Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד נוזל קירור 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו 206 1.4 01' ידנית עם 180k.

ישנו איבוד מים קטן ( כוס בחודש).

הרדיאטור חדש ( 8 חודשים ).

המים מאז שהוחלף מנוע רק ירוקים של פרסטון.

בזמן האחרון יש איבוד מים קטן ולאחרונה גם החל רעש של "פכפוך" מים מכיוון הרדיאטור חימום כאשר הסלד נמצא בין 2500-3000.

כמו כן הטמפרטורה של הנוזל בזמן נסיעה נמצאת סביב ה70 מעלות ובעמידה מתחילה לעלות לכיוון 90.

ממה שאני מבין כנראה יש לי חדירת אוויר למערכת והוא נתקע ברדיאטור חימום וכתוצאה מזה הרעש.

מניח גם הטרמוסטט תפוס במצב פתוח ( הוחלף לפני 50k לחליפי לאחר שהקודם גם היה תפוס).

אשמח לדעתכם אם אלו באמת הבעיות ולהמלצה למקום אמין ומומלץ בירושלים שאוכל לטפל בבעיה.

האם כדאי להחליף טרמוסטט למקורי או שגם המקורי "נגמר" אחרי כמה עשרות ק"מ ומה המחירים פלוס מינוס.

תודה מראש על העזרה וחג שמח.

פורסם

בחולון יש את אורן שירותי רכב מכיר את הרכב כמו את כף ידו

ממליץ לך לקפוץ אליו.. חבל שתילך למוסך ויתחילו לנחש

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

יש לך מוסך "על גלגלים" במרכז בליליוס בדיוק אחרי ביה"ס לנהיגה "רמזור". בעל הבית אריה. בחור הוגן.

לי היה 306 עם 175,000 ק"מ ואם בעיה זהה. עשינו בדיקת לחץ אבל לא מצאנו כלום.האוטו גם לא היה מתחמם מעבר ל 90 מעלות. אגב אצלי החימום ברכב היה די חלש. קניתי גלון מים ירוקים ב- 50 ש"ח, וכל חודש הייתי מוסיף בערך כוס.

• תוכן חדש...