Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה פונטו 07-08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש פיאט גרנדה פונטו בין השנים 2007-2008,

רציתי לדעת מה הדעות פה על הרכב אם הטא מומלץ או לא מומלץ,

אם כן אז איזה דגם, איזה גיר, האם כדאי לבצע את הרכישה או לחפש

רכב אחר?

תודה לעוזרים

פורסם

זה רכב טוב , חסכוני ,בטיחותי, אמין ולדעתי גם בעל עיצוב יפה .

עדיף לקנות אותו עם מנוע 1.4 וגיר ידני , גם ה1.2 בסדר אבל הוא חלש יחסית ולא מספיק לרכב בגודל הזה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

רכב נחמד יחסית מרווח ונח. חיסכוני מאוד ומגיע גם ידני וגם גירסה רובוטית.

עדיף לחפש יד 1 פרטית שמורה כי הרכב די עדין. אלף אלפיים יותר בקניה שווים פחות אלפיים שלוש בהמשך הדרך

פורסם

מה הצרכים שלך? מה אופי הנסיעות ומה הדרישות מהאוטו?

בסה"כ הגרנדה זה אוטו מעולה, אני ממליצה לחפש אחת כמה שיותר מאובזרת (6 כריות אוויר, במהלך 2008 נוספה גם מערכת ההיל הולדר שעוזרת בזינוק בעליה)

כמובן שתהיה שמורה ועם היסטוריית טיפולים מלאה, לדעתי זה לא יותר מידי לבקש שאוטו בן 6 יהיה מטופל כראוי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אין לי מה להוסיף מעבר למה שאמרו,אבל אם תבדוק רכב מסוים,חשוב להקפיד שיש נוזל קירור במקום מים,הגיר הרובוטי פחות מוצלח,ידני עדיף בהרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הצרכים שלי מאוד בסיסיים, נסיעות בעיקר בתוך העיר,

אחת לחודש נסיעה בין עירונית 200+ ק״מ..

אני חייל אז חשוב לי שתהיה חסכונית ואמינה, מינימום הוצאות

מקסימום תמורה.

פורסם

קניתי את הרכב הזה 2008 גיר רגיל לפני כמה ימים, וגם כמוך בדקתי עוד רכבים , בסוף החלטתי על הרכב הזה.

אני יכול להגיד לך שהנסיעה ממש טובה למרות שהמנוע רק 1250 , והוא חסכוני מאוד.

קניתי אותה יד 1 ועלתה לי 32 k.

פורסם

מרוצה מהקנייה , יש לי בעיה אחרת עם הרכישה שרק עכשיו ראיתי , כתבתי כאן הודעה על זה בפורום אתה יכול לראות, זה קשור לקילומטרז'

פורסם

ניראלי אני יילך על הגרנדה פונטו בסוף למרות שמפתים אותי קצת

מהצד לבחור בפורד פוקוס האצבק.. אבל השאלה שנשאלץ עכשיו

זה גם אם אני הולך על הפונטו, על איזה קריטריונים אני צריך

להסתכל לפני הקניה

פורסם

שיש שימוש בנוזל קירור ולא במים,לבדוק מצב CITY ושההגה חוזר למשקל תקין לאחר שמנתקים אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...