Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפורשה שפול ווקר מת בה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חידה ברוח השרשור:

מי הוא האישיות הבכירה שבחודש הבא ימלאו 20 שנה למותו בתאונת דרכים ושהיה אמור להיות גורם בעל משמעות רבה באיזורנו?

שימו לב: ככל שאני יודע, הרכב שבו הוא מצא את מותו היה פורשה. ויקיפדיה בעברית טוענת שמדובר במרצדס ובגירסה האנגלית זאת בכלל היתה מזראטי.

אסד ג'וניור.

באנגלית כתוב שזה היה מרצדס.

עריכה, לא ראיתי את התגובה של גידימי. כמובן שהנקודות הולכות אליו. הפרס, (עדיין מוקדם מדי להתבדח על זה)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

Douze points ;)

מתוך הערך באנגלית:

On 21 January 1994, driving his Maserati at high speed through fog to Damascus International Airport for a flight to Germany in the early hours of the morning,[18] Bassel is said to have collided with a motorway roundabout without wearing a seatbelt, and he died instantly.

ועברית:

ב-21 בינואר 1994 יצא באסל אל-אסד במכונית מרצדס לכיוון נמל התעופה של דמשק, והתנגש במעגל תנועה, ככל הנראה לאחר שנהג במהירות גבוהה ובערפל, ומת במקום.

כאמור, אני יודע שהוא נהג בפורשה, אך לא מצאתי כל עדות לכך ברשת או אפילו תמונה מהתאונה הזאת. אם יש מישהו שיש לו מקור טוב יותר, אשמח להחכים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הייתה לא מזמן כתבה של רופא שהיה הרופא הבכיר של אסד ג'וניור כשעשה סטאז בלונדון, ועזב בגלל מות אחיו, אנסה למצוא את הכתבה המדוברת.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לנשיא הסורי הנוכחי בשאר אלאסד, שבעת מותו של אחיו באסל חי בלונדון ועסק ברפואת עיניים, ובהוראת אביו חאפז שב למולדתו במטרה להתחיל את ההכנות לירושת תפקידו של אביו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מה לעשות, אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.

הבנאדם לא ידע לנהוג בה, סחט את הגז קצת יותר מדי ומשם הדרך לתוך העץ הייתה קצרה.

פשוט חוסר אחריות, זה כל מה שיש לי להגיד.

המצב של הרכב והאיזור של הפגיעה לא נראה כאילו נסעו על 80 קמ"ש.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הנהג לא היה ווקר אלא חבר שלו שביקש לנהוג ברכב.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

ומי החבר, כדאי לבדוק.

רמז - הרכב היה שייך לו, וכן סדנת המכוניות אליה נסעו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הרכב שייך לחברו של פול בשם Roger Rodas

בעלים של סדנת רכבים בקליפורניה, פול ורוג'ר התחרו ביחיד במספר מרוצים

אז Mr.Z תן את הכבוד הראוי לבן אדם שנהרג ותפסיק לזרוק דברים באוויר

Walker-and-Rodas.jpg

Always-Evolving.jpg

Rodas-4.jpg

BaYDLBdCYAAxpyJ.jpg

פורסם

ההנחות המוקדמות שחלק מהאנשים פה זורקים פשוט הזויות. אני מניח שאף אחד מאיתנו לא היה נוכח שם ברגע התאונה. אני מרשה לעצמי גם להניח שאנחנו עדיין לא חוקרי תאונות ברמה גבוהה כל כך שאנחנו מצליחים למצוא את הגורם לתאונה שהתרחשה אלפי ק"מ מאיתנו.

הרכב נחצה לשניים, יכול להיות בגלל מהירות גבוהה מאוד (במהירויות שהGT הזאת מגיעה אליהן, עמוד תאורה חותך את הרכב כמו סכין) ויכול להיות שהשלדה תוכננה לקרוס בצורה כזו או אחרת (נראה לי פחות סביר).

ההתלקחות זה כמובן משהו שמנסים למנוע אבל אי אפשר להעלים לגמרי את הסכנה שזה יקרה בזמן תאונה.

לפי מה שהבנתי, הנהג הוא נהג מנוסה ומקצועי אשר משתתף במרוצים. זה רק מזכיר לנו שאף אחד לא חף מטעויות ולא חסין. דברים כאלה קורים גם לטובים ביותר ולעיתים זה קטלני.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
Douze points ;)

מתוך הערך באנגלית:

ועברית:

כאמור, אני יודע שהוא נהג בפורשה, אך לא מצאתי כל עדות לכך ברשת או אפילו תמונה מהתאונה הזאת. אם יש מישהו שיש לו מקור טוב יותר, אשמח להחכים.

מעניין. אני מצאתי את הערך הזה על ויקיפדיה:

1.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המכוניות של פורשה אף פעם לא היו כאלה בטיחותיות, אין פה שום דבר מפתיע.

הוא לא הראשון שנהרג בפורשה וגם לא האחרון. פורשה מייצרת מכוניות מהירות וקטנות משקל כדי להביא לביצועים טובים יותר ובסופו של דבר זה בא על חשבון בטיחות.

גם בארץ לפני שנה-שנתיים נהרג פה אדם שהייתה לו פורשה 911 אספנות מהתנגשות במשהו, ואני חושב שגם הבן שלו נהרג איתו.

זה סכנת מוות רכב קטן וקל כזה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אתה משווה רכב אספנות שבטיחות ממנו והלאה (כמו גם כל שאר הרכבים של התקופה) לרכב מודרני מהשורה הראשונה?

זה לא שרכב קטן וקל משקל מתפרק לשתיים בשלב כלשהו בחייו. מעבר לזה שרכב קטן עם הטכנולוגיה של היום בטוח משמעותית מרכב גדול אבל מבוגר יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מעניין. אני מצאתי את הערך הזה על ויקיפדיה:

לחפש בויקיפדיה גם אני יודע, האמן לי. הבעיה היא שטרם למדתי מה עלי לעשות כשבויקיפדיה עצמה מופיעים באותו ערך פרטים שונים כשמחליפים שפות.

מהסיבה הזאת אני מחפש מקור מידע אחר או תמונה מהתאונה ההיא.

• תוכן חדש...