Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"אתה חוסם את כל הרחוב!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+1

אני לא יודע כמה הרחוב שלך עמוס או לא, אבל חניה על המדרכה כפי שחנית מכריחה הולכי רגל לרדת לכביש בשביל ללכת.

אין לך מושג כמה זה מעצבן כשאתה הולך עם עגלה של תינוק ובגלל עארס אחד אתה חייב לרדת לכביש עם התינוק ולהסתכן. העיקר שהאוטו המבונבן שלו יחנה מול הבית. אני לא יודע אם זה המצב אצלך, מכיוון שהרחוב נראה כמו רחוב פנימי לכמה בתים, אבל כדאי שתקדיש לזה מחשבה.

אח"כ אנשים מתעצבנים שיש להם שריטות על האוטו.

מה שהוא אמר.

אגב, כשזה חוזר על עצמו פעמים רבות יש אנשים שנוקטים בשיטות וונדליזם, לא אני, אנשים, בקפריסין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם יש לך בעיית חניה ברחוב, תחנה ברחוב אחר/חניון, תמכור את האוטו, תקנה דו״ג או תעבור דירה.

לחנות ככה זו לא הדרך להתמודד עם הבעיה הזו.

באמת מה נסגר עם הנהגים במדינה הזו...

!AWDSOME

פורסם

אני מחזיק מפתח ישן שלא פותח אף דלת במחזיק המפתחות שלי בדיוק בשביל רכבי מדרכה שחונים ככה.

בכל פעם שאני מטייל עם התינוקת ברחוב, לא יודע איך זה קורה, אבל כשאני צריך לעבור ליד רכב כזה, איכשהו - באמת לא יודע איך, המפתח הזה מבצבץ מהכיס ומשאיר פס יפהיפה לאורך כל הרכב.

איזה אנשים, איזו מדינה, אילו נהגים כאן, מה יסגר איתנו

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כל הכבוד למצוקת החניה, לחנות ככה על המדרכה זה לא הפתרון.

אותו נכה שיעבור עם הכיסא גלגלים, אותה אישה שתעבור עם עגלת התאומים שלה, אותו ילד בן 7 שאסור לו לרדת לכביש וירצה לעבור - כולם יאלצו לרדת לכביש בגללך.

אז נכון שבעל הסדאן התלונן שלא בצדק (הוא יכול לעבור בקלות) אבל זה בהחלט לא נותן לך לגיטימציה לחנות כך. אצלי ברחוב היית מקבל דו"ח אחרי שלפחות 3 שכנים שונים היו מתקשרים לעיריה\משטרה לדווח.

פורסם

כבר דבר אחד טוב יצא מהשרשור הזה.

כעת אני יודע שמסעדת פפריקה מחוץ לתחום. :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לכל המטיפים, שכחתי לכתוב משהו מאוד חשוב, חשבתי שיבינו את זה מהתמונה ומהפוסט הראשון.

הסמטה היא דרך ללא מוצא. ה "מדרכה" שאתם רואים היא באורך של 20 מטרים, ונגמרת בערך במקום בו עמדתי וצילמתי את התמונה (כל הסמטה עצמה לא ארוכה- בערך 60 מטרים), היא אפילו לא ממשיכה פנימה אל סוף הסמטה. אף אחד מעולם לא צעד עליה, וכנראה שגם לא יצעד. (בטח שלא עם עגלת תינוק, עמודי התאורה תקועים באמצע המדרכה, גם ככה לא ניתן להעביר שם אחת)

קצת תמוה בעיני שמישהו פה חשב בכלל שאני אחנה ככה על מדרכה שנמצאת לצד כביש והולכי רגל משתמשים בה |:

פורסם

אני מחזיק מפתח ישן שלא פותח אף דלת במחזיק המפתחות שלי בדיוק בשביל רכבי מדרכה שחונים ככה.

בכל פעם שאני מטייל עם התינוקת ברחוב, לא יודע איך זה קורה, אבל כשאני צריך לעבור ליד רכב כזה, איכשהו - באמת לא יודע איך, המפתח הזה מבצבץ מהכיס ומשאיר פס יפהיפה לאורך כל הרכב.

איזה אנשים, איזו מדינה, אילו נהגים כאן, מה יסגר איתנו

:-D

מה שאתה מספר פה זה חמור מאוד ואני לא יודע מה מביא אותך להתגאות בזה.

יש לך טענות לגבי צורת חנייה של מישהו שחוסם את המדרכה? תתקשר לעירייה או למשטרה.

דו״ח חד פעמי של 500₪ על חסימת מדרכה כניראה יעשה את העבודה.

אני מקווה שהסיפור שסיפרת הוא רק סיפור כי רצית לצאת ״גבר גבר״.

חוץ מזה, היום כשהכל מצולם בכל מקום לא ירחק היום שתזיק לרכב

הלא נכון - ואז תלך לספר לו שהוא לא חנה כחוק, אני בטוח שהסיפורים שלך מאוד יעניינו אותו.

פורסם

לפעמים אני כותב את מה שהייתי רוצה לעשות - הלוואי והייתי עושה את זה באמת

:-P

אתה צודק במאה אחוז וגם מה שמרגיז זה שהרכב לא אשם אלא הנהג שהחנה אותו שם.

לנסות לדבר עם בעלי הרכבים האלה עשיתי את זה כבר כמה פעמים ואתה יודע מה? עדיף כבר לשרוט את הרכב :evil:

להתקשר למשטרה? ניסית את זה פעם? - אולי פעם אחת הם באמת הגיעו ואז כשהם הגיעו זה היה בכדי להעיף מישהו שחנה לי בחניה הפרטית.

הייתי צריך להמציא את רישומי הטאבו שלי (למזלי יש לי בנמצא) ואז גם מסרו לי את הפרטים של הנהג ובסוף הוא טבע את המשטרה בגלל שהם נתנו לי את הפרטים שלו :?

בפועל - חנייה שכזו - זה מערב פרוע ואם כבר שרטו למישהו את הרכב, זה ממש לא עצוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מצב שמישהו אשכרה יקרא מה שרשמתי בפוסט האחרון לפני שדנים אותי למיתה ע"י שריטות מפתח?

הסמטה היא דרך ללא מוצא. המדרכה באורך 20 מטר. אין הולכי רגל על המדרכה הזו אף פעם.

פורסם

אם אין הולכי רגל על המדרכה - בשביל מה היא שם???

:-P

תבקש מהעירייה להרחיב את הכביש :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

הוא פתח את השרשיר על זה שהוא צחק על מישהו שהתפיסה המרחבית שלו כנראה פגועה בצורה יוצאת מן הכלל בזמן שהוא חונה את הרכב על כל רוחב המדרכה ברחוב שלו וציפה לקבל רק תגובות אוהדות?

זה כמו להכניס סוחר סמים למעצר בתחנת משטרה בהארלם כשאתה לבוש בבגדים של הKKK :-D

פתאום לאף אחד לא איכפת מהסוחר סמים אלא רק מזה שאתה לובש מסכה מוזרה עם חלוק לבן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...