Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב בתקופה הזאת (פעם חם פעם קר) שברגע שאני מפעיל חימום ברכב העוצמה שלו מאוד חלשה למרות שהוא מכוון לעוצמה הכי גבוהה, זה מעיד על בעיה?

פורסם

האם אתה מתכוון שמהירות המפוח נמוכה וכתוצאה מכך ספיקת האוויר נמוכה או/גם טמפ' האוויר שיוצאת מפתחי האוויר נמוכה כאשר הבורר נמצא על מצב חימום ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ייתכנו מספר סיבות עיקריות לבעיה שאתה מתאר.

1. הטרמסוטט תפוס במצב פתוח. - מאריך את זמן החימום של הנוזל הקירור כלומר תצטרך להמתין פרק זמן ארוך עד שיצא אוויר חם מפתחי האיוורור.

2. סתימה במחליף החום (רדיאטור פנימי) או/גם בצנרת.

3. אוויר חם מתערבב עם אוויר קר כתוצאה ממדף תקול או אטימה לא תקינה.

4. נגד מהירויות או בורר מהירויות תקול. נסה לחבר את המפוח ישירות למצבר דרך נתיך של 20 אמפר ולבדוק האם המפוח עובד במהירות גבוהה.

פורסם

הוא עובד מעולה כשהוא על קירור.

השאלה הייתה למה החום ועוצמת האוורור חלשים במצב חימום.

לגביי 3 מה זה מדף? איפה הוא נמצא?

יש לציין שהקיץ החלפתי אטם ראש מנוע + רדיאטור (שנסתם) כך שהמים ירוקים במערכת.

שמתי לב גם שאני מעביר לבורר כיוון אוויר, הוא לא מגיב ויש רעש יניקה מאחורי הכפתור אם זה קשור..

פורסם

בהחלט ייתכן שקיימת בעיה במדפים או הכבלים שתפקידם להסיט את כיוון האוויר ואולי גם המדף של חום/קור תקוע ולא מאפשר יניקת אוויר תקינה לכן ספיקת האוויר קטנה.

המדפים נמצאים בתוך תעלות האיוורור והגישה אליהם מסובכת לכן אני מציע לך לגשת לבעל מקצוע שמכיר את הרכב שלך.

צירפתי לך תמונה להמחשה של מדפים.

untitled.JPG

פורסם
שמתי לב גם שאני מעביר לבורר כיוון אוויר, הוא לא מגיב ויש רעש יניקה מאחורי הכפתור אם זה קשור..

מעולה. עלית על הבעיה.

הזזת המדפים (שמרק-10 הזכיר) נעשית בדייהו הנ"ל ע"י צינורות וואקום שקופים (נראים כמו צינורות אוויר של אקווריום).

פרק את הבורר ובדוק מה השתחרר/נקרע שם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אה-הא. מאד מגניב.

עד שאתה מתחיל לשמוע קולות של - פסס.. בכל התנעה, ומבין שפאר היצירה הקוראנית מתחיל להתפורר שם מאחורי הפלסטיקה המקרקשת.

זה ואקום שמגיע מהמנוע, מהסעפת יניקה. על כל המשמעויות של בריחת אוויר לא מבוקרת משם.

מנסיון, לצערי...

מזל שלא סיפור גדול להחליף צינורות.

(ותנחש מאיפה שאבתי את דימוי צינורות האקווריום?:lol:)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...