Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתעניין בקרב חברי הפורום - מהו המחיר שאפשר להשיג את הרכב הנ"ל בחברות הליסינג.

אני מתעניין ברכישה של אחת משנתון 2011, אבל נזכרתי באופציה הקורצת של רכישת אחת חדשה לגמרי בהנחה מאסיבית.

אשמח לעזרתכם!

פורסם

א) כדאי שתציין באיזה דגם אתה מעוניין (גיר רגיל/אוטומט).

ב) מה הבעיה פשוט להרים טלפון לחברות הליסינג ולשאול?

אם אתה עדיין מתעצל, תרים ביום ראשון טלפון לבחור הזה 052-6898689, הוא מספיק מקושר בשביל לענות לך על השאלה.

אני לא מעודכן במחירים אבל מדובר ברכב דיי מבוקש בשוק אז לא בטוח שתקבל כזו הנחה משמעותית (אני הייתי מהמר על 5-10%).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בדקתי את הנושא לפני מספר חודשים - ההפרש (לדגם האוטומטי) היה 71 אש"ח ל-0 ק"ממליסינג לעחות 77 אש"ח חדשה מהיבואן. אבל מעבר לנושא ה"יד" הרכב מהיבואן היה ברמת אבזור יותר גבוהה, כך שהעסקה הכוללת של רכישה ישירה מהיבואן היתה עדיפה עלה-0 ק"ממליסינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מעוניין בדגם האוטומטי.

אני חששתי באמת שמכיוון שמדובר בדגם מבוקש מאוד גם ככה, ההנחות יהיו נמוכות.

מי היה מאמין שנגיע ליום שבו קיה תהייה רכב מבוקש :shock:

פורסם

ולא סתם מבוקש, מקום 1 במסירות בקטגוריה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה שואל אותי, ההפרש הין רכב חדש לשנת 2011 לא יהיה משמעותי מאוד (בגלל שהרכב כ"כ מבוקש) ולכן עדיף כבר חדש מהניילונים. אני יכול להגיד לך שנהגתי עליו פעם אחת והוא ממש לא מרגיש כמו רכב מיני. ממש נוח (לא נותן תחושה של צפיפות ופלסטקיות כמו האלטו למשל..

• תוכן חדש...