Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים לא מבינים שסוכן הביטוח שלך זו ההגנה האמיתית שלך, הוא נלחם מול חברות הביטוח והקומבינטורים למניהם, הוא זה שמכין את הניירת לבית משפט (במידה ויש משפט כנגד הצד הפוגע), הוא זה ששולח את השמאי ונלחם עבורך, לפחות כך זה עם הסוכן ביטוח שלי.

לא אעבור לחברות הביטוח הישיר בחיים וחבל שאנשים אחרים לא מבינים שחיסכון של כמה מאות שקלים עולה בבריאות בסופו של דבר.

:mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש נלחם, מה זה נלחם, דון קישוט פרייאר לידו.

חביבי, סוכן הביטוח מחוייב לחברות הביטוח לא פחות, ואף יותר מאשר למבוטחיו.

חברות הביטוח, יכולות לקטוע את מטה לחמו בנקל, ויש להן הרבה יותר השפעה עליו מאשר מבוטח כלשהו.

(כמובן שיש מבוטחים חריגים כגון מקומות עבודה גדולים וכו')

הסוכנים המצטיינים, יקירי חברות הביטוח, אלו הסוכנים שמוכרים הכי הרבה פוליסות ומגישים הכי פחות תביעות.

חבל שאתה מדבר שטויות, אני יכול להוכיח לך ההפך.

פורסם

הסוכן הפרטי מגיע אליך למקום האירוע

קבלת חליפי לכל המאוחר עוד ביום התאונה

מבצע את כל העבודה השחורה הכרוכה בניירת, פקסים שאלונים וטלפונים. ומפנה לך את הזמן להיות עם המשפחה ברגעים אלו.

לא מדויק, אני מבטח אצל סוכן.

בפעם היחידה שאשתי עשתה תאונת טוטאל לוסט, אף סוכן לא הגיע. הגרר לקח את הרכב למגרש המשטרתי הקרוב למקום התאונה.

שום רכב חליפי לא הגיע ביום התאונה, אלא אחרי דו"ח שמאי.

פקידה מתלמדת שכנראה הגיע לסוכנות יום לפני התאונה טרטרה אותנו בצורה כזו שכל החשק לבטח אצלהם יצא לנו, מסמך ועוד מסמך, כמו שעשו לך, חס וחלילה, לא יכלו לבקש הכל בפעם אחת.

אז למה אנחנו מבטחים שם ?

כי זה הרע במיעוטו, זו סוכנות ביטוח שעובדת עם היבואן, זו אותה מערכת מיחשוב, ואם פה כל הטרטור עבר לנו תוך 3 שבועות , שזה כולל רכב דנדש שחיכה לנו בסוכנות היבואן בסוף הטיפול, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הרכב היה מבוטח בסוכנות שלא מקושרת בטבור למערכות של היבואן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם "ההוכחה" שלך, היא מקרה פרטי אז היא לא שווה כקליפת השום.

היות ומקרים פרטיים, ישנם לכאן ולכאן וגם בשרשור הזה.

(ראה דוגמת הסוכן שנסע לחו"ל עם הפילגש).

אם יש לך הוכחה גורפת כלשהי, אשמח לשמוע ואם אין לך .

אזי ברור כי אתה הוא זה שמדבר (סליחה כותב) שטויות.

פורסם

תוכיח.

אם יש לך הוכחה גורפת כלשהי, אשמח לשמוע ואם אין לך .

גם את שלך נשמח לשמוע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
AIG יקרים מאוד ראו הוזהרתם!

עריכה: טוב אחרי מחשבה שנייה אולי רשמתי הודעה לקונית.

בעבר לפני שנים ביקשתי הצעת מחיר לקאמרי - אחרי וויכוחים (וסליחה שטויות במיץ שהנציג ניסה להאכיל אותי) קיבלתי הנחונת, עם ההנחה ההפרש על הביטוח שלי לעומתם היה 10,000 ש"ח! אולי נפלתי על אחד שהחליט להעיף עיסקאות של AIG או אחד שחשב שאני טמבל, ביזיון כזה עוד לא ראיתי.

נכון להיום כל שנה אני עושה השוואות באינטרנט ואף אחד לא משתווה לביטוח שלי (ללא סוכן ביטוח) אולי בגלל שזה ביטוח מרוכז מטעם החברה שאני עובד בה... בכל מקרה לא יצא לי לריב אפילו לשנייה אחת עם הביטוח גם בזמן תאונה שהייתה לי.

לי יש ביטוח אצלם לפיאט פנדה והוא זול בטירוף לעומת המתחרים, ברמה של מאות שקלים הפרש.

אולי הם מעדיפים לבטח נהג בן 30 בלי תאונות שנוסע בפנדה ולא אנשים מסוג אחר עם רכב אחר.

פורסם

4. מטרתה של כל חברת ביטוח, שהיא גוף עסקי, לשלם כמה שפחות ללקוח.

זה נכון.

אבל אם בביטוח ישיר (כלשהו) מי שעובד מולך מייצג רק את האינטרס של המבטח, הרי סוכן ביטוח, גם אם הוא קשור לחברת הביטוח ביחסי ספק-לקוח (כשהוא הלקוח), הרי גם יש לו את המבוטח, והאינטרס של הסוכן שחברת הביטוח לא תשלם קטן הרבה יותר. בסופו של דבר, את הכסף שלו הסוכן מקבל מכך שיש לו לקוח, ויש לו הרבה פחות כאלו ממה שיש לחברת הביטוח. במילים אחרות, לחברת הביטוח יש אינטרס מובהק יותר לשלם פחות, גם במחיר עזיבת לקוח.

עכשיו, האם העובדה שחברת הביטוח תעכב תשלום ותטרטר אותו, כמו שפותח השרשור טוען שעיכבו לו, שווה מאות שקלים של חיסכון בשנה (לא חד פעמי)... שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא יודע איך, אבל אצלי אף פעם הישירים למינהם לא זולים יותר מהסוכן שלי ,

כל שנה אני עושה השוואת מחירים באינטרנט למחיר ואז מתקשרים אלי הישירים להציע לי ביטוח במחיר יותר יקר מהסוכן שלי ,

המשפט הכי מצחיק זה שהם אומרים לי "נכון אצלנו יותר יקר אבל אתה מקבל שירות יותר טוב" .

איך אומרים " נו שויין "

גם אם הסוכן שלי היה יוצא יותר יקר לא הייתי עובר לישירים , יותר מידי סיפורי זוועה .

פורסם

אחרי כל השירושירים הנ"ל- מה עם המלצות על סוכנים?? אי אפשר ליפתוח בפורום של המלצות על בעלי מיקצוע דיון בנושא?.

כרגע אני לא מכיר מניסיון או חברים שום סוכן אלא רק את ביטוח ישיר וכו'- מה לעשות שהם מיתגו עצמם בהפצצת פירסומות כמו שעשות למזגני טורנדו? (יש אנשים שבאמת חושבים שהסיני הזה מותג פצצה! -LOL).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כבר יצאתי להגנת "ביטוח ישיר" (נקרא גם 9 מיליון) פה בפורום ואין לי שום כוונה לעשות זאת שוב כי אני באמת לא בעל אינטרס.

למען הסדר - הקשר שלי לחברה הוא שאשתי עבדה שם מספר שנים (ולא עובדת שם בשנה האחרונה).

כמה דברים אני בכל זאת רוצה לציין:

1. עו"ד חיים קליר מפרסם ב-YNET מאמרים מגמתיים כנגד חברות הביטוח באשר הן. לעיתים קרובות הוא משמיט פרטים מסויימים או מסלף דברים וחבל שכך. כמי שטוען שהוא לא בעל אינטרס, אני חייב להגיד שדבריך משאירים רושם אחר.

אחרת, איך תסביר את זה שאתה מגונן על חברת ביטוח כלשהי ועוד כשאין לך שום עניין ממנה? ובפעם השניה לדבריך?

יש לך הוכחות המראות כי עו"ד קליר השמיט פרטים חשובים למען השגת מאמר מגמתי נוסף ולהרע לכל חברות הביטוח?

2. ביטוח ישיר או כל חב' ביטוח אחרת לעולם לא תוכל להגביל את לקוחותיה למוסכים ספציפיים. יכולת לפנות למורשה ללא שום בעיה כבר מהתחלה. ספציפית ביטוח ישיר ממליצה בחום לפנות למוסכי ההסדר שלה (ואני מאמין שכך עושות גם חברות אחרות) ונותנת הטבות למי שפונה למוסך הסדר. במקרה של פניה למוסך אחר (שלא ברשימה, כמו המורשה שלך) ההשתתפות העצמית גבוהה יותר ואתה חייב לתת צ'ק דחוי לגובה הנזק בתקווה שתקבל את הפיצוי מחב' הביטוח בזמן. זה נוהל די סטנדרטי.

אמת, לא הגבילו אותי. פשוט חסכו ממני את האינפורמציה שאני רשאי לפנות לאן שארצה. רק אחרי שדיברתי עם מכר שמבין בעניינים האלה הוא אמר לי שאני יכול לקחת את הרכב לאן ומתי שאני רוצה כי שלי. רק אז אזרתי אומץ, ניגשתי לאחראי המוסך ואמרתי לו שאני לא נשאר , ובקשתי שיעזור לי להניע. אילולא השיחה עם המכר, סביר להניח שהרכב היה נשאר שם. והכותרת שהייתי כותב היתה "ממתין לתיקון הרכב לאחר תאונה, למה לשים לב וממה להיזהר?"

3. מניסיון שהיה לי עם AIG, שהיא הרי חברה ישירה, השירות יעיל, מקצועי, הנגישות למסלק של התיק טובה, זמני הטיפול טובים ולא היו לי שום תלונות. וזה לעומת נסיון עם סוכן שפעם נסע לחו"ל עם הפקידה (ומסתבר גם הפילגש) ולא היה מישהו אחר שימלא את מקומו כנדרש. נסיון גרוע יש לכאן ולכאן. אתה אומר נסיון רע, מנגד אומרים השאר שאין על סוכן פרטי. אתה אומר שירות מעולה, מנגד אני אומר שאני סבלתי ועדיין סובל מרמת שירות נמוכה. הסוכן שלך אולי נסע לחו"ל , הבחור שמטפל לי בתיק נמצא כעת בחופש ואני צריך לחכות לו שיברר איך מתקדם . וזה אחרי שרשרת ארוכה של חופשים שזה עתה הסתיימו.

4. מטרתה של כל חברת ביטוח, שהיא גוף עסקי, לשלם כמה שפחות ללקוח.

במציאות. בפועל, חברת ביטוח שהיא גוף עסקי המתבסס על גביית תשלום שנתי מלקוחות בעבור מתן שירות, אמור להתמקד במתן שירות מכל המשתמע מכך, שקיפות, אמינות, מהירות ויעילות. כך לא יחווה מגמת ירידה בין אם בטווח של שנה ובין אם בטווח של 10 שנים.

אנשים מצביעים ברגליים. שביעות רצון זוהי שורה תחתונה שצריכה להיות חשובה לכל בית עסק באשר הוא.

רק צריך למצוא את הקלף המנצח הזה, בכל תחום יש לפחות אחד כזה, שלעולם לא תחליף.

5. חשוב לקרוא את הפוליסה, את האותיות הקטנות וכו'. נכון לגבי כל חברה וסוכן.

מסכים. כשאני שאלתי לגבי רכב חלופי אמרו לי מגיע. כששאלתי את הנציגה ביום האירוע "מדוע אתם אומרים שמגיע רכב חלופי ולמעשה הוא מגיע לי רק אחרי בדיקת שמאי?" היא ענתה לי " אנחנו אומרים את הפרטים האלה רק במצב של תאונה" אמרתי לה "זה לא נראה לך חוצפה? אתם מטעים אנשים גורמים להם לחשוב שהכל בסדר וחס וחלילה במצב אמת הם מסודרים ורק אז את תפילי עליהם את המכה ?" ענתה "מצטערת אדוני, אלה הנהלים" .

6. מחכה בקוצר רוח לעדכון לגבי הגעת הצ'ק. בינתיים מדובר בפרק זמן סביר לכל הדעות, וזה לפני שהתחשבנו בזה שנפלת על חודש רווי בחגים.

האמן לי ידידי, גם אני ממתין לו בקוצר רוח. ביום ב' הקרוב אני מתוכנן כבר לרכוש את הרכב הבא. אשמח לעדכן בעידכונים משמחים.

7. לא חייבים ועדיף לא להתעסק בתביעות במצבי לחץ. רצוי להתקשר לחברה כדי להודיע על הארוע, לבקש לגרור את הרכב ולטפל בשאר הפרטים אחר כך.

אני טיפוס שמתפקד טוב במצבים כאלה. לא נתתי להם רגע של מנוחה, רק ביקשו פקס/צילום/חתימה עוד לי ניתקו את הטלפון אני כבר שואל אותה אם היא קיבלה. אם יש משהו שאני שונא - זה סחבת!

דעתי בכחול.

*עריכה: מצטרף לבקשות להמלצות על סוכני ביטוח.

פורסם
לי יש ביטוח אצלם לפיאט פנדה והוא זול בטירוף לעומת המתחרים, ברמה של מאות שקלים הפרש.

אולי הם מעדיפים לבטח נהג בן 30 בלי תאונות שנוסע בפנדה ולא אנשים מסוג אחר עם רכב אחר.

הרכב המדובר רשום על אישה הקרובה ל-50 ללא תאונות, חנייה סגורה עם שער. הרכב עם התאונה היה על מקרה אחר בביטוח אחר, רשמתי כדי להראות שהיה לי ניסיון טוב עם הביטוח במקרי קיצון.

מקרה מאוד משונה עם AIG בכל מקרה לביטוח שלי אין מתחרה במחיר,בעניין השירות אינני יודע לא היה לי ניסיון רע איתו רק טוב בעצם...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
גם אם הוא קשור לחברת הביטוח ביחסי ספק-לקוח (כשהוא הלקוח)

יחסי הסוכנים עם חברות הביטוח הם ממש לא יחסי ספק-לקוח.

הסוכן זקוק להן כמו אויר לנשימה.

את הסוכנים הקטנים, הן בכלל לא סופרות ובוודאי שאין לסוכן קטן שום השפעה עליהן.

הסוכנויות הגדולות, עוד איכשהו יכולות לעשות שרירים לחברות וגם זה בערבון מוגבל.

גילוי נאות: חברתו של הכותב, מספקת שרותים למערכות מידע לסוכנויות ביטוח רבות.

פורסם

גם אצל סוכן ביטוח גדול ומוכר בעירי, הגשתי מסמכים ולאחר המתנה ארוכה של דממה מוחלטת, לתומי חשבתי שהנושא בטיפול, לשאלתי נעננתי ע"י פקידה בכירה במשרד "לא הבאת מסמכים". מיותר לומר שמסמכם הוגשו ואפילו נערך ווידוי טלפוני. התלוננתי בפני בעל המשרד, אז הבנתי שאין עם מי לדבר, מאז אני עושה במקום בו יותר זול ולוקח בחשבון שבבוא היום, חס וחלילה, אצטרך לפעול בעצמי. בתיקווה שאוכל לנהל את המלחמה לבד או בייחד עם מכרים וחברים.

מסקנתי, סוכני הביטוח זה עם כזה, לא ממש חכמים ולא תמיד השירות בראש מעיינהם. חברות ביטוח, טלפונים וכיוצ"ב הוקמו כדי לרמות במסגרת החוק ויותר. חבל שאין רגולטור שאיכפת לו מנתיניו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

*עריכה: מצטרף לבקשות להמלצות על סוכני ביטוח.

פורומיסט ותיק (שם משתמש אייל) ואני מבטחים בסוכנות בשם ישיר-ביט. (ואין להם שום קשר לחברות הישירות).

זו סוכנות במושב קדימה שבלי פרסום, מפה לאוזן צוברת לקוחות. אתה מוזמן לנסות אותם.

כל פעם שהשוויתי בינם לביטוחים הישירים הם היו יקרים בערך ב 300 ש"ח בשנה. זו פרמיה שאני מוכן לשלם לסוכן כדי שיהיה לי עם מי לדבר כשצריך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...