Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Vw polo 1.2Tsi / Seat ibiza sport 1.4

orliron2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אנחנו רוצים לקנות אוטו ויש לנו שתי התלבטויות רציניות , אני צריך שתגידו לי מבין המכוניות שאני יציין לכם איזה מכונית עדיפה יותר ואם אפשר שתפרטו לי גם למה ..

בחירה 1 - סיאט איביזה מנוע 1.4 85 כ"ס ( ספורט 3 דלתות - ידני ) שנת 2011 , צבע אדום מטאלי , צמיגים חדשים של DUNLOP ספורט , ג'אנטים ספורט אורגינל

לבין :

בחירה 2 - פולקסוואגן פולו שנת 2010 ( עלתה בנובמבר [11] ) , צבע אדום מטאלי , ג'אנטים של GTI , מנוע 1.2 TSI 105 כ"ס

דגם Comfortline , טסט לשנה , אוטומט גיר DSG , מערכת GPS/DVD מותאמת של פולקסוואגן

- חשוב לציין ששני המכוניות מטופלות במוסכים של מורשים של צ'מפיון

תודה :)

פורסם

לפי איך שאתה מפרט את האיביזה אין בה שום דבר מעניין חוץ מצמיגים חדשים של דנלופ.

לעומת זאת,הפולו מאובזרת יותר,חזקה יותר ובעלת גיר DSG שלדעתי עדיף על הידני.

אני לא הייתי חושב פעמיים והולך על הפולו.

ד"א, הק"מ של המכוניות זהה?

פורסם

לפני כמה חודשים עמדתי בפני אותה התלבטות

הסיאט מבפנים מרגישה הרבה יותר זולה (והיא באמת יותר זולה), יצא לי לשבת באקזמפלר מסויים (שאציין שנראה לא כל כך שמור, אך גם שנת 2011) והרבה מהפלסטיקים קירקשו ונראו על סף התפרקות,אך מנגד מנוע ה1.4 בשילוב עם גיר ידני אמור להיות הרבה יותר אמין ופחות מועד לתקלות, וגם מאוד חסכוני.

בסופו של דבר בחרתי בפולו - גם היא שנת 2011 - פשוט מרגישה מבפנים טוב יותר,איכותית יותר ובמקרה שלי גם מצאתי אחת בלי אף התקנה מקומית של שום דבר (אפילו לא קודן) - דבר שבשבילי היה יתרון.

עם הDSG עוד לא נרשמו תקלות (טפו טפו טפו) אבל זה פרמטר שצריך לקחת בחשבון (במיוחד אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב הרבה שנים).

אז נכון שלסיאט יש 2 דלתות, סאן רוף,ג'אנטים ובכללי היא נראית צעירה ו"קרבית" יותר מהפולו (אם הבנתי מהשרשורים הקודמים שלך אני מסיק שאתה צעיר).

אבל לי הפולו פשוט הרגישה טובה יותר ואיכותית יותר ברמה שמצדיקה את התוספת בתשלום.

האם ההפרש במחיר שווה ? על זה רק אתה יכול לענות בהתאם לעומק הכיס וכמובן לשימושים שלך (2\4 דלתות, DSG מול ידני וכו').

כמו שציינו בפניך בנושא הקודם - בלי לחץ. לא מדובר ברכבים נדירים וניתן למצוא רכבים שמורים משני הדגמים.

פורסם
לפני כמה חודשים עמדתי בפני אותה התלבטות

הסיאט מבפנים מרגישה הרבה יותר זולה (והיא באמת יותר זולה), יצא לי לשבת באקזמפלר מסויים (שאציין שנראה לא כל כך שמור, אך גם שנת 2011) והרבה מהפלסטיקים קירקשו ונראו על סף התפרקות,אך מנגד מנוע ה1.4 בשילוב עם גיר ידני אמור להיות הרבה יותר אמין ופחות מועד לתקלות, וגם מאוד חסכוני.

בסופו של דבר בחרתי בפולו - גם היא שנת 2011 - פשוט מרגישה מבפנים טוב יותר,איכותית יותר ובמקרה שלי גם מצאתי אחת בלי אף התקנה מקומית של שום דבר (אפילו לא קודן) - דבר שבשבילי היה יתרון.

עם הDSG עוד לא נרשמו תקלות (טפו טפו טפו) אבל זה פרמטר שצריך לקחת בחשבון (במיוחד אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב הרבה שנים).

אז נכון שלסיאט יש 2 דלתות, סאן רוף,ג'אנטים ובכללי היא נראית צעירה ו"קרבית" יותר מהפולו (אם הבנתי מהשרשורים הקודמים שלך אני מסיק שאתה צעיר).

אבל לי הפולו פשוט הרגישה טובה יותר ואיכותית יותר ברמה שמצדיקה את התוספת בתשלום.

האם ההפרש במחיר שווה ? על זה רק אתה יכול לענות בהתאם לעומק הכיס וכמובן לשימושים שלך (2\4 דלתות, DSG מול ידני וכו').

כמו שציינו בפניך בנושא הקודם - בלי לחץ. לא מדובר ברכבים נדירים וניתן למצוא רכבים שמורים משני הדגמים.

הסיאט עם 32,000 ק"מ והיא עולה 58,000 ש"ח

ואילו , הפולסוואגן פולו עם 64,000 ק"מ והבן אדם רוצה עליה 68,000 ש"ח

מה לדעתכם יותר כדאי ומומלץ לקחת ?

אני תאמת ממש נדלקתי על הפולו היא נראית פשוט מפחידה ובמיוחד שהיא בצבע אדום מטאלי שבחיים לא יצא לי לראות על הכבישים חוץ מאיזה GTI שעברה . לעומת זאת , אבא שלי רוצה את האיביזה ( גם בגלל שהיא עולה 10,000 פחות )

תוכלו בבקשה לתת לי סיבות למה הפולו יותר עדיפה על האיביזה , או הפוך .

תודה

פורסם

אספ, הדגשתי שלדעתי גיר הDSG עדיף על הידני.

לדעתי(

אם מדובר על רכב לסופי שבוע או סתם רכב שהוא קצת יותר מלהגיע מA ל-B אז כמובן שהגיר הידני יהיה הרבה יותר רלוונטי כי התחושה של הנהיגה הרבה יותר משמעותית.

גירי הDSG חסכוניים ואפילו אמינים (DSG6)-ולנהג הישראלי הממוצע זה שילוב מושלם.

לפותח האשכול-חוץ ממחיר הנמוך יותר של האיביזה אין לה שום יתרון על פני הפולו.

האיביזה מרגישה זולה יותר,היא חלשה יותר,עממית יותר ולדעתי אפילו פחות יפה...הפולו גם לא מושלמת אבל היא האופציה העדיפה.

עצה שלי, אם יש לך אפשרות לעשות סיבוב במכוניות אז זה הדרך הטובה ביותר להחליט מה הכי טוב בשבילך.

פורסם
אספ, הדגשתי שלדעתי גיר הDSG עדיף על הידני.

לדעתי(

אם מדובר על רכב לסופי שבוע או סתם רכב שהוא קצת יותר מלהגיע מA ל-B אז כמובן שהגיר הידני יהיה הרבה יותר רלוונטי כי התחושה של הנהיגה הרבה יותר משמעותית.

גירי הDSG חסכוניים ואפילו אמינים (DSG6)-ולנהג הישראלי הממוצע זה שילוב מושלם.

לפותח האשכול-חוץ ממחיר הנמוך יותר של האיביזה אין לה שום יתרון על פני הפולו.

האיביזה מרגישה זולה יותר,היא חלשה יותר,עממית יותר ולדעתי אפילו פחות יפה...הפולו גם לא מושלמת אבל היא האופציה העדיפה.

עצה שלי, אם יש לך אפשרות לעשות סיבוב במכוניות אז זה הדרך הטובה ביותר להחליט מה הכי טוב בשבילך.

אני עשיתי כבר סיבוב על האיביזה ספורט 1.4 ידני כי רצינו לקנות אות פעם והיא הרגישה לי מבחינת נסיעה בסדר גמור ) לא משהו מיוחד ( אבל הרבה חברים ואנשים אמרו לי שהיא פשוט חלשה מידי ..

לעומת זאת , על הפולו עדיין לא עשיתי סיבוב אבל יש לנו בבית פולקסוואגן גולף 1.6 אוטומט והאוטו חייתי , חזק יחסית ל 1.6 ויושב בצורה פרפקט על הכביש , הוא גם נוח וממש מרווח יחסית גם ל 5 נוסעים , אז אני מאמין שהפולו היא בערך אותו סדר גודל כמו הגולף רק יותר קטנה ויותר צפופה קצת .

פורסם

למה דוקא הסיאט היא ספורט ? אולי הפולו היא ספורט בגלל הטורבו ?

מה בעצם עושה את הרכבים הללו ספורט ? 3 דלתות ? צמיגים של דאנלופ או מערכת DVD ?

הסיאט 1.4 לפי דעתי הוא דגם ישן שעל מנת למכור אותו הוסיפו כמה דברים שולים וכמובן את המילה ספורט.

אני חושב שהפולו מתקדמת יותר איכותית יותר ו"ספורטיבית" יותר.

בקשר למחיר זה כבר ענין פרטי שלך...

בהצלחה

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
למה דוקא הסיאט היא ספורט ? אולי הפולו היא ספורט בגלל הטורבו ?

מה בעצם עושה את הרכבים הללו ספורט ? 3 דלתות ? צמיגים של דאנלופ או מערכת DVD ?

הסיאט 1.4 לפי דעתי הוא דגם ישן שעל מנת למכור אותו הוסיפו כמה דברים שולים וכמובן את המילה ספורט.

אני חושב שהפולו מתקדמת יותר איכותית יותר ו"ספורטיבית" יותר.

בקשר למחיר זה כבר ענין פרטי שלך...

בהצלחה

לגבי המחיר שציינתי למעלה והק'מ , מה אתה ממליץ ואומר על הפולו ? תוכל בבקשה לתת לי פירוט עליה ואולי גם חוות דעת שרשמו עליה אנשים אחי ? אני רוצה לעזור לשכנע את אבא שלי לגבי הפולו , כמו כן הסיאט איביזה ' ספורט ' 3 דלתות הילוכים 1.4 זה כבר אוטו שכל הזמן רואים אותו על הכביש , לדעתי הוא כבר יותר מהמאזדה 3 שהייתה פעם וזה גם הפחד שלי שכמו יהיה לנו קשה למכור אותה ודי "נתקע" איתה כי אלפים כמוה ביד 2 והדרך היחידה שבמידה ובעוד שנתים ככה נרצה למכור אותה נצטרך לעשות רק בטרייד אין או שיבוא לנו פוקס מהשמיים ונמכור אותה

פורסם

צצו בפורום כמה שרשורים לגבי מנוע 1.2 TSI , תעשה חיפוש.

אם יש לך אפשרות לקנות רכב מקבוצת VAG עם מנוע 1.4TSI זה עדיף. אפשרות אחרת, רכב עם מקבוצת VAG עם מנוע 1.6FSI, (נניח הסקודה מדור קודם).

מסעים איתך במיליון אחוז לגבי ההצפה של השוק בסיאט.

סה"כ איביזה / פולו / פאביה אלו רכבים עם מכלולים כמעט זהים (לרבות מנוע וגיר), וההבדל בינהם הוא בעיקר הקוסמטיקה בפנים הרכב והסמל בחזית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הסיאט עם 32,000 ק"מ והיא עולה 58,000 ש"ח

ואילו , הפולסוואגן פולו עם 64,000 ק"מ והבן אדם רוצה עליה 68,000 ש"ח

מה לדעתכם יותר כדאי ומומלץ לקחת ?

אני תאמת ממש נדלקתי על הפולו היא נראית פשוט מפחידה ובמיוחד שהיא בצבע אדום מטאלי שבחיים לא יצא לי לראות על הכבישים חוץ מאיזה GTI שעברה . לעומת זאת , אבא שלי רוצה את האיביזה ( גם בגלל שהיא עולה 10,000 פחות )

תוכלו בבקשה לתת לי סיבות למה הפולו יותר עדיפה על האיביזה , או הפוך .

תודה

בכל הקשור למספר דלתות צבע ומראה קשה להחליט ולהציע עבורך. תשקלל בעצמך.

ידני לעומת DSG זה גם העדפה אישית. אני מעדיף ידני. שגם מתגמל בעלות רכישה וחזוקה טובה יותר. מבחינת ביצועים וצריכת דלק יש כנראה יתרון ל DSG שהוא גיר מאוד מתקדם. האם הוא נוח? טעם אישי. האם הוא אמין? תבדוק לגבי מצב האחריות של הרכב הספציפי הזה. מה שבטוח הוא שידני יותר אמין.

הדבר היותר משמעותי בעיני הוא הקילומטראז'. האיביזה חדשה יותר ונסעה חצי המרחק. והיא זולה יותר.

בקיצור לדעתי לך על האיביזה. אלא אם אתה ממש מעדיף אוטומטי וחמש דלתות.

• תוכן חדש...