Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

70 אלף

Lagy1941
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מפרסם את זה לבקשת חבר טוב וגם בשבילי לעתיד. הנושא הוא רכב במחיר עד 70,000 ש"ח, הדרישות שלו רכב ידני שיהיה בין 2011-2013, הנסיעות שלו בעיקר בינעירוניות כ588+- בשבוע(אריאל/חדרה) ולפעמים גם למקומות אחרים, הרכב צריך להיות כמה שיותר חסכוני בדלק ושלא ישחט בטיפולים וחלפים, הוא לא מתכוון להסיע פמלייה שלמה אבל לפעמים 2 פלוס נהג אז מומלץ רכב נוח מבחינת ישיבה(אחרי הכל מדובר בנסיעה לאריאל שלוקחת שעה וזנב).

האופציות שהוא ראה זה:

פולקסווגן פולו- 2011

סקודה פאביה- 2012

פיאט פונטו איבו- 2011

הוא חשב על הסיטיגו/מיי/פיאט פנדה כאופציה...אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי לדרישות הנ"ל שלו.

אם יש עוד המלצות/הערות אני אשמח לשמוע ^^

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

שתי האופציות שנראות לי עדיפות:

1. בתקציב הקיים - לקנות מכונית שבגבול בין סופרמיני למיני, למשל סוזוקי ספלאש - חדשה.

2. למתוח את התקציב בעוד 5-10 אש"ח ולקנות סופרמיני "בגודל מלא" חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אופציות נוספות שאולי שווה לשקול במסגרת התקציב הנ"ל, הקיה פיקנטו והשברולט ספארק גם יכולות להתאים כאן ויענו יפה על הדרישות.

בהצלחה

דווקא השניים הנ"ל לא הכי מצטיינות בקבוצה שלהם בצריכת דלק, אני מצטרף לsperial להמלצה לרכב חדש

http://www.motodeal.co.il/?category=117

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בשיחה קצרה עם אותו חבר הוא קצר במזומן ומחפש חברה בסגנון AVIS וכאלה שמוכרים גם רכבים ידניים, הוא פנה לאוטו דיל כמה שאני יודע ולא היה להם שם את מה שהוא חיפש, מישהו מכיר עוד חברות כאלה שמוכרות רכבים ידניים כמו סקודה פאביה, פולקסווגן פולו וכו' ? (הוא די נעול על שני אלה).

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...