Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

החלפתי ברקסים לפני שנתיים, ונסעתי מאז כ15,000 ק"מ (מאזדה 323, 97). אני לא מאלה שבולמים הרבה, והברקסים מרגישים טוב. האם צריך לחשוש למשהו? מתי אדע שצריך להחליף אותם?

תודה.

פורסם

שלום

בדרך כלל מערכת הבלמים עובדת עד שהרפידות נשחקות לחלוטין, עד אז לא תרגיש כלל ירידה ביעילות הבלימה,

לכן יש להוריד גלגלים ולבדוק ויזואלית מה מצב הבלמים בכל טיפול שנתי או כל 15000 ק"מ.אל תחכה לניסים, עשה זאת עכשו.

שיהיה בהצלחה

פורסם

^

בטיפול רכב אמורים לבדוק ברקסים. עליך לוודא שאכן בדקו.

לפעמים הקאליפר תפוס אז רפידה אחת נשחקת יותר מהאחרות. במקרה הזה צריך להחליף רפידה וגם לטפל בבעיה.

צריך גם לבדוק מפלס שמן, לוודא שאין נזילות, ולבדוק את מצב הצינורות.

פורסם

לפי מה שרשמתה אתה לא מומחה גדול או אפילו קטן, אז כנס למוסך שלך ובקש שיבדוק את הבלמים, אם זה מוסך שאתה מטפל בו תמיד אני מאמין שזה גם לא יעלה לך גרוש.

פורסם

תודה לכולכם על התגובות.

בעיקרון החלפתי ברקסים לפני שנתיים, אבל אני עשיתי בדיקה לרכב לפני כשנה (לפני הטסט) ואמרו שהם במצב טוב.

וגם בעוד איזה חודש וחצי אני שוב אעשה טסט, אז נבדוק.

שוב תודה.

• תוכן חדש...