Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"אתה חוסם את כל הרחוב!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, הוא פתח את השרשור כדי להוכיח (ובזה הוא צודק) שאנשים הזויים במדינה הזאת ולא יודעים לנהוג. את האמת? אין לי רשיון להטיס, אבל כנראה שהייתי מצליח לעבור שם עם מסוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין הולכי רגל על המדרכה - בשביל מה היא שם???

:-P

לנוי בלבד. עד לא מזמן לא היו לנו עמודי תאורה ברחוב, עד שהצקנו לעיריה. באו הקבלנים, ראו שבעייתי לתקוע את זה באדמה באספלט סתם ככה כי מדובר בשכבה דקה, בנו בסיסים מסביב לעמודי תאורה. הבסיסים היו מכוערים תחת והשכן שליד ביתו העמודים (המדרכה בנויה באופן רציף ליד קיר חיצוני שמקיף בית פרטי גדול) התנגד

אז עשו מדרכה שיראה נורמלי. אין לה שום שימוש פונקציונלי, יש בתוך הסמטה בערך 8-10 מכוניות שיוצאות ונכנסות פעמיים שלוש ביום. אתה יכול לנהל מסיבת תה באמצע הדרך בסמטה במשך שעתיים פלוס וספק אם זה יטריד מישהו מבחינת הצורך להיכנס/לצאת.

במידה ולמדרכה הזו הייתה פואנטה, בהחלט שלא הייתי "חוסם" אותה.

פורסם

ובדרך הוא הוכיח שהוא לא בן אדם מבלי להתכוון לכך - למי איכפת שאנשים לא יודעים לנהוג אם הוא לא יודע להתנהג.

זה מה נקרא חוסר טאקט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפותח השרשור, תדמיין את הבן שלך הולך לבית הספר, וצריך לרדת מהמדרכה לכביש בגלל שמישהו החנה על המדרכה.

ושחס וחלילה היה יכול להפגע מזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אבקש לציין שכמו שרשום בהודעה הראשונה-

שים לב שהשכן התלונן על זה ש "אני חוסם את הרחוב", לא את המדרכה.

וזה כי לאף אחד לא איכפת מחתיכת המדרכה הזו שנמשכת 20 צעדים, אף אחד מעולם לא השתמש בה ואף אחד לעולם לא ישתמש בה :loco:

מיומה הראשון (היא שם בערך שנתיים. אני גר פה בערך 9) היא שם לנוי, וככזו תישאר.

פורסם

אתה לא מדמיין- אכן הייתה חניה פנויה בחוץ. כ 20 דקות אחרי צילום התמונה הנ"ל יצאתי לאיזור התעשיה, ושחזרתי חניתי בדיוק שם.

לפותח השרשור, תדמיין את הבן שלך הולך לבית הספר, וצריך לרדת מהמדרכה לכביש בגלל שמישהו החנה על המדרכה.

ושחס וחלילה היה יכול להפגע מזה.

בשם הסנדל הקדוש שלי, כמה פעמים אני אצטרך לחזור על זה?

הסמטה היא דרך ללא מוצא, אין בה תנועת מכוניות. המדרכה היא באורך 20 מטר ושם לקישוט. הסמטה ארוכה פי 3 מזה, ובין אם תרצה או לא- אתה תצטרך ללכת את רובה "על הכביש".

פורסם

או שאולי יש לך שכן פשוט חכם שהחליט להוציא אותך מדעתך על זה שחנית על המדרכה בדרך מאוד מקורית.

המממ נקודה למחשבה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא, לא ממש. השכן לא יודע לנהוג, ואת זה ראיתי בבירור שהוא ניסה במשך 3 דקות להתכוונן בזויות מוזרות כדי להיכנס לחניה פנויה לחלוטין.

מי שמוציא אותי מדעתי זה בעיקר אתה ושאר המטיפים בשרשור שמשום מה בטוחים שיש למדרכה הזו פואנטה.

היא נבנתה לרצות את העין של אותו שכן עם בית גדול מאוד וחשבון בנק גדול קצת יותר, ש "במקרה" מיודד מאוד עם ראש המועצה.

פורסם

אז כדאי שלא תחסום לשכן הזה את ה"רחוב" כי הוא כבר ידאג לטפל בזה שאתה חונה על המדרכה.

חשבת על זה?!

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זו באמת מדרכה שלא מובילה לשום מקום ולא משתלבת עם מדרכה ברחוב אחר אז לדעתי אין מניעה לחנות שם בשעת לחץ. מצד שני, פקח יכול לתת לך קנס כי זו מדרכה, עזוב שאף אחד לא דורך שם באמת. אני חושב שהיה יותר הגיוני לרצף לכם את כל הסמטת 60 מטר הזו ולהמנע מלבנות שם מדרכה חסרת תכלית. עמודי התאורה לא ממשיכים גם אחרי המדרכה הזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לעניות דעתי מיצינו.

ברור לכולם שלא מדובר במדרכה שימושית להולכי רגל או נוסעי עגלה.

ברור לכולם שפיקה בונד לא חונה כך על מדרכות כדרך קבע.

בא לציון גואל ולשרלילה בועל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ההגיון אומר דווקא שברחוב כמו שתיאר Pika, במקום לעשות מדרכה, היו משאירים אספלט, ובמקומות שבהם צריך לשים עמודי תאורה שמים משולש של מדרכה.

כזה, אבל באורך שמתאים לחנייה במקביל ולא במאונך:

mifratz.jpg

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא, בוא נמשיך - הוא יוצא מדעתו

:-P

אנשים שלא יודעים לנהוג זה לא חדש - עדיין יש להם רישיון.

חבל שאי אפשר להוציא רשיון להורות, אנשים שלא יודעים לנהוג זה בקטנה.

כמה פעמים כבר יצא לי לצאת למגרש חניה בבוקר ולראות את הרכב שלי או של אחד השכנים עם טמבון או חצי טמבון על הרצפה.

Pioneer TS-X150

פורסם
אם זו באמת מדרכה שלא מובילה לשום מקום ולא משתלבת עם מדרכה ברחוב אחר אז לדעתי אין מניעה לחנות שם בשעת לחץ. מצד שני, פקח יכול לתת לך קנס כי זו מדרכה, עזוב שאף אחד לא דורך שם באמת. אני חושב שהיה יותר הגיוני לרצף לכם את כל הסמטת 60 מטר הזו ולהמנע מלבנות שם מדרכה חסרת תכלית. עמודי התאורה לא ממשיכים גם אחרי המדרכה הזאת?

יש עוד עמוד אחד בהמשך, ליד בית של שכן אחר. השכן לא מיודד עם ראש המועצה כמו זה שבתחילת הרחוב, ולכן ליד ביתו לא נבנתה מדרכה, הוא כיסה את האיזור ואת קדמת הקיר שמול הבית שלו בחצץ באופן עצמאי כדי להסתיר את הבסיס המכוער.

בנוגע לפקח- למרבה השעשוע הזכרת לי, לפני כמה חודשים במקרה דומה פקח ראה אותה בלילה מתעסק עם האוטו שחנה בדיוק באותו מקום ובא לבדוק מה העניין. בדיוק הדבקתי פלסטיקים חדשים לפנסי האיתות, הפקח חשב שאני מנסה לגנוב את האוטו או משהו.

על החניה הוא לא אמר מילה :roll:

ההגיון אומר דווקא שברחוב כמו שתיאר Pika, במקום לעשות מדרכה, היו משאירים אספלט, ובמקומות שבהם צריך לשים עמודי תאורה שמים משולש של מדרכה.

כזה, אבל באורך שמתאים לחנייה במקביל ולא במאונך:

את זה ההיגיון אומר. היגיון הוא לא צד חזק במועצה המקומית שלנו.

בהחלט היה עדיף שהיו מרצפים את כל השביל בתוך הסמטה או משאירים אספלט ועושים משולשי מדרכה באותו מקטע ספציפי

בשאר הרחוב זה לא אפשרי, החניות הפרטיות מול כל בית הן בניצב, וחניה מולן תפריע לאנשים היוצאים.

בבית הראשון, זה שחניתי מולו, החניה הפרטית היא לאורך, במקביל, ולכן אפשר לחנות מולו מבלי להפריע בכלל

• תוכן חדש...