Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בסלולר

eyals05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא אומרת שהדגם הוא : SGH-T999

לצערי, גם לאחר ביצוע שחזור הגדרות יצרן, התקלה חוזרת.

מתחילים להתייאש... :cry:

יש לציין שעם סמסונג S1 התקלה לא חוזרת. מצד שני, הסים שאני משתמש בו שם הוא סים גדול ולא מיקרו סים (מהדיבורית באוטו - אותו קו כמובן).

פורסם

הגרסה שלך הכי מעודכנת.

לפי מה שרשום המכשיר הזה עובד בתדרים

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 -

HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 -

אני חושב שזה מכסה את התדרים אבל צריך להיות בטוח. האפשרות השניה היא פשוט להחליף מודמים (בתוכנה)

תבדוק עם סים של פלאפון כדי להיות בטוח שזה לא בעיה במכשיר.

פורסם

זה קורה תמיד באיזור של הבית? או שזה קורה גם כשהיא נוסעת/נמצאת באיזורים מרוחקים מהבית (לא הסופר ברחוב המקביל, אלא עיר אחרת למשל)?

אני פשוט מנסה להבין אם יכול להיות שמדובר בתקלה בתחנת ממסר סלולרית באיזור מגוריכם, כי לפי כל הנתונים שסיפקת עד עכשיו לא נראה שמדובר בתקלה במכשיר או בסים.

עריכה: אני רק אוסיף שהיו לי תופעות כאלה כשהייתי מנויה של "גולן". אני חושבת שבהתחלה הכל היה בסדר, ואז החמיר. אבל במקרה שלי יש לי מכשיר שלא תומך באחת הרשתות של סלקום (עליהם גולן "רוכבת") והקליטה שלי בתוך הבית היתה על הפרצוף, אז ייחסתי את זה לעובדה הזו. אבל בנוסף היה קורה שהמכשיר היה מאבד DATA לחלוטין עד שעושים לו איתחול, והודעות בוואצאפ היו מגיעות ב5-10 דקות איחור גם כשמד הקליטה היה מלא. כל התופעות האלה נפתרו כשעברתי לחברה אחרת שרוכבת על "אורנג'", ואני בטוחה שמקורן היה בתשתית ולא במכשיר (דווחו אצל עוד משתמשים רבים).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מקפיץ לטובת עדכון:

לאחר מספר שיחות עם נציגים טכנים של סלקום כאשר כל אחד מתיימר לעשות משהו אחר בהגדרות של הרשת, שום דבר לא עזר והתקלה חוזרת ועכשיו אפילו התווסף סימפטום נוסף.

המכשיר מראה קליטה מלאה וכשמתקשרים אליו אכן יש צלצול והשיחה לא מתנתקת אך פשוט אין תגובה מהמכשיר והוא לא מראה חיווי של שיחה.

מה שלא ברור לי זה מדוע הנציגים של החברות אומרים לך שהם ישימו את הנושא במעקב אצלהם והם יתקשרו אליך שוב בעוד X שעות לראות האם התקלה נפתרה והם פשוט לא עומדים במילה שלהם. רק על זה מגיע להם שיעזבו אותם.

נקבעה פגישה עם נציג של פלאפון ביום חמישי על מנת להתנייד בחזרה אליהם בתקווה שלא יהיו תקלות גם אצלהם.

פורסם
מה שלא ברור לי זה מדוע הנציגים של החברות אומרים לך שהם ישימו את הנושא במעקב אצלהם והם יתקשרו אליך שוב בעוד X שעות לראות האם הצקלה נפתרה והם פשוט לא עומדים במילה שלהם. רק על זה מגיע להם שיעזבו אותם.

כי האחמ"ש\מנהל לא מאשרים להם להוציא שיחה.

וגם - פתרון לבעיה שלך לא חלק מהיעדים שלהם אז אין להם רווח אישי בעניין. תגיד להם שאתה מתעניין בנטסטיק או מחשב נייד תראה איך הם חוזרים אליך כמו גדולים :twisted: .

למה אתה לא עובר לחברות המוזלות?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא עוברים לחברות היותר מוזלות מכיוון שההפרש הוא לא כזה גדול בין החברות ואני מעדיף חברות גדולות.

ההצעה שקיבלנו מפלאפון היא של 69 ש"ח למשך חצי שנה. אחרי זה נתקשר שוב לעשות מבצע חדש.

הקטע הוא שעברנו לסלקום בגלל שברכב יש דיבורית קבועה של סלקום שעכשיו אני אצטרך לפרק אותה וממש לא בא לי.

פורסם

רוב הבעיות שאתה מתאר פה נשמעות כמו בעיות של רום, תחליף רום ונמשיך משם.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אם יש לך דיבורית מהשנתיים האחרונות, היא אמורה להיות SIMFree

כך שלא צריך לפרק.

ועדיין לא הבנתי למה אתה מעדיף את החברות הגדולות?

בגלל השירות?

פורסם

מדובר בספיריט מלפני 6 שנים.

נראה לי שבמקרה הכי טוב יהיה ניתן לפתוח אותו לאורנג'. הוא לא תומך בתדרים של פלאפון.

למה אני מעדיף להשאר בחברות הגדולות? כנראה אני עדין חי בקונספציה של יתרון לגודל :-)

שירות כבר הבנתי שהוא על הפנים בכל החברות, קטנות כגדולות.

מה שכן, שמעתי מספיק סיפורי זוועה על החברות הקטנות (במיוחד על הוט מובייל). מצד שני, שמעתי גם סיפורי זוועה על הגדולות :roll:

זה טלפון של העסק של אשתי וממש לא מתאים לנו לא להיות זמינים ולכן נחזור למה שהיה מוכר ועבד טוב.

לאלו שאמרו לי להחליף רום, דברו בעברית.

אני לא יודע להתעסק עם הטלפון מלבד להוסיף לו מוזיקה דרך המחשב. מה גם שבפלאפון הטלפון עבד ללא כל בעיה.

• תוכן חדש...