Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סדק בדשבוט מאז הרכב בן שנה ואולם לא היה לי זמן לטפל בכך .היה ידוע לי שהבעיה ידועה לחברה ומי שמתלונן על כך הם מחליפים לו אותו בהשתתפות נמוכה. מסתבר שטעיתי -מכיון שכעת משהתפניתי לטפל בבעיה נמסר לי רשמית מטויוטה ש"המבצע נגמר" לא שהם חלילה הודיעו רשמית לבעלי הרכבים עם הפגם בדשבוט שניתן להחליף זאת אך ורק בפז"מ שהם הקציבו לכך, ולא שבמוסך היבואן התריעו על כך כמו שהם יודעים תמיד יפה מאד להתריע על כל פגם שהם יכולים להרויח כסף טוב על תיקונו פשוט "המבצע נגמר" ואפילו לא ידענו שהוא התחיל.... הכל בשושו מסתבר. מי יכול לעזור לי בעצה איך להתמודד מול טויוטה ע"מ שיכירו באחריותם על כך. כמו"כ אני מחפש עוד בעלי טויוטה שהיתה להם את אותה בעיה או שעדיין היא קיימת ע"מ לשתף אותי בנסיונם.

פורסם

יש לי אותה בעיה.

נאמר שלא מוכנים להשתתף בעלות והעלות היא 8000 ₪ להחלפת דשבורד.

מוכן לתמוך על מנת שנזכה שנינו ועוד בעלי דשבורד סדוק להחלפה במחיר הגיוני.

גיא.

פורסם

הצטרפו אלינו ע"מ ליצור קבוצת לחץ על טויוטה שתיקח אחריות ותחליף את הדשבורד הסדוק בסה"כ זו בעיה כללית של הרכב הזה משנים 2004 -2009

פורסם
יש לי אותה בעיה.

נאמר שלא מוכנים להשתתף בעלות והעלות היא 8000 ₪ להחלפת דשבורד.

מוכן לתמוך על מנת שנזכה שנינו ועוד בעלי דשבורד סדוק להחלפה במחיר הגיוני.

גיא.

יש לך קשר לפורומים של ג'יפאים למינהם -כדאי לפנות גם אליהם

פורסם

מומלץ להיכנס ליוטיוב תחת הכותר דשבורד סדוק טויוטה לצלם את הסדק שלך בצרוף הסבר וכן לפנות לפי ההוראות המופיעות שם עם המלצה למשרד התחבורה, כמו"כ לצרף העתקלטיוטה העולמית ליבואן טויוטה ו...כן לא לשכוח שיש להם בטויוטה אתר ופייסבוק נא חוו דעתכם בנושא בנימוס אבל בתקיפות

פורסם

גם לנו יש לאנד קרוזר עם אותה בעיה.

הנושא נטחן דק דק, תעשה חיפושים בגוגל, יש אתרים חזקים בתחום רכבי שטח שעוסקים בזה רבות.

מידי פעם נפתחת קבוצה חדשה ופונה לחברה, ומידי פעם הם יוצאים בהחלפה של הדשבורד במחיר מוזל (1500 ש"ח +-)

הבעיה מאוד נפוצה וקיימת כמעט בכל לנד קרוזר ומי שזה עוד לא קרה לו, לא לדאוג זה יגיעה.

בכל מקרה מה שאני ממליץ זה להיכנס לאחד האתרים האלו, להירשם לקבוצה קיימת שממתינה לתשובות.

אותי אישית זה פחות מעניין כי גם בעלות של 1500 ש"ח אני לא אחליף, בהמשך נמצא פתרונות יצרתיים אחרים.

בהצלחה

פורסם
גם לנו יש לאנד קרוזר עם אותה בעיה.

הנושא נטחן דק דק, תעשה חיפושים בגוגל, יש אתרים חזקים בתחום רכבי שטח שעוסקים בזה רבות.

מידי פעם נפתחת קבוצה חדשה ופונה לחברה, ומידי פעם הם יוצאים בהחלפה של הדשבורד במחיר מוזל (1500 ש"ח +-)

הבעיה מאוד נפוצה וקיימת כמעט בכל לנד קרוזר ומי שזה עוד לא קרה לו, לא לדאוג זה יגיעה.

בכל מקרה מה שאני ממליץ זה להיכנס לאחד האתרים האלו, להירשם לקבוצה קיימת שממתינה לתשובות.

אותי אישית זה פחות מעניין כי גם בעלות של 1500 ש"ח אני לא אחליף, בהמשך נמצא פתרונות יצרתיים אחרים.

בהצלחה[/QUOT

אתה יודע אולי להגיד על איזה שנתונים מדובר (רק בלנדקרוזרים או גם בפראדו זה מופיע?) כי זה פחות או יותר הג'יפ הבא שלי

פורסם

2004-2008

בפראדו זה לא קיים. בפראדו יש בעיה אחרת בדשבורד, החיבור שלו לרכב מתרופף והוא מקרקש כמו קסטנייטה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם שנת 2003 בפנים, בקיצור זה כולל את כל לאנד קרוזר סידרה 120\125.

שנת 1999-2002 שזאת סידרה 90\95 הבעיה של הסדקים לא קיימת, הדשבורד שונה לגמרי ועשוי מחומרים אחרים.

לקירקוש יש פתרון

פורסם
לקירקוש יש פתרון

והוא?

האוטו אצלי קיבל את השם "קסי". 1. שם של זונה. 2. קיצור של קסטנייטה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לחזק אותו.

אני פרקתי כמעט כל דבר שמחובר אליו, כמו לוח שעונים (ששם יש בסה"כ שני אומים שמחזקים אותו), תא כפפות, מכסה כרית אוויר צד נוסע, החלמתחת להגה וכו'.

חיברתי פלחים אלומניום עם בורג ואום בכל מני נקודות שלא נראים לעין, ואת כולם מתחתי לכיוון הצינור מתכת (1.5 צול) שנמצא מאחורי הדשבורד, זה הצמיד אותו לקידמת הרכב והוא לא זז מ"מ.

וגם הצמדה של הקונסולה המרכזית על ידי ספוגים קשיחים.

יש עבודה, אבל זה בר תיקון באופן כללי.

על הדרך גם שלחתי את ההגה לתפירה מחדש.

פורסם

לאבא שלי יש 06' , גם לו היה סדק ענק בדשבורד (נראה יותר כמו קרע ב"עור" על הדשבורד), וטויוטה החליפו לו את הדשבורד.

אני לא זוכר אם זה היה כרוך בהשתתפות עצמית, אני אבדוק לך אם כן ומה הייתה הפרוצדורה

• תוכן חדש...