Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרכז שירות לי, כפר סבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , אני צריך עזרה ממי שיש לו ניסיון עם המוסך הזה הרכב שלי עבר תאונה קלה והוא מוסך ההסדר הקרוב אלי , רציתי לשמוע חוות דעת על המוסך ממי שיש לו ניסיון איתם ולגבי איכות העבודה שלהם , בבקשה אני צריך עזרה דחופה .

אשמח מאוד אם תעזרו לי

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

תודה רבה derish, אשמח לשמוע ממשהו היה לו ניסיון עם מחלקת הפחחות שם בקשר לאיכות העבודה .

פורסם

יש לי הרבה ניסיון מולם, כולל בנושא פחחות (לרכב של אבי) - אחד המוסכים היותר איכותיים שיש בארץ.

עושים עבודה בצורה מקצועית ובעיקר נותנים את הלב שלהם למכוניות

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

תודה רבה לך רועי , עזרת לי מאוד והרגעת אותי , כנראה שאלך אליהם .

תודה ...

פורסם

רק רוצה לחזק את הפידבקים החיוביים-

הרכבים במקום העבודה שלי, כ- 20 מכוניות (סובארו מכל קשת הדגמים של השנים האחרונות; לא, אין BRZ), מטופלות שם באופן קבוע, בכל מחלקות המוסך ואנחנו מרוצים למדיי הן מהשירות, הן מהטיפול עצמו והן מהמחיר (גם מכוניות שהאחריות עליהם פגה מזמן מטופלות שם).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תודה רבה ידידי , אתם עזרתם לי מאוד כי הייתי מאוד מודאג , ואני מאוד פדנט , נראה מחר מה יהיה , שוב תודה לכם.

• תוכן חדש...