Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מע רע בנקסוס 7 / 10? :?:

הנקסוס 10 אחלה, מנסיון אישי. רק הולכים להציג מחליף כנראה בקרוב. אולי אפילו במועד ההכרזה על הנקסוס 5 החדש והאנדרואיד 4.4 קיטקט.

הנה השוואה לבחור מלמעלה ששאלה כאן: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5677&idPhone2=5326 כמו שזה נראה הסמסונג לוקח כמעט בכל פרמטר.

פורסם

בתור סוניבוי (בכל תחומי אלקטרוניקה בידורית ותקשורת) עם וותק של כמה עשורים לא היה לי ספק שזה הטאבלט הבא שלי. אולם ב2400 שקל רכשתי סלייטבוק 2 של HP עם TEGRA4 ומקלדת פיזית והוא לא מאכזב כמו טאבלט Z של אחי. הבעיה הכי גדולה זה מסך וזויות צפיה. אי אפשר לראות סרט או תמונות ביחד. בשימוש סולו הוא בסדר גמור. הבעיה הגדולה שלי עם סוני, שמאז פרידה מאריקסון הם יצאו לדרך חדשה שלא ללגמרי לרוחי. המצלמות של היום לא כמו שהיו פעם. עובדה שאייפון עם אותה מטריצה נותן תמונות יותר טובות. הווקמן הוא באמת בסדר, אבל יש לו קטעים מעצבנים בניהול רשימות שירים. איכות השיחות לא כמו שהייתה פעם ואין יותר כפתורים פיסיים שהיו גולת הכותרת.

פורסם

ceyal - תקרא על airdrop. מה שאתה מספר לא רלוונטי כבר.

(ועם אפליקציות צד שלישי כבר שנתיים לא רלוונטי)

מה שכן - אם אתה לא משתמש באפליקציות - זה משנה אכן את התשובה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

indeed, נראה שסוני הופכים ל*ה*יצרן של מכשירי אנדרואיד. הטאבלטים - ובמידה מסויימת, הטלפונים - שלהם קוצרים ביקורות טובות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תתחדש

יצא לי לשחק בו איזה 5 דק'. באמת מכשיר מדהים.

בקטגוריית ה-10" אין לו מתחרים מבית גוגל, הנקסוס 10 מיושן מדי.

מיושן מיושן, אבל המסך שלו (שזה החלק הכי חשוב בטאבלט) הרבה יותר מתקדם משל הסוני (2560x1600 מול 1920x1080). בצירוף עם עדכוני תוכנה מובטחים ומחיר נמוך ב40%, הבחירה בנקסוס 10 טריוויאלית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
3000 שקל זה לגרסת ה16 גיגה או ה32?

יש לו חריץ הרחבה?

מעניין איך הוא בהשוואה לnote 10.1 2014 החדש.

32 גיגה עם חריץ הרחבה ו LTE.

כמו שזה נראה הסמסונג לוקח כמעט בכל פרמטר.

הסמסונג לוקח בפרמטרים לא חשובים (רזולוצית מסך ואולי העט) מה גם שהשווית את ה WIFI ל 3G.

בנוסף, אחרי ה NOX ונעילת האיזור, סמסונג יכולים לנשק לי את הטוכעס. לא נוגע בהם.

במשקל,עובי וממשק סוני טובים יותר.

מיושן מיושן, אבל המסך שלו (שזה החלק הכי חשוב בטאבלט) הרבה יותר מתקדם משל הסוני (2560x1600 מול 1920x1080). בצירוף עם עדכוני תוכנה מובטחים ומחיר נמוך ב40%, הבחירה בנקסוס 10 טריוויאלית.

המסך פחות חשוב לי. FHD זה מספיק. האמת שהייתי לוקח נקסוס 10 אבל אין להם 3G. זה הפרמטר הכי חשוב בשבילי

פורסם

הנסיון האחרון שלי עם סוני בתקופה האחרונה היה עם אקספיריה Z כשהוא רק יצא. לא מבין איך אפשר לעשות מכשיר פרימיום, עם רזולוציה FHD, אבל עם פנל כזה מחורבן עם זויות צפייה כאלה איומות?

ככה גם המצלמה לא הייתה מבריקה והממשק היה רחוק מלהיות חלק(במיוחד כש-BRAVIA ENGINE עבד) .

ובכלל ליצרן הזה יש מדיניות של החלטות סופר מוזרות שאני בספק אם הוא בכלל מודע למה שהוא עושה- כמה מהן:

לייצר פאבלט 6 אינץ, לשוק הגבוה, ולא לשים פלאש במצלמה(WTF?)

רגע לפני ההכרזה על אקספיריה Z1 הם הודיעו שהם בקרוב משחררים מכשיר עוד יותר חדש(WTF 2?)

להודיע בחגיגיות שכול נסיון לפתוח את הבוטלואדר של ה-Z1(להחלפת רום למשל) עלול לגרום לקלקול המצלמה(WTF3?)

לפני שבוע הם הודיעו שהם לא ימכרו(או שיצמצמו באופן דרסטי) את הפעילות שלהם בארה"ב(החלטה מאוד תמוהה)

לאור נסיון עבר ומדיניות מוזרה, יהיה לי קשה מאוד לקנות משהו מהיצרן הזה.

פורסם

קניתי הקיץ סוני XPERIA T (ספינת הדגל של 2012), אחרי חודשיים וחצי בלבד המכשיר התפגר לגמרי - לא עולה ולא נטען כלל, איכות אה?.. :| מזל שהמכשיר באחריות.

מצלמת "13" מגהפיקסל על הפנים (למה צריך 13 מגה פיקסל אם התמונה נדחסת למגה וחצי?!), חיי סוללה על הפנים - חצי יום גג והסוללה גמורה, עדכונים על הפנים -סוני עדיין חיים ב2012 עם 4.1,

מסך "720P" על הפנים -המסך בSGS1 הקודם שלי יותר טוב אפילו, בקיצור זבל עופות של פלאפון. לחבר יש חיקוי סיני של S3- תכלס לא רואה הבדל בין החיקוי הסיני לסוני.

הפלאפון/טאבלט/whatever הבא כבר לא יהיה של סוני, עדיף ללכת על בטוח - סמסונג או LG בלבד.

גלגלו את צמד המילים sony + sleep of death ותגלו איזה 'איכות' זה סוני.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני עם מכשירים סלולריים של סאמסונג גמרתי מכמה סיבות, אני עכשיו עם SGS2 ובונה על ה Nexus5:

1. סאמסונג עד עכשיו לא שחררו את קוד המקור של ה Kernel ל SGS2 לכן מפתחים ב XDA לא יכולים להוציא רומים יציבים למכשיר

2. סאמסונג לאחרונה התחילו לנעול מכשירים חדשים על פי אזורים

3. ממשק ה UI של סאמסונג כבד ולדעתי לא יפה, יש שם המון זבל שרץ ברקע ומאט את המכשיר

4. עדכונים למערכת ההפעלה מגיעים באיחור גדול, מכשירי נקסוס מקבלים עדכונים מהר מאוד

• תוכן חדש...