Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בצלחת בלימה (פוקוס 2012 2.0)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר בני היקר, אני אכן לא אוהב את תגובתך כי אין קשר בינה לבין המציאות. וכנראה שגם לא ממש טרחת לקרוא מה שכתבתי.

מי השחיז פזות ? הרפידות חדשות ! את הפזות עשה היצרן, ככה זה במקור. אתה יכול לראות כאן :

http://www.aliexpress.com/item/Ford-fox-ate-front-brake-pads/1103819768.html

הצלחת לא שחוקה כמעט, אין לה שום מדרגה, כמו שאפשר לראות בבירור בתמונה השניה.

לגבי צורת הנהיגה שלי, אם היית מתנסח בקצת פחות התלהמות ותוקפנות אולי הייתי טורח להסביר, אבל בזבזתי כבר יותר

מדי אנרגיה על השטויות האחרות שלך, אז מצטער.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלומי, יצא לך להשים לב לכיתוב שעל הרפידות הקידמיות (לפחות)? האם הן הקרמיות או הרגילות?

ממה שיצא לי לברר בטיול האחרון בגרמניה, הן אמורות להיות קרמיות - לפחות ברכבים החדשים יותר, אולי בשלי (לא מצליח לקרוא את הכתוב עליהן, מוסתר לעין לצערי - רק הסימול ATE / פורד ברור לחלוטין :lol:).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלום

את דעתי לא תאהב אבל זה מה שיש.

א} להשחיז פזות בתמונה השניה זה נסיון כושל כי עוד לא נולדה דסקיה שתעשה פזה.

ב} צריך לשלול לך את הרשיון כי אתה נהג מסוכן לסביבה .

הסיבה אם אתה מצליח להביא את הצלחות למצב כזה אתה נהג מסוכן וגרוע.

ג} בתמונה הראשונה ברור מהמדרגה שהצלחת מיתחת למידה לפני שהשחזתה את הפזה

ד} אין מצב שדסקיה תשחק את הצלחת עד הקצה כמו בתמונה שבא לדעתי השחזתה פזה כול שכן לדיסקיה אמורה אז להיות פזה הפוכה נישמע לך הגיוני?

ה} חברות הליסינג מימיזמן הפסיקו להיות פריירים ! זו הסיבה שאתה מממן חלק מהתיקונים ,

לא כי אתה אדם טוב נהפוך הוא !

חברות הליסנג למדו את הלקח מנהגים כמוך ממיזמן שחושבים שברכב ליסנג הכול מותר {לא שלי נקרא אותו}

לסיכום הבעיה לא ברכב אלה בנהג משמיד מי שצריך תיקון זה לא הרכב.......

בברכה בני ל.

ומה הסיבה להיווצרות הסדקים ? האם נתקלת במקרים כאלה בעבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לא "נראה לי שתזכה לתשובה ממנו," הוא עסוק בלהאכיל אותך את הכובע..

שלום

אתה לא מכיר אותי ! שאל את מרק 10 הוא יסביר לך,

שמה שאני שכחתי אתה עוד לא למדתה!!!

הסדק נוצר עקב התחממות יתר בצורה בלתי סבירה ושימוש מופרז , גרוע , ולא נכון בבלמים.

{כשרון של נהג לא מיומן שחושב שיודע לנהוג}

בברכה בני ל,

אגב לדעתי צריך לשלוח אותך ללמוד לנהוג, ואיך שומרים על רכב!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

אתה לא מכיר אותי ! שאל את מרק 10 הוא יסביר לך,

שמה שאני שכחתי אתה עוד לא למדתה!!!

הסדק נוצר עקב התחממות יתר בצורה בלתי סבירה ושימוש מופרז , גרוע , ולא נכון בבלמים.

{כשרון של נהג לא מיומן שחושב שיודע לנהוג}

בברכה בני ל,

אגב לדעתי צריך לשלוח אותך ללמוד לנהוג, ואיך שומרים על רכב!

אני לא זלזלתי בידע שלך לפני שאתה הפרחת שטויות על פזות. אז קודם כל תודה לפחות שטעית ותתנצל, זה לא יוריד מכבודך.

אני בטוח שיש לך ידע וניסיון עשיר, אבל במקרה הזה פשוט קפצת סתם למסקנות, בלי לקרוא בכלל מה שכתבתי

(שמדובר ברפידות מקוריות שהורכבו לפני כמה שבועות). קיבלת הוכחה חד משמעית שהרפידות מגיעות עם פזה מהיצרן, יותר מזה ?

לגבי יכולת הנהיגה שלי והאבחנות שלך בנושא - אתה מוזמן לענות קודם על התהיות שהעליתי, אחרי שהסכמתי שמדובר בחום יתר.

אם תשכנע אותי שאני אשם, מבטיח לקחת אותך לסיבוב שתוכל ללמד אותי לנהוג.. אולי תופתע לטובה אפילו, מי יודע.

הרפידות נקנו בארץ בחנות חלפים, במחיר של 270 ש"ח, שזה מאד קרוב למחיר בהזמנה מחו"ל. אני חושב שבגלל שמדובר

בחלק בטיחותי לרכב תהיה בעיה לשחרר אותו במכס, אבל לא ניסיתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
עדכון- קצין הרכב לקח את הרכב למוסך, שם כצפוי טענו שזה תוצאה של חום יתר מנהיגה אגרסיבית.

בעבר אמרו לי במוסך שיש רישום של תקלה במחשב לגבי חום יתר בבלמים (קרה בעבר). הפעם לא הייתה תקלה כזאת.

הוחלפו צלחות בלבד לפי בקשתי, בלי רפידות. נקווה שבזה נגמר הסיפור...

היום יצא לי להציץ בצלחות האחוריות כשהחליפו לי צמיגים. גם שם החליפו צלחות מתישהו בעבר.

קודם כל - הרפידות אכן מקוריות עם הלוגו של פורד (את זה תמיד ידעתי כי ראיתי בזמן ההחלפה).

גם נראה שהצלחות מקוריות, הנה צילום של הכיתוב על הצלחת, FoMoCo BV61-2A315, שזה מק"ט של פורד.

http://www.fomoco.org/Part%20numbers.htm

http://www.findpart.org/part/for-bv612a315ba

אגב, מסתבר שהם כן החליפו את הרפידות מלפנים, למרות שביקשתי בפירוש שלא יחליפו (כמובן ששמו מקוריות).

IMG_2338.JPG

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...