Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם .. אני אופק , אני אומנם ותיק בפורום ( יחסית ) אבל מעולם לא זכור לי שפתחתי פה נושא ...

לפני הכל אני רוצה להגיד משהו - מי שנכנס כי הוא רוצה לראות וואחד פרוייקט , או שספציפית שונא אנשים שאוהבים להתכתב בפורומים ואוהבים את ההונדה שלהם בבקשה שלא יציג את העצבנות שלו פה.

לאחרונה רכשתי רכב חדש שהיה רצוני מאז ומתמיד ( התחלתי בגיל 17 באקורד EX , עברתי לפיאט בראבו 1.6 ) וכעט אני סוף סוף איתה - (בחור צנוע אחרי הכל ) הונדה סיוויק , SR ( שנקראת בעולם EX ) מנוע 1.6 VTEC .

הרכב יד שניה (01 ברישיון ) ניקנה מבחור מבוגר אם היסטוריית טיפולים מהיום הראשון . המנוע עומד על 231,000 .

הרכב ניקנה במצב חיצוני כמעט חדש , אבל לכל מיקרה עבר פוליש וחידוש פנסים ואני ישמח להראות קצת תמונות של הרכב ( מקווה שזה המקום ולא אקבל צרור של גולשים עצבניים )

הרכב ביום הקנייה :

cmy4z0dmgtaz.jpg

wtyoflyiwyz2.jpg

dfzhnnudhxfm.jpg

(איכות של איפון 4 .. סורי )

קפצתי לאוטו דיפו , נקנתה גילדה חדשה , מטליות מיקרו-פייבר , כפפת מיקרו פייבר ( מאוד נוח ) וסבון יעודי , וחומר פוליש (של טרוטל ווקס ). .

שטיפה יסודית , עבודה של כ-4 שעות אם החומר והינה התוצאה :

nammf0mljwzy.jpg

ydnzomxmgghd.jpg

qgnv2m2jdzkn.jpg

nylfvmzdknmo.jpg

לאחר כשבועיים החלטתי שהפנסים לא "מחמיאים" כל כך לרכב וקפצתי היום לאוטו-סטור , לפני כן ראיתי את הנושא אם חידוש הפנסים בעזרת שיוף ולקה וארניש אבל המחירים עבור הלכה באזור של אסטרונומים ( מכיוון שקיים רק 2.5 ל' בטמבוריות באזור )

ורכשתי ערכה גם כן של טרוטל-ווקס :

qnn5fnkdizty.jpg

תהליך העבודה פשוט , ומכור אבל בכל מיקרה אני יסביר

מקבלים 2 בקבוקים אחד אם חומר "פוליש סודי" ואחד אם ספרי " שיוף + גימור סודי " .

מנקים היטב את הפנס , מורחים את החומר פוליש אם כמות נכבדת בתנועה סיבובית לבערך 2 דק' .

לאחר מיכן מתייבש כ-דקה , מנגבים אם נייר סופג ( כן כן הוא עובד הכי טוב בשיטה הזאת מניסיון ) ומרססים הרבה ספרי מהבקבוק ומתחילים לשייף , הערכה מגיעה אם 4 ניירות שיוף לפי סדר 1-4 והתהליך חוזר חלילה עד 4.

לאחר מיכן ישנו מגבון מיוחד שכולל חומר שאמור לפעול כמו היאכט ורניש ונותן ברק ושכבה מגנה .

תוצאות + עבודה :

פנס לפני :

iytmm2q5rzzq.jpg

yz5zukuzjddm.jpg

חומר ראשוני לאחר השטיפה :

tj3jyndozcaj.jpg

שיוף :

wjontlzjgmmw.jpg

ועוד שיוף :

lzyktfdfmizn.jpg

אחרי כמה עשרות דק של שיופים עד רמה 3 ( מתוך 4 ) :

rmimxdmqhomt.jpg

zgy1ey5wm2nm.jpg

ניגוב קל ומעבר למגבון והנה התוצאה ( ניהיה כבר לילה סורי , מחר אעדכן עוד ... )

3tjehzkmhmxm.jpg

gazz2dyjzzni.jpg

ifmjnixgm2q2.jpg

myaz1wyjm30d.jpg

סתם מיני הרכבה של T10 בלוחית רישוי :

0iztokzdtcnv.jpg

בעקרון זה הכל לעכשיו , אני הולך להשתמש בנושא הזה לעדכון כל פעם שאני עושה דברים , שטיפה , פוליש וכל מה שיהיה ...

מי שהגיע עד לכאן סביר להניח שאולי נהנה לראות מישהו אם אהבה אמיתית לרכב שלו שמגיל צעיר עובד רק למען זה .. בכל מיקרה אשמח להמלצות לסבון חדש , חומרים הברקת כרום (מגבת UBER הוזמנה כבר )

אז זה אני , ההונדה שלי (שעושה עבודה מעולה ) ומה שהספקתי ביינתים ( מפאת תקציב , ישור קו ענק ואני עובד ולומד בבצפר בוא זמנית )

אמשיך לעדכן .. ( בקרוב גאנטים , השחרה ... )

:lol:

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

רכב יפה ושמור, אבל נדמה לי ששחכת לסגור את החלון בגג בתמונה מספר 3, כמו כן מומלץ להסיר את צמיד הזהב מיד ימין כאשר שוטפים את הרכב בכדי שלא ישרט, אלא אם באים אלייך ילדים קטנים ומעצבנים בזמן שאתה שוטף ואז זה אולי יהווה כלי שימושי :wink:

פורסם

תתחדש, חיצונית הרכב באמת נראה שמור מאוד!

הפריע לי בעין המספר רישוי הקדמי, הוא הרוס לגמרי. אם אתה דובק בשלמות - דאג להחליפו.

דבר נוסף זה הג'אנטים (או שאלה טסות?), שהציצו באחת התמונות ונראים מוזנחים מאוד.

פורסם

קודם כל תודה לכל התגובות... הצמיד אולי ניראה קצת ערסי למדי אבל יש לו ערך רגשי אצלי אז הוא יישאר קבוע עלי...

עוד משהו , הסאנרוף נסגר בנעילה של העזקה..

הנגוע לפנסים מחר ארכוש את החומר המדובר... בנוסף מדובר בטאסות ואני עכשיו מחפש גאנט יפה ומתאים שישב על האוטו יפה ולא יראה בן דודי למדי, והמספר יוחלף בעוד יום- יומים

כמו כן אשמח להצעות לסבון יעודי טוב שעושה עבודה טובה... תודה לכולם ולילה טוב!

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

• תוכן חדש...