Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אחרי הרבה חיפושים "התחדשתי" בטויוטה קורולה קופה שנת 2000 מנוע 1334 סמ"ק ידנית 6 הילוכים+ר'(אני והאוטו בחו"ל).

בזמן האחרון החלו שתי בעיות (איני יודע אם קשורות אחת לשנייה) אז אפרט את שתיהן:

1) בזמן הנעה הסל"ד עומד פיקס על 1K, אבל אחרי זמן מה נופל טיפה (תמונה מצורפת), כמו כן יש מצבים בנהיגה שהסל"ד "מקרטע" ולא עולה/יורד חלק, כלומר זז בקפיצות-תקיעות.

2) בזמן נסיעה ועצירות האוטו רועד קלות כמו למעלה-למטה ימינה-שמאלה וכמו כן בזמן עצירות רועדת טיפה דוושת הברקס.

לפני שאני זז למוסך, הייתי שמח לקבל חוות דעת באיזה כוון עליי לחפש את הבעיה (לפני שהיה צריך להחליף מנוע צעדים פשוט אבל עד הדרך יגידו לי להחליף חצי אוטו).

2uy4w7s.jpg

כמה נקודות על האוטו:

* היום בבוקר נבדק שמן, כ1 ס"מ מעל סימון ה MIN.

* נדבק נוזל אנטי-פריז, ממולא עד הפקק, אין ג'יפות.

* טמפ' מנוע לא עולה מעל 1/3 בסקאלה.

* האוטו בלי מעצור יד (הכבלים חתוכים, מחכה ליום ב' שיבואו מהזמנה לחליף, מחנה בהילוך עם גלגלים מופנים למדרכה, אל תשאלו איך הגעתי למצב הזה).

לפני התמונה הנ"ל, איפה יכולה להתחבא הבעיה? כאחרי הסאני 94' שלי נהייתי פרנואיד מטורף בנוגע לראשי מנוע וכו' :shock:

נ.ב- כמה תמונות של הצעצוע החדש :-P

6nyvjn.jpg

2009xjk.jpg

• תוכן חדש...