Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מנוע מיובא....עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פתחתם בינכם לבין עצמכם יופי של דיון, אבל אתם לא שמתם לב שהאופצייה ב-6K היא מנוע סטנדרטי 2000 הזרקה?!

אני לא ראיתי את פותח השרשור המקורי אפילו משתעשע במחשבה של קוזי בגלל שרק היבוא עולה 30K (לטענתו)

האופציות הן 2000 סמ"ק הזרקה - 150 כ"ס - 6K ש"ח

או: 2000 סמ"ק הזרקה+ טורבו - 200 כ"ס - 12K ש"ח

עשיתם לבנאדם רצח אופי וקטילת אגו בהאשמות שהוא רוצה להשתיל מנוע של F-16-I (ודגש עם ה-I, כן?!) במכונית החשמלית שהונדה מחלקת עכשיו ללקוחות החדשים...

-------

ואני לא אומר שהמנוע 2000 הסטנדרטי המדובר לא ייאלץ אותו בגיר 5 הילוכים לפחות, ובסרן אחורי עם בולמי דיסק - אבל רבאק, בין זה לקוזוורת', יש הבדל עצום

אוףףףףףףףף.........

סוף סוף מישהו הבין.

תודה לך!

אני מקווה שהעניין הובהר.

הסיכום הוא על 2000 רגיל שמספק 150 סוסים.

ולא קזווורט.

וגם גיר חדש וקלאץ.

ועל הדברים האחרים אני היום יברר איתו ויעדכן.

תודה ויום טוב.

ROVER=~~

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוףףףףףףףף.........

סוף סוף מישהו הבין.

תודה לך!

אני מקווה שהעניין הובהר.

הסיכום הוא על 2000 רגיל שמספק 150 סוסים.

ולא קזווורט.

וגם גיר חדש וקלאץ.

ועל הדברים האחרים אני היום יברר איתו ויעדכן.

תודה ויום טוב.

אני שמח שהבנת שאפילו שאתה רוצה להשתיל מנוע 2000 רגיל אתה עדיין צריך להחליף מכלולים נוספים מסביב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני שמח שהבנת שאפילו שאתה רוצה להשתיל מנוע 2000 רגיל אתה עדיין צריך להחליף מכלולים נוספים מסביב.

גם את זה הבנתי.

היום בשעה 7 בערב יש לי שיחה עם המומחה.

ואני יעדכן!

ושוב אני אומר....... לא שללתי כלום תומר.

לא יודע מאיפה הבאת את זה.

ROVER=~~

פורסם
אתה צודק... אני בדקתי ויש אישור ממשרד הרישוי להגדיל נפח מנוע ל2000 סמ"ק.

והמנוע המדובר הוא לא מחו"ל.

הוא של סיירה 2000 רגילה ולא קזוורט.

איציק..... מה המספר של הבחור על הסיירה?

תשלח לי בבקשה בפרטי.

אם קצת פרטים עליו. תודה.

קיבלתי רושם שאתה מתייחס רק להחלפת המנוע ולא אכפת לך מהמסביב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
קיבלתי רושם שאתה מתייחס רק להחלפת המנוע ולא אכפת לך מהמסביב

אתה ממש לא בכיוון.

אתה חושב שאני רוצה לשים מנוע ושאחרי כמה זמן יתפרק לי כל האוטו מסביב?

אם אני רואה שלהחליף הכל מסביב גדול עליי אני מוותר.

פשוט מאד.

ROVER=~~

פורסם
אתה ממש לא בכיוון.

אתה חושב שאני רוצה לשים מנוע ושאחרי כמה זמן יתפרק לי כל האוטו מסביב?

אם אני רואה שלהחליף הכל מסביב גדול עליי אני מוותר.

פשוט מאד.

תוותר.

אתה חושב על להכפיל ויותר את הכח של מכונית בת 15 (150-200 במקום 75 במקור).

מה נראה לך ? שהדרייב שאפט יגיד לך תודה ?

שהתופים יפצחו במחולות ? שההגה ישיר לך סולו?שהבולמים ישככו לך את התנודות בסגנון עדות קוני (קוני למל , אולי ) ?

FORGET IT.

פורסם
תוותר.

אתה חושב על להכפיל ויותר את הכח של מכונית בת 15 (150-200 במקום 75 במקור).

מה נראה לך ? שהדרייב שאפט יגיד לך תודה ?

שהתופים יפצחו במחולות ? שההגה ישיר לך סולו?שהבולמים ישככו לך את התנודות בסגנון עדות קוני (קוני למל , אולי ) ?

FORGET IT.

האמת, שזה מסכם את השרשור - כל מילה בסלע!

הלוואי וזה היה משהו סטייל "זבנג וגמרנו" - השתלת מנוע והיידה, לרמזור, "לגזור" לנו כמה אימפרצות... :oops:

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
פתחתם בינכם לבין עצמכם יופי של דיון, אבל אתם לא שמתם לב שהאופצייה ב-6K היא מנוע סטנדרטי 2000 הזרקה?!

אני לא ראיתי את פותח השרשור המקורי אפילו משתעשע במחשבה של קוזי בגלל שרק היבוא עולה 30K (לטענתו)

האופציות הן 2000 סמ"ק הזרקה - 150 כ"ס - 6K ש"ח

או: 2000 סמ"ק הזרקה+ טורבו - 200 כ"ס - 12K ש"ח

עשיתם לבנאדם רצח אופי וקטילת אגו בהאשמות שהוא רוצה להשתיל מנוע של F-16-I (ודגש עם ה-I, כן?!) במכונית החשמלית שהונדה מחלקת עכשיו ללקוחות החדשים...

-------

ואני לא אומר שהמנוע 2000 הסטנדרטי המדובר לא ייאלץ אותו בגיר 5 הילוכים לפחות, ובסרן אחורי עם בולמי דיסק - אבל רבאק, בין זה לקוזוורת', יש הבדל עצום

"אליק בליק" בהודעה הראשונה אודי אומר בפירוש שהוא חושב על השתלת מנוע קוזי,אל תעשה מאיתנו מטומטמים.

אז אחרי זה הוא רצה רק 2000 רגיל,סבבה אני מאמין ש20K יספיקו לאודי להשתיל מנוע 2000 רגיל וכל מה שמסביב.

רק אם אתה ממש אוהב את האוטו תעשה את זה,אבל שתמכור אותו אל תצפה שההשקעה שלך תתכסה.

ואם זה הרכב הראשון שלך אני לא ממליץ לך,כי לכולם יש חיבה לרכב הראשון שלהם,ואם תתחרט זה יעלה לך 20K,אז תחשוב על זה טוב טוב.

איציק.

פורסם

תרשו לי לנצל את השירשור המעמיק לשאלה אנוכית....

לאסקורט אקס אר 3 אי// XR3I שנת 90 יש הנעה קידמית נכון?

(הלוואי שאני טועה והיא אחורית...:-o )

רועי

פורסם
"אליק בליק" בהודעה הראשונה אודי אומר בפירוש שהוא חושב על השתלת מנוע קוזי,אל תעשה מאיתנו מטומטמים.

ובהודעה בעמוד השני הוא אומר:

אני לא אמרתי שאני הולך ועושה!!!!!

אני עוד רחוק מלעשות!!!

אז בואו לא נתרגש יותר מדי מהנזק הצפוי לפלורה ולפאונה הארץ ישראלית.

פורסם

אז אחרי זה הוא רצה רק 2000 רגיל,סבבה אני מאמין ש20K יספיקו לאודי להשתיל מנוע 2000 רגיל וכל מה שמסביב.

אולי בהודעה הראשונה הוא חשב על זה "ברצינות" כדבריו, אבל הספיקה שיחה אחת על בעל מקצוע כדי להוריד אותו מהעץ הגבוה הזה, ופותח השרשור הודיע שהוא חושב על מנוע 2000 סטנדרטי (מוגדש/לא מוגדש)

כמו שאמרו גדולים וחכמים ממני, סביר להניח שאין טם להשקיע עשרות אלפי שקלים בפרוייקט הזה, אלא למכור את הרכב, ובכסף שתכננת להשקיע לקנות רכב חדש יותר ומהיר יותר (זו כנראה המטרה העיקרית בהחלפת המנוע, לא?)

כך התוצאות יהיו הרבה יותר מיידיות, מאשר פרוייקט של כמה חודשים של לחכות למנוע, להיפרד מהרכב לימים ארוכים בזמן שהוא ישכב במוסך וה"בעל מקצוע" ישבור את הראש בהתאמת תושבות חדשות, לחפש גיר חדש, למצוא/לפרק/להעמיס את הגיר על טנדר ולהביא אותו למוסך, כנ"ל לגבי סרן אחורי... ועוד ועוד ועוד...

בקיצור, לך תתחתן עם האוטו...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
תראה ידידי עם הפורד ,

אם אתה מקבל אישור למנוע כזה שדרך אגב הוא לא בשמיים (אחד כזה קיבל ממני בראש לא מזמן במפגש בר"ג) אתה לא חייב לשנות כלום באוטו !!

בגלל אנשים כמוך, חובבי רכב מביני עניין לא מגיעים למפגשים בר"ג.

מרתיח אותי לראות שאנשים עדיין משחקים בקקה הזה!!!! זה פשוט מדהים.

הנה תחילתה של תרבות הנהגיה שלנו.

נראה לך שכל אחד שמשתיל מנוע מוגדל נפח בעל הספק מטורף ומחזק שלדה,בלמים וכו'- עושה את זה כדי לתת בראש לאחרים במפגשים בר"ג? (גם כן "מפגשים"...)

• תוכן חדש...