Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריקה מהגיר (ידני)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחיל לי רעש בגיר בדיוק לפני כמה שבועות שהולך ומתגבר.

כהשמן כבר חם, כמעט ולא שומעים את הרעש, אבל בהורדת הילוכים יש רעש כמו של שריקה.

בניוטרל וכשהקלאץ' לחוץ אין רעש.

קלאץ' הוחלף לפני כמה חודשים כולל השמן כך ששם לא הבעיה. ההילוכים נכנסים חלק והכל פיקס חוץ מהרעש.

הרעש בולט בהילוך 3 על מהירות 60 מין טרררר כזה (רעש כמו של מים ולאו דווקא מתכתי).

הגיר עבר רק 158 אלף ק"מ.

הרעש הוא בערך כמו כאן:

רק לא ברמה מטורפת כמו בסרטון.

אם יש שריקה כזו בכל ההילוכים במידה כמעט שווה, האם הבעיה היא במיסב הישיר של הגיר?

הבנתי שאם המיסב הישיר דפוק יהיה לי רעש דווקא בניוטרל כשהקלאץ' לא לחוץ ואז הרעש יהיה כמו סוג של משהו נטחן בכלל.

חוץ מהרעש הרכב נוסע ומאיץ נפלא, האם יש בעיה לנסוע ככה?

אני מעדיף לשפץ אותו מאשר להביא אחד מפירוק שבטח גם כבר עשה את שלו, כל הפונטויים האלה עד שנת 2000 ובטח כבר איזה מיסב דפוק גם שם.

הגיר עבר 158 אלף ק"מ.

יש לי הרגשה שכל גלגלי השיניים בסדר בפנים, מישהו יודע כמה מיסבים יש בגיר הזה?

אציין כי כשהוחלף הקלאץ', כשהגיר כבר היה בחוץ ומפורק, נשטף חיצונית בלחץ עם גרניק וייבוש עם אויר. לא כוסה שם כלום למרות שנראה שיש רק גומיית אבק אחת עליו והוא נראה די אטום.

יכול להיות שחדרו מים לאנשהוא כשהיה מפורק ורק אחרי 3 חודשים התחיל הרעש?

קראתי גם שזה יכול להיות בכלל רעש/חופש בדיפרנציאל.

החלפתי את מחזירי השמן שם לפני כמה שנים. יש הזעה ממש קטנה שם אבל לא נוזל משם שמן. יכול להיות שמשם בכלל הבעיה?

פורסם

לא שומעים משהו חריג אבל בכל מקרה זה נשמע כמו גמגומים של המנוע יותר מאשר רעש מהגיר. תנסה לא לנסוע בסל"ד גבוה כשהמנוע קר (בסרטון רואים שהוא קר).

פורסם

הרעש מהגיר, לא קל לשמוע אבל צריך עם אוזניות.

הסל"ד ממש לא גבוה ואפילו על מנוע קר אפשר להגיע ל 3.

הגמגומים הם עזיבת הגז בהילוך 2 על מנת להמחיש את הרעש.

השריקה בולטת מאוד ב 0:41 עד 0:50

• תוכן חדש...