Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נסעתי על כביש 6 מאחורי רכב הוא החליףנתיב וישר אחרי התגלה צמיג של משאית על הכביש, לא הספקתי לבלום עד לעצירה ועליתי עליו.

כתוצאה מכך התפוצץ לי האלטרנטור נפל קצת וגם הטמבון הקדמי.

השאלה היא,

את מי אני תובע כביש 6 או נהג המשאית? (הספקתי לצלם אותו לאחר שעצרתי לפני שהוא ברח ולא היה מוכן למסור פרטים)

האם זה מוגדר כתאונה לכל דבר?

פורסם

אם כביש 6 היו מודעים למפגע ולא טיפלו בו אז אכן ניתן לתבוע אותם על רשלנות. מצד שני, אם הצמיג עף מהמשאית לנגד עיניך ובטרם מישהו הספיק לדווח על כך למוקד של כביש 6, הכתובת שלך היא נהג המשאית.

אי אפשר לצפות מכביש 6 להציב סייר על כל רכב שנכנס לתחומו, שיוודא שלא עפים ממנו חפצים - זוהי אחריותו של כל נהג.

אם יש לך את מספר הרישוי של המשאית - טוב מאוד. אם לכביש 6 יש במקרה מצלמת בקרת תנועה באיזור, שקלטה את ההתרחשות והם מוכנים למסור לך את הצילום - מצוין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה אתה רוצה מנהג המשאית?!?!

הוא נסע בהתאם לתנאי הדרך והצליח לחמוק מהמכשול שנקרא בדרכו ואילו אתה לא הצלחת לחמוק מהמכשול.

אם הצמיג לא נפל ממנו אז אין לו בכלל מה לדבר איתך.

פורסם

לא ברור מדבריך:

האם הצמיג נפל מהמשאית או שהיה קודם על הכביש?

.

בכביש 6 מפוזרות הרבה מאוד מצלמות, תוכל להפנות בקשה מסודרת עם תיאור ההתרחשות והזמן, אני מאמין שיעבירו לך את החומר בשמחה או יזמינו אותך לצפות בו לכל הפחות.

בגלל שכביש 6 הוא בתשלום אני חושב שיש כאן קייס, נמתין לעו"ד מקצועי שיגיב.

אלטרנטור?

אני מאמין שכוונתך לרדיאטור.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אתה באמת צריך לראות ממי נפל, כמו שהחבר מעלי כתב לך. אני רק רוצה לציין בפניך שבכביש 6 ישנם סיירים במקום שאמורים לדווח על כל מיפגע, אם זה לא קרה מהמשאית שציינת. אתה יכול לתבוע את כביש 6 על הנזקים שניגרמו לך, רק תצרף הצעת מחיר. הם לא יכולים להכחיש שלא היית במקום יש צילום של הרכב שלך.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

חברים תקראו את ההודעה הראשונה:

* הבחור נסע מאחורי מכונית (ולא מאחורי משאית).

* המשאית ככל הנראה עמדה בצד לאחר שעף לה צמיג.

* פותח השרשור לא ראה את הצמיג בזמן ונכנס בו, עצר בצד.

* נהג המשאית סירב למסור פרטים ונסע מהמקום, פותח השרשור הספיק לצלם אותו (אני מניח שמדובר על לוחית הרישוי שלו).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• ספונסר פורום
פורסם
שלום,

נסעתי על כביש 6 מאחורי רכב הוא החליףנתיב וישר אחרי התגלה צמיג של משאית על הכביש, לא הספקתי לבלום עד לעצירה ועליתי עליו.

כתוצאה מכך התפוצץ לי האלטרנטור נפל קצת וגם הטמבון הקדמי.

השאלה היא,

את מי אני תובע כביש 6 או נהג המשאית? (הספקתי לצלם אותו לאחר שעצרתי לפני שהוא ברח ולא היה מוכן למסור פרטים)

האם זה מוגדר כתאונה לכל דבר?

לדעתי אם הצמיג נקרע מהמשאית שצילמת ?

תבע את בעל המשאית ,.

אם הצמיג לא ירד מהמשאית תבע את כביש 6

צור איתי קשר טלפוני 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב

אכוון אותך בשלבים הבאים שעליך לפעול .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...