Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need For Speed הסרט יוצא במרץ, יש טריילר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין איך יתרגמו את זה, עכשיו במילא כל עארס ממוצע חושב שמהיר ועצבני זה ניד פור ספיד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מצד אחד זה נראה כמו שילוב של מהיר ועצבני ועקיצה ב-60 שניות, שזה אף פעם לא טוב.

מצד שני יש מכוניות לא רעות בכלל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקרוב יהיה גל חדש של מזדות ויונדאי יוצאות ליסינג משופרות בלדים, קסנונים, מדבקות וג'נטים סיניים עם נהגים שחושהים שהם נהגי מירוץ הכי טובים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מפגר ילדותי דבילי אבל בסופו של דבר כולנו כאן בפורום נראה אותו :?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

עד היום לא הצליחו טוב בסרט המבוסס על משחק מחשב, חוץ מאחד שכבר שכחתי את שמו.

נקווה שבסרט הזה יהיו פעלולי נהיגה יותר מההקצבה הסטנדרטית של כמה דקות המקובלת בסרט אקשן-מתח-קומדיה בינוני ומטה.

העלילה לא תגיע ללימודים לבגרות. בחור-מכוניות-ספונסר-בחורות ואולי קצת פשע.

הקטע במצוק מזכיר למישהו את תלמה ולואיז?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שווה לצפות רק כדי לראות את הבוגאטי אוכלת כל רכב אחר שם.

מה שאני באמת אשמח לראות זה סטטיסטיקה לגבי העלייה בכמות תאונות הדרכים בסופ"ש שבו הסרט הזה יוצא.

תמיד אחרי כל מהיר ועצבני שראיתי בקולנוע ראיתי ערסים במאזדות 3 מנסים לפתוח ברמזורים כאילו גל גדות יושבת להם על הברכיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך להיות ממש גרוע כדי להיות במצב שגל גדות יושבת לך על הברכיים וכל מה שמעניין אותך זה לעשות פתיחות עם מאזדה 3 :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צריך להיות ממש גרוע כדי להיות במצב שגל גדות יושבת לך על הברכיים וכל מה שמעניין אותך זה לעשות פתיחות עם מאזדה 3 :lol:

אנחנו מדברים על פתיחות שונות לגמרי :)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שוב ג'סי מBreaking Bad מקבל מכות?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מהיר ועצבני בגרסת DREAMWORKS

שחקן לבן, שחקן משני שחור (כמו במהיר ועצבני השני והראשון),

מכוניות יפות כדי לעדן סיפור מעפן סביר להניח.

זה יהיה סרט ממוצע בלי ממש עלילה.

כמו התגובה הראשונה שמופיעה ביו טוב - כל כך הרבה סיפורים טובים לעלילות לסרטים כגון HALO, MASS EFFECT, GOD OF WAR ועדיין אין סרטים כאלו.

קיצור סרט של הורדה בטורנט.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...