Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בסלולר

eyals05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל שוכני העוף!

לאשתי היקרה יש סמסונג גלקסי S3. היא עברה לסלכלום לפני חודשיים ולאחרונה אנחנו חווים תקלה מעצבנת שמשביתה לה לסירוגין את הקו.

מיותר לציין שמדובר בקו עסקי וכל תקלה בו משמעה הפסד של כסף בכיס.

לעיתים קרובות (כל כמה שעות) כאשר מתקשרים אליה, הקו מצלצל פעם אחת (בצד המתקשר) ומיד עובר לצליל של תפוס או לא זמין. רק אתחול של המכשיר פותר את הבעיה זמנית עד הפעם הבאה. כמובן שאצלה אין כלל חיווי שהיתה שיחה.

היא ניגשה לסלקום ודרשה שיחליפו לה את הסים. הנציג שם טען שהתקלה היא בטלפון ולא בסים אך לאחר דין ודברים הסכימו לתת לה סים חדש ללא עלות.

לאחר מספר שעות התקלה חזרה.

אז שמנו את ידינו על מכשיר גלקסי 3 אחר והשתלנו בו את הסים וגם כאן התקלה חזרה על עצמה אחרי כמה שעות.

כלומר, סים חדש, מכשיר אחר ועדין אותה תקלה.

עזרו לנו, ידידיי, לאתר את התקלה המשביתה. עצות, הארות, הערות ותלונות יתקבלו בברכה. 8)

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסו להצליב עם מכשירים נוספים (לא רק של סמסונג), ובמקביל לבקש ממישהו מרשת אחרת להשתמש במכשיר שלכם.

אם כל המסקנות יובילו לבעיה ברשת אז אני לא רואה מנוס מלעבור לרשת אחרת במיוחד שהיום זה ממש לא קשה

פורסם

אתמול כשקיבלנו את המכשיר השני, עשיתי לו שחזור הגדרות יצרן ואז אשתי התחילה להוריד אפליקציות. עד היום בבוקר הכל היה בסדר והיא היתה זמינה.

כעת היא טוענת בתוקף שהדבר קרה בגלל שהיא העבירה קבצים שונים ומשונים מהמכשיר ה"ישן" למכשיר ה"חדש" ולאחר מכן היא שוב לא היתה זמינה.

אני מצידי אמרתי לה שממש לא נראה לי הגיוני מה שהיא אומרת, ושיש איזושהי בעיה ברשת.

הרי זה משול לזה שהיא תגיד לי: "ממי, הכנסתי דיסק חדש למערכת של הרכב ועכשיו הוא לא מניע לי". כאילו, מה הקשר?

פורסם

אולי מדובר באפליקציה זדונית (מלשון תוכנה זדונית)?

באנדרואיד יש וירוסים די בשפע, וכנראה הוא שפוגע לכם בעניין.

הפתרון הוא להתקין אנטיוירוס שיסרוק את המכשיר ויאתר את הגורם הבעייתי.

2 הצעות לאנטיוירוסים חינמיים וטובים לאנדרואיד: ESET (מבית ESET NOD32) או AVG. כמובן לבחור רק באחד ואין להתקין יותר מסוג אחד על אותו המכשיר. אני אישית משתמש בESET ומרוצה ממנו מאוד, ולדעתי יותר מוצלח מAVG.

חפש אותם במרקט של גוגל- פליי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

טוב, האנטי וירוס לא מצא דבר. לא בטלפון ולא בכרטיס זכרון.

עשינו שוב שחזור הגדרות יצרן ואת הכרטיס זכרון אני אפרמט כשאגיע הביתה (ובינתיים הוא יהיה מחוץ למכשיר) וכמובן שהיא לא תעביר את הקבצים שהיא העבירה למכשיר שוב, בתקווה שהבעיה תפתר.

פורסם

יתכן שהמודם לא מתאים בתדרים שלו לסלקום.

מה הדגם של ה S3?

האם זה רום עם רוט? או סטוק מהחברה?

האם יש בעיית קליטה בבית או רק בחוץ?

פורסם

הבעיה היא בכל מקום גם בבית וגם מחוץ לבית. התקלה החלה רק בשבוע האחרון כאשר במשך כחודשיים לא היתה בעיה כלל.

שני המכשירים שהיא קיבלה הם של T-MOBILE שנקנו בחו"ל.

רום, רוט, סטוק?

דבר עברית :-)

פורסם

או שמותקנת לה אפליקציית סינון שיחות, כמו BLACKLIST או משהו?

כי כשהיא חוסמת מספר שהוגדר לה, ככה זה נשמע.

ואם יש צורך בסינון שיחות, יש לה את זה מובנה ברום של סמסונג

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא נראה לי שיש לה סינון שיחות מכיוון ש:

א. היא לא יודעת איך להשתמש בזה (וגם אני לא)

ב. למשל אם אני מתקשר אליה מהטלפון שלי, אז אם יש את התקלה, אני אקבל צליל תפוס ואחרי שהיא תאתחל את המכשיר אני אתפוס אותה בלי בעיה והיא תהיה זמינה.

ג. כשהתקלה קורית, היא לא זמינה כאשר מתקשרים מכל מספר אליה.

• תוכן חדש...