Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך עזרת ברכישת ראשון ראשון שלי

התקציב שלי הוא20 אלף

אני מחפש רכב אמין וחסכוני עדיפות לרכב משפחתי אבל אם יש הצעה טובה והמלצה הסתפק בקטן

הרבה זמן אני מחפש אני לא רוצה למהר כי בכל זאת זה רכב ראשון אני בחור צעיר ב21 ומחפש גם משו נוח ויפה

הרכב לא ינסע הרבה עבודה בית באיזור הקריות לא יותר מזה לפעמים נסיעות ארוכות פעם בשבוע

תודה מראש לעוזרים :-D

פורסם

נושא חרוש אבל בוא נחרוש עוד קצת:

מאירופה:

פיאט פונטו ספייס,פנדה

פיג'ו 206,106,306 או אחותם הסיטרואנית סקסו,ZX,C3

פולסווגן פולו או אחותה פאביה

רנו קליאוB אפילו B2

מזרח אסיה:

יונדאי גטס

יונדאי אטוס

דייהטסו סיריון

זה כל מה שעלה לי בראש בקטגוריית המיני או סופר מיני

פורסם

תנסה למתוח עוד קצת את התקציב לכיון ה 25K ויש לך פיאט גרנדה פונטו ידנית משנת 2007-2008.

רכב מעולה,נראה טוב,מרווח ואמין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...