Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפר - זו בדיוק הפוזה, בזבוז הכסף המיותר. זה שאתה חושב שזה טמטום לא הופך את זה לפחות פוזה או לגיטימי בקרב קהל היעד. אתה לא נמנה עליו מסיבותיך, גם אני לא האמת - אבל זה לא משנה את העובדות.

תשים לב להשוואה השניה של הטלפונים הניידים. נושא טלפוני היוקרה לא תפס בארץ, אבל בארצות אחרות (ברה"מ לשעבר, ארצות ערב) העסק משגשג. ולא, אין בהם חוץ מבזבוז הכסף המיותר כלום ושום דבר לעומת הרגילים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגירה - אז תמצא כל מהדורת שקרכלשהו אחרת שכן מייקרת את השעון מאזור ה-15-20K לאזור ה-50-60K, ולא חסרות כאלה. בכל מקרה, העקרון ברור והויכוח הוא על זוטות.

עפר - נוקיה ומוביאדו/ורטו עושים את אותו הדבר, לא?

פחות או יותר כן.

לפחות הם מצפים את המכשיר בזהב ויהלומים, דברים שעולים כסף.

כאן לוקחים מוצר אחד, שמים עליו מדבקה של מוצר אחר, ומוכרים בכפול.

כמה מטומטם צריך להיות כדי לאכול את זה?

כמה ריקני צריך להיות כדי שזה יהיה מספיק כדי לעשות לך הרגשה טובה עם הרכישה?

לגיטימי - הכל לגיטימי.

עדיין מטומטם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה היה מטומטם אם זה לא היה עובד. מסכים שזה ריקני, מסכים שזו תרבות הצריכה בשיא הציניות שלה. אבל דבר שמביא כ"כ הרבה כסף (התמורה השולית כאן עצומה) לא יכול להיחשב למטומטם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתחום היוקרה לעתים קרובות תוספות בעלות ערך קטן והולך יקבלו תג מחיר גדל והולך. מין תמחור אקספוננציאלי כזה. זה טבעי. ככל שאתה עולה מאלפיון לאלפיון, אתה לא מגיע לקהל בעל הכנסה פנויה גדולה ב-10%, אלא ב-100% או ב-1000%. כדי להדגיש שמוצר X שייך לאלפיון 1, לעומת מוצר Y ששייך לאלפיון 2, מוצר X יצטרך לעלות פי כמה ממוצר Y גם אם הם קרובים מאוד במפרט. כל מה ש-X נדרש לו כדי להצדיק את זה, זה שהוא יהיה קשה להשגה ובכמות מוגבלת מאוד, ושהסממנים המבדילים שלו יהיו מתאימים למה שקהל היעד מחפש (אצל מותגים מסויימים זה יהיה עוד כמה יהלומים, אצל אחרים זה יהיה עוד פס אדום איפשהו). אם היצרן נתקע ללא ביקוש למוצר X - סימן שהוא עשה מעצמו צחוק. אם כל המהדורה נמכרה - הוא מקסימום עשה צחוק מכל אלה שחושבים שהמוצר מטומטם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם רולקס ואומגה זו לא השוואה הכי טובה כי רולקס בדגמי טופ\אספנות זה פריט שמעלה שווי.

קח למשל רולקס דייטונה עם רקע שחור, קשה למצוא בחנויות והוא נמכר כיד שניה במחיר יותר גבוה מה-retail price.

בעוד כמה שנים המחיר שלו רק צפוי לעלות.

אני מכיר כאלה שיהיו מוכנים לשלם בעוד שנתיים מחיר יקר יותר על שעון שנמכר עכשיו, לא מכיר מישהו שיהיה מוכן לשלם בעוד שנתיים 500k שקלים על טריביוטו פרארי...

גם גרסאות הגוצ׳י, מושי, פראדה ואבו חסן לא יתנו הרבה יותר מקוריוז משעשע בשיחת נשים רדודה.

סליחה ומחילה בפני בעלי הרכבים האלה, פיאט הצליחה להריץ יופי של בדיחה על 4 גלגלים, תקעה 2 סמלים עם המספר 695 ודפקה עליהם 200k שקל, זו האמת במשפט וחצי.

עריכה,

Vertu מוכרים מכשירי נוקיה במחיר מופקע- אמת, Vertu ונוקיה מספקים את אותו מוצר- שלילי בזנ״טי, נוקיה מוכרת מכשיר סלולר, Vertu מוכרת לייף סטייל (מכיר כמה בעלי ורטו שלא יחליפו אותו בשום מכשיר למרות שהם יודעים שיש טובים ממנו, לא רק בגלל סמל הסטטוס).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רומן, זה מטומטם כי עופר ואחרים החליטו שזה מטומטם.

הרי זה הטעון המשכנע היחיד שהועלה כאן עד עכשיו.

אפשר לכתוב עד מחר שהטענות שלהם לא מבוססות על כלום, כי מייחסים התנהגות לאנשים מבלי שמכירים אותם או את המניעים שלהם.

אפשר לכתוב עד מחר שמנגד לא חסרים גם נובורשים שקונים יצירות אומנות או שעונים או בגדים או כל דבר אחר רק בגלל המיתוג. לא חסרים גם אנשים שהולכים להופעות ג'אז (אם נקח את ההשוואה צד אחד קדימה), כי זה גורם להם להרגיש איכותיים, עילאיים ומתנשאים. יש הכל מהכל.

אבל כל טענה וניסיון להסביר שלא כל מי שקונה רכב כזה הוא נובוריש פוזאיסט, וגם אם כן - זה לא שונה משום מוצר פוזה אחר נתקל בטענה אחת משכנת - "הם פראיירים מטומטמים".

זה מזכיר לי ויכוחים עם מישהי שהכרתי פעם, שהייתה מוציאה 3-4 אלף שקל בחודש על בגדים, וטענה באסרטיביות רבה שכל מי שקונה רכב ספורט או כל דבר שהוא לא מאזדה 2, ומוציא עליו בחודש את מה שהיא מבזבזת על בגדים, הוא מפגר ומטומטם. רמת הטענה היא אותה הרמה - אם מישהו עושה משהו שלא נראה לי, כנראה שהוא טיפש או נובוריש. ומה שבטוח זה שהוא פראייר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רומן,

אתה בטוח שיש שם כ"כ הרבה כסף?

אם אני לא טועה, מדובר ב 150 יח'?

ברמה התאגידית זה גרושים.

יבגני,

אתה לחלוטין לא בכיוון.

אף אחד פה מעולם לא ביקר את מי ששילם 2 מליון ש"ח על פרארי כי עם תג המחיר אתה מקבל תמורה בהתאם.

בטריביוט, אתה מקבל , אתה מקבל...אנא ערף מה אתה מקבל.

ככל הנראה אתה מקבל בדיוק את מה שקלרקסון הבין שאתה מקבל:

Our advice? Get a standard Abarth 500 esseesse (£16k) and buy a Ferrari hat.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עידן - וכל הכבוד להם על זה. תרגיל שיווקי מבריק. גם אובמה הוא חרא נשיא, אבל מבחינה עסקית (שלו) הוא הצלחה אדירה.

בגירה - 150 פה, 150 שם, עוד 150 בעוד חודש - המהדורות הרי חוזרות ובאות, והאנשים קונים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רומן, זה מטומטם כי עופר ואחרים החליטו שזה מטומטם.

הרי זה הטעון המשכנע היחיד שהועלה כאן עד עכשיו.

אני חושב שהסברתי למה זה מטומטם באופן מאוד מאוד ברור, בעברית צחה ובלוגיקה נקייה.

אם אתה מתקשה להבין אותי, תשאל, אני אנסה להסביר שוב באופן אחר.

זה היה מטומטם אם זה לא היה עובד. מסכים שזה ריקני, מסכים שזו תרבות הצריכה בשיא הציניות שלה. אבל דבר שמביא כ"כ הרבה כסף (התמורה השולית כאן עצומה) לא יכול להיחשב למטומטם.

לא המוכר מטומטם.

המוכר גאון.

הקונה מטומטם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש לי גרסה קצת שונה, רק שהפעם שעון האברט מציג מספרים מאוד קטנים והמחוגים עוד יותר לעומת אותו תקציב שעון אחר שהרבה יותר נוח.

אין פה עניין של נוחות ידידי, בוא נאמר את זה כך:

אם אני היום מנכ״ל רולקס אני מוציא הוראה להפסיק את התקנת המנגנונים בשעונים, שישימו מחוגים וספרות- בלי מנגנון.

חוסך ים של כסף (מנגנון אחד זה לא יקר, במכפלות זה המון $) על מנגנון שגם ככה אף אחד לא ירגיש בחסרונו בשעון ועוד הלקוח יהיה מבסוט שלא ידרשו ממנו 300$ על החלפת סוללה ואטימה.

משאיר רק מנגנונים שדורשים מתיחה כי זה כבר fetish...

רומן,

שום בעיה עם פיאט, הם גאונים!!!

הכמה בעלים של טריביוטו פרארי שציינתי שאני מכיר הם אנשים מאוד עשירים, מדבר על אנשים שבבעלותם כמה וכמה פרארים ושאר יצירות על, עבורם זה קוריוז משעשע בעלות של ״כסף כיס״, זה עבורם לא מדגדג את הטיפה בים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש לי DOXA שקיבלתי לבר מצווה, לפני כמה שנים החלטתי להתחיל ללכת איתו, אחרי 2-3 איחורים/ הקדמות היסטריות כי "שכחתי למתוח את השעון בבוקר" הוא חזר למגירה.

השעון הזה היה של אבא שלי, לפני זה, של אבא שלו.

לפחות אף אחד לא דחף אותו לתחת!

PulpFiction-Lancet21.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פחות או יותר כן.

לפחות הם מצפים את המכשיר בזהב ויהלומים, דברים שעולים כסף.

כאן לוקחים מוצר אחד, שמים עליו מדבקה של מוצר אחר, ומוכרים בכפול.

כמה מטומטם צריך להיות כדי לאכול את זה?

כמה ריקני צריך להיות כדי שזה יהיה מספיק כדי לעשות לך הרגשה טובה עם הרכישה?

לגיטימי - הכל לגיטימי.

עדיין מטומטם.

שם ציפו לך בזהב, פה שמו לך תגים מיוחדים וקישוטים אחרים, חווית מסירה ואפילו תעודת מקוריות. Same shit.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני חושב שהסברתי למה זה מטומטם באופן מאוד מאוד ברור, בעברית צחה ובלוגיקה נקייה.

אם אתה מתקשה להבין אותי, תשאל, אני אנסה להסביר שוב באופן אחר.

לא המוכר מטומטם.

המוכר גאון.

הקונה מטומטם.

הסברת בצורה מעולה.

זה מטומטם כי אתה חושב שזה מטומטם. בגלל זה גם אמרתי שזה טעון מנצח. אי אפשר להתווכח עם זה.

אני לא יכלו לשכנע אותך שלקנות יצירת אומנות מצוצה מהאצבע, יכול להיות ריקני באותה המידה בדיוק מחד, ולגרום אושר לקונה מאידך. אני לא יכול לשכנע או להסביר שבמובנים אבסולוטים (אם הם קיימים), גם יצירת אומנות יכולה להיות גרוע וריקה מתוכן, ועדיין לעלות הון, רק כי ככה, ועדיין, לא כל מי שיקנה אחת הוא נובוריש מטומטם.

בדיוק כמו שבויכוח דומה שהיה כאן פעם לא הצלחתי לשכנע למה יותר כיף לי לקנות חולצות של טומי הילפיגר מחולצות של קאסטרו. בדיוק כמו שמישהו שקונה מקינטוש לא יצליח לשכנע אותי למה זה עדיף מפיסי, בהתחשב בהבדלי מחירים. אפשר למצוא עוד מלא דוגמאות, כמובן. אלא שאני לא מייחס לאנשים טמטום אם הם נהנים ממשהו שונה ממני, גם אם בעיניי הוא ריקני (ולצורך העניין, רוב התרבות שלנו היא ריקנית לחלוטין, על כל ההיביטים שלה.) אתה קבעת לעצמך קריטריונים של "את זה אני מקבל ואת זה לא, ואם אני לא מקבל את זה - זה מטומטם", ופה הכל מתחיל ומסתיים.

די, מיציתי ופרשתי לדוקים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הטמטום מתבטא בזה שמישהו חושב שזה לגיטימי לשלם כפול רק כדי להגיד "יש לי מהדורה מוגבלת של משהו".

לקנות בגדים באלפי שקלים כל חודש זה לאו דווקא טמטום. יש אנשים שאוהבים שיש להם מגוון לבחור ממנו. אם הייתי יכול, היה לי מגוון של מכוניות.

לקנות חולצה רק בשביל להשוויץ בשם שמודבק עליה ולשלם על זה פי 10 מערך החולצה זה טמטום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^

אתה מוזמן לבקר בחנויות מותג של קבוצות כדורגל, יצרני רכב (פרארי, פורשה ושות') לבחון את מחירי החולצות באותן חנויות (ביחס לתמורה כמובן) ולהעריך את כמות הלקוחות. :-)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...