Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפורשה שפול ווקר מת בה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הייתה/יש בעיה ברכב שבו הם נסעו.

בכתבה המצורפת בחור התרסק אל קיר עם אסטון ואנטאג ב80 מייל (140 קמ"ש) ויצא ללא פגע..

ברור שכל מקרה לגופו אבל גם פה ניתן לראות שהרכב נחצה לשניים ועדיין הכלוב נוסעים הציל את הנוסעים והרכב לא נשרף.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2098942/Street-racing-driver-24-spared-jail-crash-ripped-James-Bond-Aston-Martin-half.html

article-2098942-11A8E85C000005DC-202_468x312.jpg

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חידה ברוח השרשור:

מי הוא האישיות הבכירה שבחודש הבא ימלאו 20 שנה למותו בתאונת דרכים ושהיה אמור להיות גורם בעל משמעות רבה באיזורנו?

שימו לב: ככל שאני יודע, הרכב שבו הוא מצא את מותו היה פורשה. ויקיפדיה בעברית טוענת שמדובר במרצדס ובגירסה האנגלית זאת בכלל היתה מזראטי.

עוד אחד? חשבתי שג'יימס דין היה היחידי שמצא את מותו בפורשה.

Porsche 944 turbo

פורסם
אתה יכול לעשות תאונה גם ב300 קמש ולצאת בחיים http://www.worldcarfans.com/112042043607/bmw-m5-crashes-in-germany-at-300-kmh-186-mph . אני יכול להעיד על עצמי שעשיתי תאונה עם רכב ספורטיוי במהירות די גבוהה כ120) ויצאתי ללא שריטה. מזל משחק תפקיד גדול בתאונות מהסוג הזה

קשקוש, לא מזל ולא בטיח, פשוט התעצלת לקרוא את הכתבה עצמה, ה M5, החליקה עשתה כמה סלטות טובות על פני מרחק רב,

וחטפה מכות פה ושם כך שעוצמת המכה היתה נמוכה יחסית והתפרשה על פני זמן רב, גם הפורשה היתה שורדת היטב

תאונה כזו, כשמתנגשים בעצם סטטי חזק כמו עץ,

עצמת ההתנגשות תלויה במתקף, ככל שזמן הפגיעה קצר יותר עוצמת הפגיעה גדולה יותר,

סביר להניח שגם נוסעי ה M5 לא היו שורדים את האימפקט העצום אילו פול ווקר וחברו היו בה, בכל מקרה גם אם הרכב לא נמעך והנוסעים לא ספגו

פגיעה ישירה מחלקי הרכב הנמעכים במהירות גבוהה הם עדיין ימותו בגלל התאוטה העצומה שתקרע את איבריהם הפנימיים

פורסם

קראתי ברשת שהסיבה לדליקה ברכב היא בגלל שכמה מטרים לפני הכניסה בעץ היה עמוד חשמל קטן , שבזמן סחרור הרכב ועליה על המדרכה הוא פגע בו, העמוד פגע במושב של פול ווקר, וגרם לרכב "להפתח" בזמן שפגע בנוסף גם בצינורות הדלק שלאורך הרכב מה שגרם לכל הדלק להשפך החוצה ולשרוף את הרכב מיידית אחרי התאונה.

עד כמה זה נכון? אני לא בטוח, אבל יש הגיון בדבר.

לא זכור לי המקור אבל היה אתר אמריקאי שהעלה תמונה של המקום לפני, ואחרי התאונה תוך כדי סימון העמוד חשמל הקטן שהיה שם.

לגבי הרכב, ראיתי שבאוונטדור לדוגמא יש קטע שהמנוע מתפרק מתפצל בזמן תאונה, אבל זה רכב משנת 2012 ומעלה והשני רכב משנת 2004.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני קראתי שהתאונה קרתה בערך ב4 בבוקר כאשר פול חזר מבילוי בבר וכל הנראה היה שיכור.

כמו שאמרתם אנחנו לא חוקרי תאונות, אבל כאשר בנאדם שיכור נוסע ברכב ספורט ב4 בבוקר (בנוסף לכך לא ידוע אם היה חגור) יש סיכויים די גדולים לפגיעה ממשית ואף מוות.

ראיתי לא מזמן סרטון ממצלמות אבטחה: איש עסקים נסע בלמבורגיני, התנגשה בהם משאית והאוטו אף אל תוך קיר והנהג יצא עם שריטות קלות בלבד.

מסכנה: להיות ערני, פיקח וחגור !

פורסם

אני עשיתי תאונה קלה עם הקיימן ובה החלקתי ותחתית הרכב השתפשפה על המדרכה מהצד (כמו סלייד עם רולר בליידס) הורדתי 2 תמרורים על הדרך והייתי על מהירות של 50-60 מייל לשעה, נהגתי משם הביתה ורק למחרת בבוקר ראיתי את הנזק (משאבת מים ששבקה, צינורות דלק שהתעקמו וכמה מכות בפח, כל המיגון התחתון של הרכב הלך קאפוט).

לגביי הקארארה GT, נהגתי על אחת ממש ממזמן ואני חושב שכבר כתבתי פה שהרכב אוהב להפתיע, אני עשיתי נסיעה ארוכה בחורף של מזרח ארה"ב וזה היה מפחיד אבל מהנה :) אפילו מצאתי תמונות

0119_034902.jpg

0119_034920.jpg

haters will hate

פורסם
אני קראתי שהתאונה קרתה בערך ב4 בבוקר כאשר פול חזר מבילוי בבר וכל הנראה היה שיכור.

כמו שאמרתם אנחנו לא חוקרי תאונות, אבל כאשר בנאדם שיכור נוסע ברכב ספורט ב4 בבוקר (בנוסף לכך לא ידוע אם היה חגור) יש סיכויים די גדולים לפגיעה ממשית ואף מוות.

ראיתי לא מזמן סרטון ממצלמות אבטחה: איש עסקים נסע בלמבורגיני, התנגשה בהם משאית והאוטו אף אל תוך קיר והנהג יצא עם שריטות קלות בלבד.

מסכנה: להיות ערני, פיקח וחגור !

איך ארבע בבוקר ? מאיפה הבאת את זה?

הוא חזר מאירוע צדקה והתאונה אירעה בסביבות 3:30 בצהריים, גם בוידאו רואים בבירור שזה באור יום מלא, ב4 בבוקר יש רק כוכבים בשמיים.

הנה ציטוט מהCNN:

"The wreck took place about 3:30 p.m. Saturday just a few hundred yards from the shop owned by Rodas. Both men had attended a holiday toy drive for Walker's charity hosted at the shop that afternoon."

מסתבר שלקאררה GT יש חיבה לעצים ועמודים:

21carreragt_20061128_005.jpg

381993996_27124544a4_o.jpg

carreragt_20061128_004.jpg

haters will hate

פורסם

בפברואר השנה איבדתי שליטה על היאריס בה נהגתי.

השעה הייתה 5:45 בבוקר, הכביש בין עירוני [5 בואכה גלילות מזרח], ריק למחצה.

אני משייט במהירות של כ 110 קמ"ש.

לפתע חתך אותי אופנוע במהירות מטורפת מימין, כאשר ביני לבינו חצצה משאית מנוף סקאניה.

באינסטינקט שברתי שמאלה, ובאותה השנייה איבדתי שליטה על הרכב, שנכנס לסחרור,

וכשחשבתי שהצלחתי להשתלט על הרכב - גיליתי שאני טס ישר לתוך המשאית.

בסופו של דבר, יצאתי מזה בשן ועין במזל גדול מאד - ללא שברים או חבלות חמורות, למעט צליפת שוט שהשביתה אותי למספר חודשים.

כלוב הנוסעים, אם תהיתם, נשאר שלם לחלוטין. כל קדמת הרכב, כולל כל מכלולי המנוע וההיגוי - נעלמו ונמעכו עד מספר סנטימטרים מהשמשה הקדמית.

כבוד ליאריס.

אגב, מסתובבת ברשת תמונה של ווקר, לכאורה, אחרי התאונה - כשהפרצוף שלו חצוי לחלוטין.

מישהו ראה ויודע האם מדובר בזיוף? הרי אומרים שהגופות נשרפו לחלוטין

פורסם

2ena.jpgמשהו מאד מוזר ולא מסתדר,

מי שרואה את התמונות

http://www.huffingtonpost.com/2013/12/02/paul-walker-crash-photos_n_4372431.html

איך רכב חזe ומהיר לא עקר את העץ (שלא היה עץ בעל גזע עבה ומסיבי) והמשיך?

לא מסתדר לי שפגיעה מעץ יחסית דק וצעיר תהרוס רכב כזה לגמרי.

ראיתי תאונות של כלי רכב עם עצים דומים ותמיד העץ נעקר ולא היה נזק כל כל משמעותי.

קובי

:-)

פורסם

גם אני ראיתי את התמונה.

קשה לי להאמין שמדובר בפול,

הרכב התלקח מיד, בסרטון שמישהו הביא פה כמה שניות אחרי התאונה

עומד מישהו ומצלם את הרכב הבוער תוך כדי שהוא אומר "יש אנשים בפנים".

בנוסף בכל הדיווחים נאמר שהם נלכדו ברכב הבוער כך שאין סיכוי שהתמונה הזאת

קשורה לפול כי בתמונה רואים שיער וזיפים שהיו נשרפים תוך פחות משניה בתופת הזאת.

קובי, חלק מהדיווחים אומרים שהם פגעו בעמוד חשמל שיתכן וחצה את הרכב, יתכן שהרכב אז הועף

לכיוון העץ אחרי שעמוד החשמל כבר ספג את כל האנרגיה מהפגיעה.

פורסם

פשוט מזעזע לא נשאר מהקררה כלום פחית מעוכה,שמעתי הרבה אנשים אומרים שהמנוע בזמן תאונה סופג את רוב הפגיעה ובקררה המנוע נמצא מאחורה,אם הדבר הזה נכון הרי שהתמונות משקפות את התאוריה הזאת.

האם זה באמת נכון? :?:

פורסם
2ena.jpgמשהו מאד מוזר ולא מסתדר,

מי שרואה את התמונות

http://www.huffingtonpost.com/2013/12/02/paul-walker-crash-photos_n_4372431.html

איך רכב חזe ומהיר לא עקר את העץ (שלא היה עץ בעל גזע עבה ומסיבי) והמשיך?

לא מסתדר לי שפגיעה מעץ יחסית דק וצעיר תהרוס רכב כזה לגמרי.

ראיתי תאונות של כלי רכב עם עצים דומים ותמיד העץ נעקר ולא היה נזק כל כל משמעותי.

פורש הקמצנים עשו את הקררה GT ברובו מפלסטיק ופיברגלס (או כל חומר שנשבר מהר).

• תוכן חדש...