Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי קורולה 2009 ואחת הנורות (השמאלית) לא דולקת

איך אני יכולה לדעת מה מתאים לרכב שלי?איפה לקנות את הנורה?איזה נורה?ואיפה לבצע את ההתקנה?

הואם יכולים לעשות לי בעיות אם נורה אחת לא דולקת?

תודה

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

את ההתקנה ואת החלפת הנורה, את יכולה לבצע אצל כל חשמלאי רכב מוסמך, העלות זניחה, ואין צורך לקנות בעצמך את הנורה.

בעת מעבר הרכב את מבחן הרשוי, הרכב יפסל על החלפת נורה, ועדיף להחליף נורה בהקדם, ולא להמתין לטסט.

בהזדמנות בדקי אצל החשמלאי מגעים רופפים בחיבור לרדיו, אשר גורמים לכבוי הרדיו לאחר הפעלתו.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב, וברוך בואך לפורום !

את ההתקנה ואת החלפת הנורה, את יכולה לבצע אצל כל חשמלאי רכב מוסמך, העלות זניחה, ואין צורך לקנות בעצמך את הנורה.

בעת מעבר הרכב את מבחן הרשוי, הרכב יפסל על החלפת נורה, ועדיף להחליף נורה בהקדם, ולא להמתין לטסט.

בהזדמנות בדקי אצל החשמלאי מגעים רופפים בחיבור לרדיו, אשר גורמים לכבוי הרדיו לאחר הפעלתו.

בהצלחה

צביקה

תודה רבה צביקה

פורסם

לא צריך חשמלאי. אפשר לבד. בדקי בספר רכב. יש באחד הפרקים הנחיות להחלפת נורות שונות ברכב. לאחר שתוצאי את הנורה הישנה תוכלי לרכוש אחת בחנות לחלפי רכב/ הום סנטר/ אוטו דיפו וכד'.

פורסם
לא צריך חשמלאי. אפשר לבד. בדקי בספר רכב. יש באחד הפרקים הנחיות להחלפת נורות שונות ברכב. לאחר שתוצאי את הנורה הישנה תוכלי לרכוש אחת בחנות לחלפי רכב/ הום סנטר/ אוטו דיפו וכד'.

וצריך כלים מיוחדים בשביל להוציא ולשים את הנורה במקומה?

פורסם
אם יש לך ספק, תראה פעם אחת איך עושים את זה ואח"כ תעשה לבד

מוסך מורשה בד"כ לא יחייב אותך על עבודה

הבנתי תודה

ודרך אגב אני בחורה :)

• תוכן חדש...