Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם

אף פעם לא ניסיתי את האופציה הזאת ולכן אני לא יודע מה המגבלות שלה, אבל אני מתאר לעצמי שבקר ה-SATA בלוח האם יצטרך כמות מינימלית של זיכרון חוצץ ע"מ ליישם צריבה במקביל של 4 צורבים.

פורסם
תוכל לצרוב בקלות עם 4 צורבים.

בשנות ה90 - תחילת 2000 כשמכרו המון דיסקים בשוק - כל מוכר היה קונה מחשב עם 4 צורבים ופשוט צורב בלי הפסקה.

זה לא כזה פשוט

יש לי מחשב מאוד חזק

i7 2600

8gb ddr 3

כונן ssd

ועדין כשאני צורב דיסק ומשתמש בפייסבוק + עוד כמה טאבים יש סיכוי שהצריבה תדפק.

עכשיו תכפיל את זה ב 4

פורסם

בסוף ה-90 ותחילת האלפיים צרבו CD במהירות של X4-X8, מה שמדובר כאן (אני מניח) על צריבת DVD ב-X16-X18.

העניין בצורבים מרובים זה שבקר ה-SATA יקרא פעם אחת את כל הפרוייקט ויזרוק את המידע מהזיכרון ישירות אל הצורבים (לכן עד כמה שקראתי, הצריבה מתבצעת במהירות של הצורב האיטי ביותר במערכת).

אם הבקר צריך לקרוא את אותו קטע 4 פעמים, ע"מ לזרוק אותו ל-4 צורבים, זה מתכון לבעיות, למרות שזה כפי הנראה יתן לך להשתמש במהירות המקסימאלית של כל צורב ספציפי.

פורסם
זה לא כזה פשוט

יש לי מחשב מאוד חזק

i7 2600

8gb ddr 3

כונן ssd

ועדין כשאני צורב דיסק ומשתמש בפייסבוק + עוד כמה טאבים יש סיכוי שהצריבה תדפק.

עכשיו תכפיל את זה ב 4

החרדה הזו שלכם מזכירה את הת'רד שמופיע פה פעם בחודש: "קניתי סוזוקי סויפט 2013, אני אצליח להגיע מתל אביב לירושלים?"

הצריבה תידפק אם תדפוק עם האגרוף על המחשב בזמן הצריבה, אחרת יש לך תקלה (כמו נניח לצרוב עם 99.9% זיכרון בשימוש).

אין בעיה לצרוב 4 דיסקים בו זמנית (התקלות התיאורטיות שהוצגו פה הן נכונות - רק בתיאוריה, אך רחוקות מן המציאות בה יש כמה עשרות (!) טכנולוגיות בתוכנת הצריבה, בDRIVER, בבקר ובצורב עצמו שדואגות לצרוב את הנתונים כמו שצריך).

אם הבחור שמבקש לצרוב חרד מאוד לתקלות צריבה, סמן וריפיקציה לאחר הצריבה, צרוב במהירות איטית יותר וזהו.

בלי קשר, תוודא שהצורב שלך מוברג היטב (מכל הצדדים) והמחשב לא בזוית.

בקר הSATA שלך יתמודד בצורה קלילה עם האתגר (בתקווה שספק הכח שלך סביר).

לראיה, הדופליקטרים המוכנים שיש בשוק (מחשב בסיסי עם 10 צורבים ומעלה) לא מגיעים עם שום חומרה מיוחדת, חוץ ממארז מותאם ל10 צורבים.

אם זה לא מספיק, אתה יכול לקנות צורבי USB.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא מבין,

אני משתמש ב NERO 7 ULTRA

סימנתי USE MULTILPLE RECORDERS

לחצתי BURN

והוא פותח לי תפריט לבחור באיזה צורב להשתמש, וכמובן נותן לסמן רק אחד.

סימנתי אחד מהם (חשבתי שבגלל שסימנתי בהתחלה MULTIPLE זה אכן יצרוב בשניהם) אבל זה צרב רק בצורב שסימנתי.

למה?

• תוכן חדש...