Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שזה נורא לחוץ לי השאלה על התביעה אם להשאיר את התביעה על הפוליסה שלי או לתבוע את צד ג׳,

אני פותח נושא חדש במיוחד על זה כי זה כבר לא שייך להתנהלותה של החברה תשעה מליון אז בבקשה חברים

כדי שלא ניצור כפילות של תגובות, בעניין זה להגיב בלינק המצורף.

יותר אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!

קישור לנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=500922

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמעט כל חברות הביטוח יחפשו לעשות קומבינות. לנו לא פעם היו בעיות עם חברות הביטוח ובאמת הסוכן שלנו עזר לנו בהתנהלות מולם (אנחנו אצל סוכן מסויים כבר המון שנים).

אני למדתי כלל (שלא נזדקק) יתפוצץ העולם אני למוסכי הסדר לא מתקרב.

דוגמה שקרתה לא מזמן- לאחי יש ford s-max 2010, אישתו יצאה מהחנייה ושיפשפה את הרכב בצד בצורה קלה.

הוא הלך למוסך הסדר (שם כמובן "ביטלו" את ההשתתפות העצמית בשביל לשכנע אותו לתקן שם) והפלא ופלא, השמאי אישר החלפה של הבקלית האחורית (ולא קרה לה שום דבר!) המוסך כמובן חייב את הביטוח על ה"בקלית" שכלל לא הוחלפה! (אחי זיהה זאת מכיוון שהייתה עליה שריטה קטנה מאוד שהיתה עוד לפני האירוע).

אחרי שאחי עלה על הקומבינה וביקש מהם להחליף בקלית, התבאסו מאוד והסירו את החיוב :lol:.

עריכה: בזמנו קראתי בספר רכב של VW שאם כרית אויר נפתחת חייב להחליף את כל כריות האויר ברכב כולל המחשב גם אם הן לא נפתחו וכולל את חגורות הבטיחות, אני מניח שזה ככה גם אצל יצרנים אחרים מכיוון שהרי היצרן לא מייצר בעצמו אלא קונה OutSource.

אני רוצה לראות חברה אחת שעושה תיקון כזה כמו שצריך, ראיתי ברכב של אבא שלי שהיה שווה 23 אלף איך ניסו לתחמן בקטע הזה.

פורסם

אגב,

מישהו יכול להגיד לי מה זמן הטיפול המשוער לתשלום אם הייתי תובע את פוליסת הנהג האשם ולא את שלי?

אני מתחיל להתחרט, יותר מידי כסף יזרק לפח,וגם ככה הביטוח של הרכב הזה יקר.

בביטוח שלי אומרים לי 30-45 יום טיפול מרגע קבלת כל המסמכים. אבל הם תמיד דואגים להוסיף "אבל זה לא בדיוק ככה וזה תמיד נגרר ומגיע גם ל 3 חודשים, אם אתה לחוץ לכסף תתבע את שלך ותקבל תוך 10 ימים" זו הסיבה שהעדפתי כבר לתבוע את הפוליסה שלי, לדעתי זה עוד סוג של מניפולציה שהם עושים ללקוח.

מטרת חברת הביטוח שלך הוא למקסם רווחים ולכן הם ממליצים לך לתבוע אותם ולא את החברה המבטחת של המשאית.

במקרה זה כל הסכום של הפוליסה שלך הולך ביי ביי.

בנוסף, בעתיד הפוליסה שלך תהיה ככל הנראה גבוהה יותר, ויש סיכוי מסויים שהם ירוויחו גם מזה.

בכל מקרה, אם אתה מבקש לתבוע את החברה המבטחת של המשאית, האם אתה צריך לדאוג לכל הסידורים לבד או ש-9 מיליון ידאגו לזה בשבילך (סה"כ כל הטפסים כבר נמצאים אצלם).

אפשרות נוספת היא להעריך כמה כסף אתה מפסיד כתוצאה מכך שאתה תובע את הביטוח שלך ולא של נהג המשאית (עלות הפוליסה שאני מניח שהיא באזור ה-2500 ש"ח + הקנס שתספוג בשנים הקרובות על אי העדר תביעות).

לאחר שתבין בערך על כמה כסף מדובר תפנה לנהג הפוגע ותציג את הדברים בפניו ותבדוק האם הוא מוכן לשאת בעלות.

יכול להיות שהוא יסכים מאחר ובמקרה שאתה לא תובע אותו הפוליסה שלו לא עולה (ואני מניח שביטוח של משאית זה לא דבר זול, בעיקר כזו שמרסקת מכוניות יקרות ללא כל בעיה).

לי נראה שאתה עושה חיים קלים מידי לנהג המשאית, שהיה אשם אגב, וממש לא מגיע לו פרס על כך!

אני בהחלט מקווה שתשנה את דעתך.

אגב, אם חסר לך בינתיים כסף אתה יכול למצוא לזה פתרונות אחרים, כגון: הלוואת גישות מהבנק ו/או רכישת רכב מטרייד אין עם תנאי מימון.

לדעתי זה יהיה עדיף על פני הטעות שאתה עושה עכשיו.

פורסם

אלון, אני מודה לך על ההתייחסות, באמת. ויש לי מה לענות ולשאול,אבל כדי שנוכל להגיב וליצור דיון על העניין הזה אני מבקש לא להגיב כאן בנושא הזה כיוון שכבר ניפתח נושא חדש בקישור המצורף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=500922

אחרת המנהלים יעשו לי צרות :shock:

פורסם
למה אתה כותב, את העיקר בסוף?

הלא ברור שזה שונה, כל מחיר הפוליסות (והשירות) שמקומות העבודה הגדולים מקבלים.

הם ברמה, שהאדם הפשוט אין לו שום סיכוי לקבל (גודל=כוח).

יכול להיות שיש לזה משקל, אך זה לא הפרמטר היחידי.

אני מבטח אצל אותו הסוכן כבר 12 שנים.

אבי מבטח אצל אותו הסוכן כבר 30 שנים (דירה ושני רכבים).

אחי ואחותי מבטחים אצל אותו הסוכן כבר 7 שנים.

אני מניח שלאלו יש השפעה לא קטנה גם כן..

אגב, שכחתי לציין כי בתאונה החזיתית עם הקוואליר גם תבעתי את הביטוח חובה שלי.

גם במקרה זה הם עזרו לי לא מעט.

ובנוסף, הם תמיד ממליצים לי ללכת על ביטוח החובה של החברה אשר משפה בסכומים הגדולים ביותר ובזמן המהיר ביותר על פי ניסיונם (ואכן כך היה).

האם גם הביטוח ישיר שלך עושה זאת?

פורסם
אני מאוד מקווה שלא שאלת בציניות או בזלזול. כל מה שכתבתי אמת ויציב.

אני לא יודע אם מקובל לרשום בפורום את שם הסוכנות אז אם יש עם זה בעיה המנהלים מוזמנים למחוק.

הסוכנות נקראת "הרץ" ונמצאת ברחוב גושן בקרית מוצקין. http://www.d.co.il/2380970/5960/

לא בציניות ולא בזלזול - פשוט שאלתי.

ותודה על התשובה.

דני

פורסם

האם גם הביטוח ישיר שלך עושה זאת?

קודם כל ,הביטוח ישיר הם לא שלי ומעניינים אותי כקליפת השום.

מה שמעניין אותי, ולדעתי צריך לעניין כל אדם בבואו לערוך ביטוח

זו הנוסחה הבאה: מקסימום כיסוי ביטוחי במינימום כסף.

אם סוכן נותן זאת, אני אעשה אצלו אם הישיר נותן זאת אז אני אעשה אצל הישיר.

הלא ממילא, ביום הדין מה שנשאר לי ביד זה הפוליסה ותו לא.

הדוגמא האישית שלך, היא לא נכונה ואף מטעה היות ואין באפשרותו של האדם המצוי

לרכוש את הפוליסה שלך.

פוליסות כאלו, (של מקומות עבודה גדולים) הן פוליסות ש"נתפרות" במיוחד עבור מקום העבודה.

ובדרך כלל, גם מצויין את זה בפוליסה ("קולקטיב XXX").

פורסם

לביטוח ישיר אין קבלת קהל-למיטב ידיעתי.אם קורה משהו רצוי מאוד לטפל בנושא לבד או דרך עורך דין שלך.תתכונן להרבה שיחות טלפוניות...בקיצור-מצא סוכן טוב ושלם ההתאם.

פורסם
לביטוח ישיר אין קבלת קהל-למיטב ידיעתי.אם קורה משהו רצוי מאוד לטפל בנושא לבד או דרך עורך דין שלך.תתכונן להרבה שיחות טלפוניות...בקיצור-מצא סוכן טוב ושלם ההתאם.

טעות. גם לביטוח ישיר וגם ל-AIG יש קבלת קהל כשזה נדרש וניתן לתאם כזו. לכל תיק יש "מנהל תיק תביעה / מסלק" אחד ויחיד וניתן להיפגש עימו/ה.

לחב' הביטוח הישירות יש מוקד טלפוני בו הנציג שעונה לך הוא נציג מזדמן. הנציג הטלפוני של המחלקה יודע לפתוח תיק חדש או לעיין בתיק פתוח ולעדכן לגבי מצבו. במידה ומשהו לא כשורה הוא יכול לפנות למסלק של התיק במסר/מייל ולבקש לטפל או להחזיר תשובה.

מסלק התיק נמצא ב-BACK OFFICE והוא מרכז את כל האינפורמציה, בוחן אותה ומגיע להחלטה אם יש מקום לפיצוי ובאיזה סדר גודל. את הסיכום הוא מעביר לנציג בכיר יותר או ראש הצוות שרשאי לחתום על הצ'ק, במידה והוא מסכים.

מטרת חברות הביטוח היא לצמצם את הקשר של הלקוח עם המסלק בכדי שהמסלק יהיה פנוי ומרוכז לטפל בתיקים ולא במתן שירות טלפוני/פרונטלי. לכן השירות הפרונטלי או הקשר הטלפוני עם המסלק קורה רק כשבאמת יש לזה הצדקה. לטוב ולרע.

ב-AIG במקרה אחד קיבלתי טלפון ישיר של מסלקת שקיבלה ממני חומר שביקשה והעבירה לי את הצ'ק ביד כשהגעתי למשרדים שלהם.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ביטוח ישיר טענו בעצמם שאין להם קבלת קהל,גם אם תגיע לבנין שלהם בפתח תקוה יש לך סיכוי קלוש לעבור את השוער.לגבי החברות האחרות-אין לי מושג.

פורסם
אני מאוד מקווה שלא שאלת בציניות או בזלזול.

כל מה שכתבתי אמת ויציב.

אני לא יודע אם מקובל לרשום בפורום את שם הסוכנות אז אם יש עם זה בעיה המנהלים מוזמנים למחוק.

הסוכנות נקראת "הרץ" ונמצאת ברחוב גושן בקרית מוצקין.

http://www.d.co.il/2380970/5960/

יש ציין כי אני מבוטח שם דרך קואופרטיב בזן, כך שהמחירים בהתאם ויכול להיות שגם היחס קצת שונה, אני לא יודע.

חייגתי, וזה התנהל כך:

"שלום , אני רוצה בבקשה לקבל הצעת ביטוח לרכב"

ת: "עוד רגע בבקשה"

....מוזיקת רקע.........

10 דק' חלפו

..... מוזיקת רקע......

שומעים מישהי שמרימה את השפורפרת ולוחצת שוב על ..........מוזיקת רקע...........

הפעולה הזו חזרה על עצמה פעמים

.....מוזיקת רקע....

וניתוק (מצידי). אם ההזויים האלו "מתאמצים ושמחים כל כך" לקבל לקוחות חדשים, מה יהיה כשאהיה כבר לקוח??

ד"א , אין צל של ספק שמבוטחים כמוך שקשורים לבז"ן , יקבלו הטבה/העדפה או ייחס שונה מאדם אחר. אין מה להתווכח ,מנסיון .

אני הייתי מבוטח בעבר אצל הרץ , דרך בז"ן. כן גם אני עבדתי שם (למעשה גדלנו שם :lol:).

פורסם
חייגתי, וזה התנהל כך:

"שלום , אני רוצה בבקשה לקבל הצעת ביטוח לרכב"

ת: "עוד רגע בבקשה"

....מוזיקת רקע.........

10 דק' חלפו

..... מוזיקת רקע......

שומעים מישהי שמרימה את השפורפרת ולוחצת שוב על ..........מוזיקת רקע...........

הפעולה הזו חזרה על עצמה פעמים

.....מוזיקת רקע....

וניתוק (מצידי). אם ההזויים האלו "מתאמצים ושמחים כל כך" לקבל לקוחות חדשים, מה יהיה כשאהיה כבר לקוח??

ד"א , אין צל של ספק שמבוטחים כמוך שקשורים לבז"ן , יקבלו הטבה/העדפה או ייחס שונה מאדם אחר. אין מה להתווכח ,מנסיון .

אני הייתי מבוטח בעבר אצל הרץ , דרך בז"ן. כן גם אני עבדתי שם (למעשה גדלנו שם :lol:).

נו, אז אתה לא מכיר מישהו שיקשר אותך אליהם?

בכל מקרה לי הם תמיד עונים (04-8710271, עליזה) וזה לא קשור לעובדה שאני מבז"ן.

אך נכון, מידי פעם קצת לוקח זמן להשיג אותם, זה לא צריך לרגש אותך יותר מידי.

מקסימום תבקש להשאיר פרטים ושיחזרו אליך.

פורסם

אויש העליזה הזאת, הבנאדם הכי לא עליז שיש. מאז ומתמיד אני זוכר אותה כך, רק כשהיא מחייגת כל פעם לחידוש הפוליסה אם היא מדברת עם חשק .

ולא אני לא מכיר מישהו שיקשר כי סיימנו כל קשר עם בז"ן. ושנית עונים לך תמיד, כי אתה לקוח של עליזה. תתקשר בתור אנונימי..

חייגתי למספר חברות ביטוח לעשות שיעורי בית, כולם דורשים לרכב כספת עלוקה וקודן. (אני רק מציין מה הם דורשים)

שלמה סיקסט (מסתבר שיש לו חברת ביטוח) , מישהו מבוטח אצלו?

פורסם

אין צל של ספק שמבוטחים כמוך שקשורים לבז"ן , יקבלו הטבה/העדפה או ייחס שונה מאדם אחר. אין מה להתווכח ,מנסיון .

+1

לא רק בז"ן גם תעשייה אוירית חברת חשמל מקורות וכו'.

• תוכן חדש...