Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר בורג בדיסק, תקין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אז ככה... היה לי פנצ'ר והחלפתי גלגל לרזרבי.. ומה אני רואה?

חסר לי בורג בדיסק בלמים.

זה תקני?

ועוד משהו, שמו לי ת'גלגל והזיזו לי את במשקולת. שאלתי למה אתה מזיז? התשובה שלו היתה: "לא לא זה בסדר, ככה צריך"

אני לא כל כך בטוח, מה אתם חושבים? אם זה לא מכוון טוב, אני אמור להרגיש משהו בנסיעה?

---------------------------------------

---------------------------------------

פורסם

בקשר לדיסק, תדאג שישימו לך בורג, זה לא כל כך קריטי מכיוון שבורגי הגלגל עצמו גם מהדקים את הדיסק למקומו, אבל עדיין - הבורג הזה אפילו לא יעלה לך כסף (אני קיבלתי רביעייה בחינם).

יובל.

פורסם

אחי המשקולת בגלל זה בשביל שהגלגל ילך ישר הזה שתיקן לך בדק את זה אם מכונה כזאתי ושם הוא בעצם מישר אותו וכל זה אז לא נורא הוא ישר לך אותו בלי המשקולת זה שטויות אחי אתה יכול לבדוק את זה אם האוטו לא סוטה לך כשאתה מחזיק את ההגה ישר ועוזב ידים

פורסם
אחי המשקולת בגלל זה בשביל שהגלגל ילך ישר הזה שתיקן לך בדק את זה אם מכונה כזאתי ושם הוא בעצם מישר אותו וכל זה אז לא נורא הוא ישר לך אותו בלי המשקולת זה שטויות אחי אתה יכול לבדוק את זה אם האוטו לא סוטה לך כשאתה מחזיק את ההגה ישר ועוזב ידים

הא?!?!

לא שהבנתי חצי ממה שאמרת אבל דיברת שטויות

יובל.

פורסם

הא?!?!

לא שהבנתי חצי ממה שאמרת אבל דיברת שטויות, אה, ותמיד אמרתי לאנשים לא להבריז משיעורי הפיסוק בכיתה א':

פסיק - Danny4u

Danny4u - פסיק

תכירו.

יופי.

יובל.

פורסם

שיטה של המון פאנצ'רמכרים זה לפרק את הצמיג ולסמן את המשקולת ולהחזיר את הצמיג חזרה לאותו נקודה מבלי לעשות איזון אחרי התיקון.

הדרך הזאת מאוד חובבנית,

אם הוא עשה לך איזון אחרי התיקון אז אין שום בעיה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
שיטה של המון פאנצ'רמכרים זה לפרק את הצמיג ולסמן את המשקולת ולהחזיר את הצמיג חזרה לאותו נקודה מבלי לעשות איזון אחרי התיקון.

הדרך הזאת מאוד חובבנית,

אם הוא עשה לך איזון אחרי התיקון אז אין שום בעיה.

שי

בל נשכח שאחרי החלפת צמיגים , חובה !!! לעשות איזון גלגלים בשנית

אני החלפתי רבעיית צמיגים אצל אנטון , מקום טוב מחירים זולים

אבל הבעיה שמרוה הלחץ לפעמים שוכחים דברים

אז לקחתי את האוטו ונסעתי ללא איזון , כול ההגה רעד כאילו אין מחר..

חזרתי , הופ איזון , הופ ההגה כמו סרגל ולא רועד....

• תוכן חדש...