Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנצח את נתוני היצרן בשנית :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הדרך לבאר שבע בלי לעבור 95 קמש. מה שחסכת בדלק ילך ישר לפסיכולוג פי חי שקלים.

אני וחבר נוסעים למאמן שלנו בבאר שבע, כרגע אני בדיאטה נורא קשה לתחרות פיתוח גוף , אז הנסיעה הזו למעשה מעבירה לי את היום הקשה ובמקום שעה ורבע זה לוקח שעה וחצי, מדבר עם החבר כל הנסיעה ולא מרגיש אותה בכלל, הרווחתי מכאן ומכאן.

פורסם

כפי שגם אני כתבתי בשרשור אחר - סופר לנסר שנת 97, מיכל של 40 ליטר, נסיעה מראשלצ לדימונה, מדימונה לאשקלון, חזרה לדימונה ומשם לראשלצ שוב פעם.

סה"כ ק"מ 530, סה"כ תדלוק סופי 35 ליטר עד הקפיצה הראשונה של הידית.

15 ליטר לק"מ.

אוטומטית.

הנסיעה היתה סביבות 95-100 קמ"ש. בפועל ב GPS זה כנראה פחות, לכן הצריכה הנ"ל סביר להניח.

נתוני הלמדה / CO לפי טסט שביצעתי היום תקינים לחלוטין. כלומר שיש ניצול תקין של יחס תערובת דלק/אוויר.

זו לא הפעם הראשונה שאני מצליח להגיע לנסיעות שכאלה, כשאני נוסע משולב מראשל"צ מזרח לכיוון מערב לעבודה כל יום, אני מגיע לערך של 400 ק"מ על תדלוק 32-33 ליטר +-.

סקפטים הם אנשים קרחים, אחרת אין לי הסבר לתצרוכת המוזרה הנ"ל.

אני קרח מרצון :D

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...