Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסח טאבו

itzik_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים קניתי דירה , היום במקרה חיפשתי את הנסח טאבו ולא מצאתי אז הוצאתי

אחד חדש באינטרנט .

בטאבו שמתי לב שבבעלים מופיע הבעלים הקודמים ואני מופיע בתור הערת אזהרה סעיף 126.

האם זה תקין שהבעלות מופיעה על שם הדיירת הקודמת ? תודה .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

לא. אם קנית דירה יד שניה ולא מהקבלן אחרי שנתיים היא בטח ובטח צריכה להיות על שמך. גש בהול לעורך דין שליווה אותך בעסקה שיסדיר את העניין.

פורסם
לפני שנתיים קניתי דירה , היום במקרה חיפשתי את הנסח טאבו ולא מצאתי אז הוצאתי

אחד חדש באינטרנט .

בטאבו שמתי לב שבבעלים מופיע הבעלים הקודמים ואני מופיע בתור הערת אזהרה סעיף 126.

האם זה תקין שהבעלות מופיעה על שם הדיירת הקודמת ? תודה .

האם המוכר סיים את התשלומים למס שבח ? התהליך בהחלט יכול לקחת שנה מיום ביצוע העסקה.

ברר עם העורך דין שלך/שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם

עכברוני- עקרונית אתה צודק. מעשית לפעמים הסיפור הרבה יותר מורכב - כיון שהרבה פעמים מעורבים בסיפור צדדים שלישיים עם ביורוקרטיה איטית (כגון קק"ל או ממ"י), ולפעמים העיכוב נובע מדברים שטותיים ואפילו מידה של הזנחה\שכחה מצד עורך הדין. דוגמא שקרתה לי באופן אישי - איזו תקלה בקליטת תשלום חשבון המים של בעלת הדירה הקודמת עיכבה את קבלת אישור העיריה לרישום בטאבו. מרגע שהאישור התקבל הרישום בוצע תוך פחות משבועיים.

כמובן שעצתך לפנות לעורך הדין שטיפל עבורך ברישום נכונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה חברים , דיברתי עם העורך דין והוא אמר שהוא צריך אישור עיריה להעברה בטאבו , יסודר בימים הקרובים ,

תודה ויאללה לבירוקרטיה :twisted:

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...