Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"אתה חוסם את כל הרחוב!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לרוב לא הייתי פותח ת'רד שכזה, אבל פשוט לא יכלתי להתאפק הפעם.

השעה- 1 וחצי בצהריים, אני בבית ובדיוק יושב לאכול. פתאום, דפיקה בדלת.

אחד השכנים שואל בהתרסה- "הפונטו הכסופה זה שלך?"

"כן, במה מדובר?"

"אפשר לדעת למה אתה חונה ככה? אתה חוסם את כל הרחוב! אני תקוע בפתח הסמטה בגללך"

בגלל מצוקת חניה באיזורנו, חניתי על מדרכה צרה בתוך הסמטה שלנו, הסמטה בערך ברוחב נתיב וחצי, משאיות כבדות נכנסות בקלות (של הובלת דירות, מערבלי בטון, דברים כאלו)

חשבתי לי- אולי באמת חניתי בלילה בצורה שמפריעה? אולי לבנאדם רכב רחב במיוחד?

יצאתי החוצה והתאפקתי שלא לצחוק. השכן המוטרד נהג בסוזוקי SX4 סדאן, ו "לא הצליח להיכנס לסמטה".

הלכתי איתו לרכב ועזרתי לו לחצות את המכשול האדיר שהצבתי בפניו.

עמדתי ל 2 דקות ושאלתי את עצמי אם אני מפספס פה משהו.

הריני להציג בפני חבר המושבעים את מוצג א'-

k6knCLq.jpg

בשורה התחתונה, מה נסגר עם הנהגים במדינה הזו?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום ניסיתי לעבור עם משאית תובלתית ברחוב שלך. רצה הגורל והובלתי מבנה יביל. לא הצלחתי לעבור. חוצפה!

אגב כמה שעות לאחר מכן שוב עברתי. הפעם עם קטנוע. אחרי תמרון קל הצלחתי לחצות את הרחוב. להבא תחנה יותר בהתחשבות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מעבר ללחסום את כל הרחוב בהפגנתיות, לא אכפת לך מהמיתלים של הפונטוטה שלך? :wink:

במקרה שאני נאלץ להטריד את מנוחת בני ישראל ולחסום עורק תנועה ראשי עם החניה הנוראית שלי, אני עולה בקמ"ש ורבע בערך. אין לך שמץ כמה אני דואג לרכב הזה. הפונטו קיבלה השנה צבע כללי חדש, רביעיית צמיגים חדשים איכותיים, חידוש פנסים איכותי א-לה קארספורום (הת'רד הגאוני ש platinum פתח), הוזמן סמל חדש ומקורי מאנגליה, ובדיוק היום שטפתי אותה.

(המצב המכני לא פחות טוב אגב, רק עכשיו חגגה 102 אלף ק"מ :-D )

זו אחת הסיבות שאני מת מדאגה בנוגע לחניה מחוץ לסמטה אגב, ילד משועמם רואה אוטו נוצץ ומבריק. לא יעביר מפתח? בטח שיעביר.

לכן בחופשים אין מצב שאני חונה מחוץ לסמטה, בשאר הימים אם אין מקום בפנים אני חונה בפתח הסמטה ליד ג'יפ רנגלר אדום ואאודי Q7, שדואגות להוריד מהאוטו שלי תשומת לב מיותרת ואני יכול לישון בשקט.

אין לך שמץ כמה שאלות "מוכר?" אני מקבל ברמזורים ותחנות דלק :p

פורסם

אתה חוסם את המדרכה וזה לא פחות "חזירי". שלא נדבר על כך, שכשהחוכמולוג הראשון מחנה כך ימצא גם בעל הטנר והמשאית שיחנו כך, כרגיל, כולם ל 10 דקות, לך תצא מזה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אתה חוסם את המדרכה וזה לא פחות "חזירי".

+1

אני לא יודע כמה הרחוב שלך עמוס או לא, אבל חניה על המדרכה כפי שחנית מכריחה הולכי רגל לרדת לכביש בשביל ללכת.

אין לך מושג כמה זה מעצבן כשאתה הולך עם עגלה של תינוק ובגלל עארס אחד אתה חייב לרדת לכביש עם התינוק ולהסתכן. העיקר שהאוטו המבונבן שלו יחנה מול הבית. אני לא יודע אם זה המצב אצלך, מכיוון שהרחוב נראה כמו רחוב פנימי לכמה בתים, אבל כדאי שתקדיש לזה מחשבה.

אח"כ אנשים מתעצבנים שיש להם שריטות על האוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה לא חוסם את כל הרחוב אתה חוסם את כל המדרכה.

למה אתה חושב שזה מותר לך?

באמת תמוה מה נסגר עם נהגים במדינה הזו...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפילו לבן אדם בריא בלי מוגבלות לא נשאר מקום לעבור על המדרכה בלי לרדת אל הכביש,

שלא נדבר על כיסא גלגלים או עגלת תינוק. (ונכון שזה לא נראה כמו ציר ראשי סואן ומסוכן,

אבל עדיין לא כל אחד קובע את החוק לפי שיקול דעתו איפה זה בסדר ואיפה זה לא בסדר).

so far so good so what

פורסם

אם היית שכן שלי לא הייתי טורח לדפוק לך על הדלת

הייתי שולף אצבעות ומזמין פיקוח עירוני

זה לא בעיה של ההולכי רגל שאין לך איפה להחנות

זה בידיוק מה שלשם שינוי בנצי הצליח לתאר בתגובה כל כך קצרה, יש יותר מידי אנשים כמוך שדברים כאלו ודומים נראים להם לגיטימיים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באחת וחצי בצהריים יש אצלכם מצוקת חניה?

בשכונה שלי אין רכבים בכלל בצהריים. כולם בעבודה.

גם אם החנית שם בלילה כאשר לא היה מקום אחר, יכולת להזיז את הרכב בבוקר למקום שלא יפריע לאף אחד.

על אף שמטוס יכול לעבור ברחוב שלך ללא בעיה, אני לא רואה שום סיבה להחנות כך על המדרכה ולחסום אותה לחלוטין לתנועת הולכי הרגל.

זה מעצבן ומסכן את הולכי הרגל.

לא יקרה כלום אם תחנה במקום שבו לא תעבור על חוקי התנועה ותתחשב קצת בשאר משתמשי הדרך.

פורסם

אל תלכלכו, יש מקום למעבר על המדרכה,(אם אתה מר קו :shock: ).

לפותח השרשור, אתה כנראה באמת לא מבין כמה טיפשי ומציק זה להחנות בצורה כזאת ולגרום להולכי רגל/ילדים/סבתות עם הליכון וכו... לרדת לכביש על מנת לעבור, בתמונה שלך,בדיוק בתחילת הרחוב נראה שיש חניה שמתאימה בול לפונטו שלך וחוסר מקום בחניה לא נותן לך את הזכות לחסום את כל המדרכה, גם ברחוב שלי ישנה מצוקת חניה ולעיתים כשאין חניה אנו חונים ברחוב מקביל עם כל האי נוחות .

תחשוב על זה.

פורסם
טוב, לרוב לא הייתי פותח ת'רד שכזה, אבל פשוט לא יכלתי להתאפק הפעם.

היה באמת עדיף שלא תפתח, כי בקארספורום יש נטיה לשירשורים כאלה להתהפך עליך.8)

• תוכן חדש...