש-Waze "ידבר" דרך BT אלא דרך הרמקול של הטלפון, הוא משתתק לגמרי. יש כנראה משהו שצריך לעשות כדי שהכל יבוא על מקומו בשלום. אני פשוט לא יודע איך....כרגע....

• תוכן חדש...