Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתוך תא הכפפות, קיים כפתור ליד ניתוק כריות האוויר שכתוב עליו SET. מה הוא עושה?

שאלה נוספת, כדי לשנות קוד בקודנית צריך לדעת מה סוגה, מישהו יודע עם איזו חברה פלוצוואגן עובדים? מישהו שינה? הצלחתי לשנות במאזדה 3 שלי בעזרת חיפוש בפורום (והמשתמש WILL), אך אני לא יודע איך לזהות את סוג הקודנית.

תמונות של הכפתור והקודנית:

DSC01200.JPG

DSC01198.JPG

DSC01199.JPG

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכפתור הזה מאפס את חיישן לחץ האוויר בצמיגים.

לאחר שאתה ממלא לחץ אוויר תקין בצמיגים אתה לוחץ עליו ומגדיר נקודת ברירת מחדל. ומעתה, כאשר הלחץ יפחת מהלחץ שהגדרת, מחשב הרכב יתן לך התרעה על כך.

לגבי שינוי הקוד, רוב הקודנים עובדים באותה השיטה.

קוד.

סוויצ'.

הקש את הקוד החדש פעמיים (בתצורה של הקוד הקיים, כוכבית לפני או אחרי)

אתה אמור לשמוע צליל מיוחד שמאשר את הפעולה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
הכפתור הזה מאפס את חיישן לחץ האוויר בצמיגים.

לאחר שאתה ממלא לחץ אוויר תקין בצמיגים אתה לוחץ עליו ומגדיר נקודת ברירת מחדל. ומעתה, כאשר הלחץ יפחת מהלחץ שהגדרת, מחשב הרכב יתן לך התרעה על כך.

לגבי שינוי הקוד, רוב הקודנים עובדים באותה השיטה.

קוד.

סוויצ'.

הקש את הקוד החדש פעמיים (בתצורה של הקוד הקיים, כוכבית לפני או אחרי)

אתה אמור לשמוע צליל מיוחד שמאשר את הפעולה.

תודה רבה על התשובה המפורטת.

yossiaviel תודה גם לך.

בקודנית שלי למשל לא היה צורך בסוויץ', פשוט לוחצים את הקוד הנכון, ואז 3 פעמים את הקוד החדש. יש מישהו שיודע לתת תשובה ודאית?

אני מפחד לטעות כי הבנתי שהאיתוראן מופעל כאשר מתעסקים יותר מדי עם הקודנית.

עריכה: דניאל, תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

וכמובן תתחדש ניקו.

בחירה נבונה :lol:

איזו גרסת גימור?

עריכה: תנסה, זה אמור לעבוד ברוב הקודנים, מקסימום האיתור ידרך, תקבל טלפון ותאשר שזה אתה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תודה, אבל לא שלי. של חבר טוב. אני רק המלצתי על כל מיני אפשרויות, ואפילו פתחתי שרשור ייעוץ בפורום. זה היה או פולו 2010, או להוסיף עוד 10K-15K ולרכוש קליאו חדשה. הוא בחר בפולו, כי היא הייתה לו הכי נוחה. (הבחור מעל שני מטרים).

1.2 TSI קומפורטליין.

פורסם
גם קלאס A עושים התקנות לצמפיון...

גם וגם.

תלוי במותג ותלוי כמה דרשת ולחצת עליהם כדי שהרכב ישלח ל-CLASS A (בשקודה, סיאט ופולקסווגן ה"בסיסיות" - אוטומטית הם מתקינים ברדיו מילאנו. בדגמי ה"יוקרה" של פולקסווגן - CLASS A. באודי - אוטומטית CLASS).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אל תפחד, שום איתוראן לא יפעל כי בפולו מתקינים save שלא מתחברת למיגון הרכב(קודנית) וגם אם מותקנת מערכת איתור פעילה ברכב והאיתוראן יפעל, אז מה?

אם אני לא טועה, זאת נראית קודנית של ספטרוטק אבל לא בטוח במאה אחוז. תנסה איך שאמרו לך למעלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
תודה, אבל לא שלי. של חבר טוב. אני רק המלצתי על כל מיני אפשרויות, ואפילו פתחתי שרשור ייעוץ בפורום. זה היה או פולו 2010, או להוסיף עוד 10K-15K ולרכוש קליאו חדשה. הוא בחר בפולו, כי היא הייתה לו הכי נוחה. (הבחור מעל שני מטרים).

1.2 TSI קומפורטליין.

חבר מעל שני מטר זה תמיד טוב. באמת נכנס בפולו?

פורסם

כן. זה הופך את המושב מאחוריו לבלתי אפשרי לישיבה של מבוגר, אבל מזל שיש לנו חבר אנורקס שמצליח להיכנס גם לשם.

• תוכן חדש...