Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ! :)

ברשותנו הרכב הנ"ל ומזה כשנתיים ישנם רעשי יניקה מוזרים מעין יניקה עם גמגום כזה, לא תמיד-לסירוגין,מגמגם ל20/30 שניות ואז מפסיק. הבעיה לא מפריעה להתנהלות המנוע, פשוט בזמן שישנו הגמגום, הרכב מאיץ טיפה כי כביכול בגמגום הזה הוא שואב יותר אוויר או משהו.

הייתי בזמנו במורשה של מאזדה בפ"ת וטענו שהבעיה היא חיישן אוויר, החיישן הוחלף בחדש אך הבעיה רק החמירה והגמגומים נעשו תכופים יותר. החזרנו לחיישן המקורי וניקינו אותו והיה שקט לתקופה מסוימת(משהו כמו חודש)ואח"כ זה שוב חזר. אז זה החיישן או לא??

בתודה מראש לכולם !!

דניאל :)

חי את הסיבוב :twisted:

פורסם

צריך להתחיל בבדיקת כל צינורות הוואקום והאויר לראות ששלמים ואין דרכם משיכות אויר. כמו כן לבדוק את סעפת היניקה שאטומה כראוי. מומלץ גם לבצע ניקוי בית מצערת.

פורסם

[quote=>חולה הגה בדם

תודה רבה מאור !! :) עזרת לי מאוד ! לא חשבתי על הכיוון הזה,חשבתי שמדובר בבעיה אלקטרונית.

אני עדיין לא שולל בעיה אלקטרונית אך תתחיל מהקל לכבד...הקל במיקרה הזה לא יעלה לך כלום וזה בהחלט עלול לפתור את הבעיה. :) ממתינים לעידכון.

פורסם

אז כמו שהבטחתי-עדכון מהשטח.

פיקרתי את כל האזור וגיליתי כמה מחדלים, הראשון הוא החור בתחתית הקופסא של הפילטר והשני הוא ה'בד' שיש סביב סוף הצינור יניקה ,שבלוי לגמרי. מה מהם הבעיה ?

עזרתכם !

בתודה-דניאל :)

uploadfromtaptalk1388496483604.jpg

uploadfromtaptalk1388496553593.jpg

uploadfromtaptalk1388496591067.jpg

פורסם

אתה מוזמן לסגור את הבסטה כי לחור הזה ספציפית לא אמורה להיות כל השפעה וכן לשיכבת הבד שעוטפת את הצינור...בדוק בצינורות אחרים יותר בכיוון של סעפת היניקה. אם הכל ניראה תקין אני ממליץ לך לבצע ניקוי יסודי לבית המצערת.

פורסם

בכדי שנוכל לסגור את השרשור כשהבעיה נפתרה אז אקפיץ.

פירקתי את בית המצערת והמנוע צעדים,שניהם נוקו (על המנוע צעדים בזבזתי חצי חבילה של קיסמי אוזניים:p) הרעש נפסק ב"ה. תודה !

• תוכן חדש...