Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס בתור מישהו שעובד בחנות פלאפונים אני יכול להגיד בבירור על פי ניסיון שהמכשירים של סוני מהסדרות האחרונות פשוט זוועתים כמאת כול המכשירים חוזרים אלינו עם תקלות יצור חוזרות כמו תושבת סים או מערכות טעינה ששובקות חיים.

ולמרות כול השנאה שלי לסמסונג אחרי הomnia HD אני חייב להודות שהמכשירים שלהם מציעים חלופה פי כמה וכמה יותר טובה על מבחינת איכות היצור על סוני HTC וLG

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר מה שאתה אומר.

אתם מוכרים מוצרים מהיבואן הרשמי או יבוא אפור?

מנסיון אישי שלי עם אקספיריה בכלל, בשנים האחרונות, המכשירים מעולים.

יש לי בבית אקספיריה מיני, ARC ולאחרונה SOLA.

עובדים בלי בעיות

פורסם
מוזר מה שאתה אומר.

אתם מוכרים מוצרים מהיבואן הרשמי או יבוא אפור?

מנסיון אישי שלי עם אקספיריה בכלל, בשנים האחרונות, המכשירים מעולים.

יש לי בבית אקספיריה מיני, ARC ולאחרונה SOLA.

עובדים בלי בעיות

יבואן רשמי בעיקרון הARC והמיני מעולים כמו כול המכשירים של ERICSSON אך לסוני החדשים יש שפע של תקלות לאחרונה היה רצף תקלות בתושבת סים כאשר הוחזרו כמאת כול מכשירי הSOLA שמכרנו...

פורסם
הטאבלט יקר, יש אלטרנטיבות אחרות.

המחיר שהוא. נתן הוא עבור גרסת הhigh end של המכשיר.

למעשה המחירים שלו דיי זהים לאלה של האייפד החדש - החל מ499$ בגרסת הבסיס.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני חושב שעם היציאה של האייפד איר, כל השרשור הזה צריך להלקח בערבון מוגבל.

הבעיה היחידה שלי עם טאבלטים שהם אנדרואיד, היא התאימות של האפליקציות. רוב האפליקציות נראות פשוט נורא על טאבלטים של אנדרואיד (בהשוואה לאלה של אפל). עד כדי כך שאחרי שבועיים עם נקסוס 7 פשוט העפתי אותו כי החוויה פשוט נוראית. עד כמה שהאפליקציות באנדרואיד לא בנויות טוב לטאבלטים כמו אלה באפל, על מיני טאבלט הן נראות עוד יותר נורא. ומבחינתי, זה הכל, לא מעניין 8 ליבות ומיליונים של פיקסלים.

172

פורסם

על אילו אפליקציות אתה מדבר? אני עם נקסוס 7 מהיום שהוא יצא ונקסוס 10 כבר שנה ובחיים לא נתקלתי באפליקציות עם בעיות התאמה כלשהן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
על אילו אפליקציות אתה מדבר? אני עם נקסוס 7 מהיום שהוא יצא ונקסוס 10 כבר שנה ובחיים לא נתקלתי באפליקציות עם בעיות התאמה כלשהן.

נכון, כי אין לך אפל. אם היה לך אפל, היית חייב למצוא טיעון שיסביר למה בכל זאת כדאי לשלם יותר ולקבל פחות :)

פורסם
נכון, כי אין לך אפל. אם היה לך אפל, היית חייב למצוא טיעון שיסביר למה בכל זאת כדאי לשלם יותר ולקבל פחות :)

אני חושב שלרועי יש גם אייפד. אם אינני טועה.

פורסם
אני חושב שלרועי יש גם אייפד. אם אינני טועה.

טוב מאוד. אם אתה צודק אז זה אומר שני דברים:

1. יש לו בסיס מצויין להשוואה.

2. הוא אינו סובל מ"דיסונאנס קוגניטיבי" :)

פורסם

יש אצלי אייפד 3 כבר שנה לצרכי עבודה. גם קניתי אייפדים לשלושה פנסיונרים מהמשפחה. אפליקציות מצויינות, אבל זה לא שחסר לי כלום באנדרואיד. כן חסרים לי הרבה דברים בIOS (כמו אינטגרציה עם שירותי גוגל, מולטיטאסקינג נוח, ווידג'טים, נוטיפיקציות שפויות, root ועוד טובין להם אני מורגל כמשתמש אנדרואיד). אני לא יודע מה הסיפור הגדול עם האפליקציות, הרי רוב האפליקציות הרציניות זמינות לשתי הפלטפורמות וטובות באותה מידה, וביתר הזמן אני בעיקר משתמש בטאבלט לגלישה ואימייל.

בקשר למכשיר עצמו, אני מעדיף את הנקסוס 10, מאחר והוא נעים יותר לאחיזה ושימוש והמסך טוב יותר (למעט לקריאה במצב אנכי, שם האייפד עדיף בגלל שהמסך מלבני פחות). לאייפד יש יתרונות מסויימים, כמו הכיסוי הנהדר שלו.

אז לי אי אפשר לספר סיפורים על אפליקציות מזעזעות. מעולם לא נתקלתי בדבר כזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...