Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן שאני מחפש את הטאבלט הזה שיגרום לי לזרוק את הנייד למגרה.

האייפד נשאר שם, היה לי מוטורולה XOOM1 ו 2 שהיו פשוט חלשים.

אסוס ריסק את האפליקציות כל הזמן, בקיצור - נשארתי עם הנייד (ועם ערמה של טאבלטים במגרות)

עד שסוני הוציאו את ה TABLET Z.

חיכיתי המון זמן עד שהיבואן ההזוי של סוני מובייל נסגר על עצמו והתחדשתי באחד כזה לפני שבוע.

מילה אחת, מדהים!

4 ליבות סנאפדראגון, 2 גיגה זיכרון ראם, תמיכה ב LTE והרחבת זכרון וכמובן אנדרואיד 4.2.2 (השבוע צריך לצאת 4.3)

מסך 10.1 FHD, וגולת הכותרת, נגד מים עד מטר אחד לחצי שעה.

הדבר הזה מהיר כמו מחשב נייד, הכל זורם ללא תקיעה אחת, הרום של סוני פשוט נפלא בלי הזבל של סמסונג, בלי טריקים עם החבאת העברית ולמעשה אני כותב עכשיו את הפוסט הזה ממנו.

כל האפליקציות שסוני שמו שם מעולות, לא צריך תחליף.

דפדפן כרום במצב דסקטופ עושה את העבודה, כל האתרים נראים בדיוק כמו במחשב רגיל ואפשר לראות את כל הסרטונים כמו שצריך ובמהירות.אפילו סרטי FHD נראים מעולה, נשמעים מצויין ויש אפשרות "לזרוק" אותם לטלוויזה אלחוטית (אם יש)

ומילה אחרונה על הסאונד, סוני התעלו על עצמם עם האפליקציה של הווקמן.

אחד המכשירים עם הסאונד המהנה והאיכותי ביותר שנתקלתי בו בזמן האחרון.

המצלמה מצויינת. איכות טובה, וידאו מעולה, הסוללה מחזיקה בשקט שבוע בשימוש רגיל ואת הדובדבן השארתי לסוף.

העובי של הדבר הזה הוא פחות מטלפון סלולארי (בתמונה, ליד הנוט2) והמשקל פחות מ500 גרם.

לדעתי, מצאתי סופסוף את התחליף הראוי.

במחיר של קצת יותר מ 3000 שקל, זה ה=דבר.

כמה תמונות - התמונה של הבת שלי היא מהטאבלט.

884380_10151914493589461_1856964146_o.jpg

1147040_10151914493609461_1157847359_o.jpg

1239335_10151914493654461_1227986463_o.jpg

1396724_10151914493639461_1765166996_o.jpg

1398329_10151914493634461_803332510_o.jpg

1398764_10151914493549461_908143695_o.jpg

1401520_10151914493674461_717419461_o.jpg

1403384_10151914493484461_550697518_o.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הון תועפות, אבל טוב לדעת שקיים.

בניגוד ליצרנים אחרים, נראה שסוני שומרים על עקביות במאפיינים שלהם -

מכשיר דק (גם בטלפונים, גם בטבלטים), מצלמה טובה וסאונד טוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוא נראה ממש טוב, וגם הנתונים נראים לא רע. איך איכות הבניה? איך הטאצ'?

יכול להיות מועמד רציני במידה ויהיה במבצעי BLACK FRIDAY.

פורסם

כמו אצל סוני, הייטק.

הטאץ מעולה, והכי כיף שלא צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה. 2 נקישות על המסך והוא מתעורר.

לגבי המחיר, אכן יקר אבל כשמשקללים את החלופה, מחשב נייד,ואת כל הטבלטים שיושבים במגרה, זה די זול..

אבל עזוב, איזה כיף לקפוץ למים עם הילדים והמצלמה :-D

פורסם

3000 שקל זה הרבה כסף בשביל מכשיר שיפסיק לקבל עדכונים בקרוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הוא יקבל עדכון ל 4.3 ברגע שסוני ישחררו עדכון לליין מוצרי ה Xperia (כנראה בנובמבר), מעבר לזה אי אפשר לדעת וזה באמת חסרון ענקי בכל המכשירים מלבד הנקסוסים למיניהם.

פורסם
3000 שקל זה הרבה כסף בשביל מכשיר שיפסיק לקבל עדכונים בקרוב.

היופי בסוני (בניגוד גדול לשאר)שהם תומכים בקהילת המפתחים ואפילו מפנים אותך ל XDA כדי לקבל רומים שונים.

הם מפרסמים את קוד המקור של החומרה שלהם (קרנל, דרייברים וכו) ככה שעדכונים יש עד שנמאס לך.

לגבי מחיר, כשעייפד 4 עולה 3400 שקל לאותו מפרט, והוא חנוק מכל הכוונים (וגם עבה וכבד יותר) לי אין התלבטות.

פורסם

אייפד 4 מתחיל מ2300, ולא מגיע ל3400 גם עם 3g.

ובא נזכור שהוא עם רזולוציה יותר גבוהה ושעוד יומיים יש אירוע של אפל ויציגו אייפד חדש.

החיסרון האמיתי של אנדרואיד לטאבלטים הוא התאמת אפליקציות לטאבלטים.

מה לעשות, רובן עדיין נראות כמו גירסא מתוחה של אפליקציות הסמארטפונים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צודק. טעות שלי. 3500

ועדיין, אני מעדיף אנדרואיד. אפילקציות לא ממש מעניינות אותי. מה שיש מספיק. אני צריך דואר ארגוני ואפשרות לערוך מסמכי אופיס, מה שאין באפל גם היום. וגם מוסיקה טובה וניווט.

בכל אלה אפל ואנדרואיד זהים ואנדרואיד מובילים באופיס. וכשאני צריך לשלוח מסמכים ב WIFI/BT למישהו לידי (למשל כשהקובץ גדול מ 10 מגה ואי אפשר במייל) לשלוח SMS לאנשי קשר (כי בדיוק אני עם הטבלט בידיים ולא בא לי לקחת את הטלפון) ובכלל להרגיש חופשי לעשות מה שבא לי בלי להתחיל לפרוץ ולחפש דרכים עוקפות נהלל בשביל משהו קטן, אז אנדרואיד מנצחת בגדול.

וגרסה 4.2 גם לא מקרטעת יותר.

בקיצור, לשלם עוד 500 שקל בשביל ללכת אחורה, זה לא בשבילי.

ושים לב, אני לא מאלו שאומרים "אפל חרא אנדרואיד שולטתתט!!11". כל אחד בוחר את מה שמתאים לו.

Untitled.png

פורסם

נראה מכשיר פצצה אבל בשביל השימושים שציינת גם טאבלט בפחות מאלפייה מספיק. אצלי אסוס ישן עושה את כל זה בלי בעיות ובלי לקרטע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הוא יקבל עדכון ל 4.3 ברגע שסוני ישחררו עדכון לליין מוצרי ה Xperia (כנראה בנובמבר), מעבר לזה אי אפשר לדעת וזה באמת חסרון ענקי בכל המכשירים מלבד הנקסוסים למיניהם.

בעוד חודש כבר יוצאת גרסה 4.4 (קיטקט) עבור נקסוס 4.

איזה כייף לי :)

פורסם
בעוד חודש כבר יוצאת גרסה 4.4 (קיטקט) עבור נקסוס 4.

לא בעוד חודש אלא בעוד שבוע יציגו אותה ואולי היא תהיה זמינה כבר אז להורדה ואם לא, אז אני מאמין, דיי קרוב למועד הצגתה.

ולא רק עבורו, אלא גם עבור סדרת הטבלטים, נקסוס 10 והנקסוס 7 ו7 החדש וכנראה גם עבור הנקסוס 3.

• תוכן חדש...