Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד כ 12K

יאן1996
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני חדשה בפורום :)

אני צריכה ייעוץ מאנשים שמבינים בתחום הרכבים ולדעתי הפורום הזה זה המקום הנכון,

אני בת 17 וחצי, תלמידה(נהגת חדשה כמובן ), ואני מחפשת רכב אוטומט עד 10-12 אלף משנתונים 2001 ומעלה,

רציתי שתמליצו לי על רכב טוב וכשאני אומרת טוב אני מתכוונת לצריכת דלק לא גבוהה , רכב שלא מתבלה מהר, חלקים ותיקונים לא יקרים וכו' .

(כמובן שחשבתי על עליויות הביטוחים והטסט אבל זה בצד.)

אני מרוויחה בחודש כ 1500 ש"ח ואני מפחדת שלא אצליח להחזיק את הרכב, האם כדאי לי לקנות רכב בכלל ? אין להוריי רכב בבית והייתי רוצה לצבור ניסיון על הכביש, חסכתי לאוטו ועבדתי קשה על הכסף הזה ואני ממש מקווה לא להתאכזב.

תודה רבה :D

פורסם

כנהגת חדשה וצעירה מאוד הביטוח יהיה יקר מאוד, רק החובה מעל ל3000 ש"ח לשנה, נוסיף לזה ביטוח צד ג', דלק, עלות טיפולים ותקלות תכופות לרכב בסקאלת המחיר הזו.

נסתכם, עם 1500 ש"ח סביר להניח שתוכלי להחזיק את הרכב, אבל תביני שלא ישאר לך כמעט כלום מהמשכורת - וזה במקרה הסביר.

אני באופן אישי ממליץ לך בחום לרדת מהנושא הזה. עם הכסף תצאי לטיול לפני הצבא, תקני נעליים, whatever... חבל על הכאב ראש.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

לקחתי בחשבון כסף לביטוח בצד, נגיד שיש לי עכשיו כ 17 אלף לביטוחים אוטו וטסט , ועוד 1500 ש"ח כל חודש.

למה שאני אוציא על אוטו כל חודש יותר מ 500 שח ?

פורסם

לדעתי זה אפשרי

תחפשי לך פיאט פונטו ספייס ELX עם גיר רציף או מאזדה 323 שעליה אני באמת יכול להגיד שהיא סובלת הכל וממשיכה לנסוע אני מכיר מישהו עם אחת שנת 2000 שמטופלת בשיא החאפריות ועשתה כבר 350,000 והיא ממשיכה לסוע , מה שכן היא ממש לא חסכונית

פונטו תהיה חסכונית.

בכללי לדעתי זו או פונטו או יפניות וקוראניות בין היפניות יש גם כאלו עם צריכת דלק יותר קרובה לפונטו.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

כן, חשבתי על הפונטו, וגם על הפונטו ספייס , מה ההבדל בניהם ואיזו יותר עדיפה?

יש עוד רכבים שאתה יכול להמליץ לי עליהם ?

פורסם

אני בחיפושי האחרונים רציתי רכב בתקציב הזה, זה רכב שהיה על הקנה (אם לא הייתי רוכש את הרנו באותו היום בבוקר..)

תיראי אם הוא אקטואלי: את יכולה לסגור ב 12.5

Car suzuki sweeft GLX sadan 1.3 y:2001 h:1 p:14000

Yosi:tel aviv 052-9757223

לגבי רכב צמוד זה כיף וזו הרגשה של עצמאות, הייתי עם רכב ועם משכורת של 1400 פשוט צריך לתכנן מראש

למשל, החזקה טיפולים וביטוחים (חובה + צד ג'): אני תיאמתי שהכל יהיה באותו החודש (לפי הטסט), חישבתי מראש כמה אני יאלץ לשלם הוספתי עוד כסף לטיפול 10K ועוד 600 לטיפול נוסף ואז עשיתי מעיין פק"מ חודשי שעד הטסט הבא יהיה את כל הכסף (כמובן שברכישת הרכב יש לבצע יישור קו) ותמיד להכין 1200 שקל בצד לבעיות שוטפות. לדוגמא: גלגלים, גיר, מזגן וכו'.

בהצלחה

דייהטסו שרייד ידני 93: מדהים כמה שאפשר להתעלל ברכב

יונדאי אקסנט קופה ידני 02: ללמוד איך שומרים על הרכב

רנו מגאן I אוט' 02: מתחיל להבין במה מטפלים

פורסם

אם אין צורך ממשי ברכב זאת הוצאה מיותרת,

תתאפקי, אני הוצאתי רשיון בגיל 17 וקניתי רכב בגיל 23 (לנסוע ללימודים).

עדיף להוציא את הכסף על משהו אחר במילא הצבא לפנייך ואז את תשלמי על משהו שלא תוכלי להנות ממנו.

אם את מתעקשת ואת מתעניינת בפונטו את מוזמנת להריץ חיפוש בפורום או לשאול אותי.

פורסם
אם אין צורך ממשי ברכב זאת הוצאה מיותרת,

תתאפקי, אני הוצאתי רשיון בגיל 17 וקניתי רכב בגיל 23 (לנסוע ללימודים).

עדיף להוציא את הכסף על משהו אחר במילא הצבא לפנייך ואז את תשלמי על משהו שלא תוכלי להנות ממנו.

אם את מתעקשת ואת מתעניינת בפונטו את מוזמנת להריץ חיפוש בפורום או לשאול אותי.

תשים לב שהיא אומרת שאין לה רכב בבית, ושהיא רוצה לצבור נסיון על הכביש.

לדעתי זה חשוב.

פורסם

גם לי לא היה רכב בבית ולא צברתי נסיון על הכביש,

חוץ מפעמים בודדות של השכרה עד שקניתי רכב,

טרקטור בצבא נחשב?,

כשקניתי את הפיאט החודש הראשון היה חוויתי והרכב עוד ידני אז זה גם תרם :lol:

לאט לאט למדתי את הרכב, למדתי לנהוג הרבה יותר טוב וצברתי נסיון על הכביש ששום מורה ושיעורי נהיגה לא ייספקו.

פורסם

6 שנים לא נהגת ועלית על רכב ונסעת? אם ככה כנראה שיש לך הרבה ביטחון , הרבה מאוד אנשים שלא נהגו כמה שנים (במיוחד כאלו שרק הוציאו רישיון) מתקשים אח"כ לחזור לזה , אמא שלי היא אחת כזאת שהוציאה רישיון ולאחר מכן לא נהגה מספר שנים אמנם לא 6 אלא יותר בכיוון של 16 והיה לה קשה מאוד לחזור לנהוג והיא לקחה גם לא מעט שיעורי נהיגה בשביל זה.

פורסם

ברגע שלמדת לרכב על אופניים אתה לא שוכח איך לרכב גם אחרי שנים רבות,

מנקודת מבט של רכב: עברת טסט = אתה יודע לתפעל בצורה בסיסית ואת חוקי התעבורה (בתקווה),

הנסיון על הכביש מתגבש עם הנהיגה, כי ה30 שעות שצברת עם המורה הן כלום,

אני מסכים שלנהוג אחרי תקופת הפוגה רבה דורשות הרבה זהירות וקור רוח ולא כל אחד מסוגל לזה,

בשביל זה יש בן דוד\חבר\חבר פורום (: (יש דוגמה טרייה מדהימה),

אני בספק שיהיה הבדל בין צעדיה הראשונים על ההגה לבד בין אם זה יהיה מחר או בעוד 3 שנים,

כפי שצויין: אין רכב בבית אז אני מאמין שגם תקופת המלווה עם כל הרצון הטוב לא מומשה וגם הנסיון הזה לא הצתבר.

פורסם

אני חושבת שבכל זאת אני אקנה רכב ,

מה דעתכם על דייהטסו סיריון?

הוא יחזיק בנסיעות בין עירוניות עם המנוע של ה 1000?

• תוכן חדש...