Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי שב2011 חיפשתי מאזדה 6 2008 פרימיום קרוב לחצי שנה ולכולן היה סיפור שהתגלה רק כשהגעתי וראיתי רכב שחוט כשבטלפון הוא היה ללא שריטה. בסוף התייאשתי וקניתי את האאוטלנדר חדשה מהיבואן.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז הנה אני מודיע ק(כ)בל עם ועדה: מצאתי כלה והפכתי לבעלים.

כל מה שנותר זה שהכולירות בכביש רק יתנו לי להנות ממנה!!

סעו בדרכים טובות, אותתו על כוונותיכם בכביש!

זה יכול לגרום למישהו להנצל מטעות שאתם עושים מבלי לשים לב.

פורסם

תיתחדש וסע בדרכים בטוחות וטובות ושהרכב ישרת אותך נאמנה עד למכירה לבעלים מאושרים הבא :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון אחרי 4 וחצי חודשים,

אז אחרי התאונה תבעתי את הפוליסה שלי כאמור כי לא היה לי ז%ן לחכות לכסף חודשים על-גבי מחברת הביטוח של הנתבע.

ושילמתי על מיצוי הפוליסה שלי 1760 ₪.

ביררתי על "שוקות" למניהם, בכל איזור הקרוב לעיר שלי. כולם ללא יוצא מן הכלל דיברו איתי על 5.5K ₪ ועד 7K ₪ למקיף. התייאשתי וחזרתי ל 9 מילון שנתנו לי הצעה ב 4.3K ₪ . אתמול הם עודכנו ע"י ביטוח הנתבע שהם מקבלים רק 85% שיבוב. הפרש 15% הפחתה, לטענתם על "רשלנות תורמת" .

בנוסף הנציגה אמרה שיש איזה טעות עם נושא השרידים, אז מדובר על סיבובות 83% בפועל. ומכיוון שלא הגענו ל 85% שיבוב , אז אני עדיין ממשיך לשלם את ההתייקרות (על מנת לבטל את ההתייקרות יש להגיע ל 85% שיבוב). לדברי הנציגה, הם ימשיכו לפעול נגד חברת הביטוח של הנתבע לקבלת ההפרשים ויבדקו מה קורה עם הטעות של השרידים. היא אמרה שאני לא אבין במה מדובר.

את המיצוי פוליסה שלי עדיין לא קיבלתי בחזרה (1760 ₪) ויש להם בין 30-45 ימים , עבר כבר חודש מאז שהם קיבלו את הניירת (אין לי מושג למה זה התעכב כל כך) דהיינו עוד 15 ימים בתקווה שבאמת כך יהיה.

אבל מה שאני מעוניין להתעכב עליו רגע, זה נושא ה"רשלונות תורמת" . צרפתי איור של כתה א' להמחשה.

qe71.jpg

רכב שנסע בקו ישר (אני- ברכב האפור), כביש ראש הנקרה נהריה, הרכב ממשיך ישר כשהוא חולף על פני צומת (צומת "הבנד" לשעבר/מילואות למי שמכיר, ללא כיכר או רמזור או תמרורי זכות לממשיכים ישר), ובאותה העת נהג משאית (באדום) מנסה כנראה לחסוך האטה ובלימה של המשאית והמתנה לכביש פנוי כדי לפנות שמאלה, אז הוא פשוט פונה שמאלה על הרכב האפור. התוצאה, סחרור של הרכב, אשה+ ילד בן שנה וקצת נעצרים

ס"מ ספורים מתמרור עצור בצידו הימני אחורי של הרכב, איפה שיושב הילד.

הנק: כל צידו השמאלי של הרכב, מעוך בצורת קשת, בדיוק בשני הדלתות בצדו השמאלי- קדמית ואחורית.

לסיכום, רכב שנסע ישר, ומשאית שנכנסה לצומת לא פנויה. אם היתה רשלנות תורמת , אני מאמין שזה היה אמור להיות אם הרכב האפור היה ניזוק אולי בחלקו הקדמי יותר , ואז זה היה מעיד על כך שהמשאית כבר התחילה כניסה לצומת בפניה שמאלה, ויכולתי למנוע תאונה למרות שעדיין זה באשמתו.

רק שפה, הנזק הוא בדיוק צדדי. כל הצד השמאלי של הרכב באופן מדויק פשוט נמעך, מה שמעיד על כך שהרכב היה בדיוק בנתיב הפניה שלו והוא בכל זאת פנה. והנזק (טוטאלוס)רק מעיד על כך שהוא ביצע את זה במהירות שאיננה מתאימה לביצוע פניה כזו, מה שגורם להסיק שהוא ניסה "להרוויח זמן" ולהשתחל מהר. רק שכנראה ניתוח המהירות והזמן לא היה מדויק אצלו.

ראוי לציין שהוא גם לא הפעיל איתות על מנת לאותת על כוונותיו ומכיוון שהכביש הוא נתיב אחד לכל כיוון, והנתיב הוא לא רחב מאוד, לא היה רמז לפניה ע"י הפניית הגלגלים לכיוון הפניה. נהג המשאית המשיך ישר בנתיב שלו ופשוט חתך שמאלה כשהגיע לפניה.

אז, מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל חברת ביטוח באה בטענה של רשלנות תורמת? מה אשתי הייתה אמורה לעשות? לרחף?!

ראוי לציין- הייתי חייב לשחרר קיטור.

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

לא קראתי הכל אז אתייחס לכותרת.

כל חברות הביטוח הישיר זה בלוף אחד גדול.

נותנים לך הנחה "באינטרנט"(כלומר לשלם על הביטוח אתה יכול בצורה נגישה וקלה) של 20 אחוז לאחר שהעלו את המחיר.

בסופו של דבר יוצא לך עלות בישיר ואצל "שוקה" אותו דבר פחות או יותר.

כשאתה צריך את חברות הביטוח ישיר במיקרה ביטוח תעבור שבעת מדורי גיהנום עד שתקבל(אם בכלל) מה שמגיע לך.

הם ידקדקו בקוצו של יוד ותופנה ל"אותיות הקטנות" שלא מצוינות כאשר אתה "מבטח באינטרנט".

אצל "שוקה" זה לא יקרה-הוא יתנהל מול חברת הביטוח ויעשה עבורך את ה"עבודה השחורה".

מבלי לעשות פירסומת אני מבטח אצל חברת "שוקה" גדולה עם לא מעט עובדות ועובדים מזה שנים.

השירות שלהם מעל ומעבר,גם במקרי ביטוח וגם במקרה של שירות דרך שהייתי זקוק לו והתנהלתי מולם.הם דאגו שאקבלו בזמן קצר מאד.

בכל הנוגע לניירת ומסמכים העברות ןכו':תמיד חוזרים אלי לוודא שהכל בסדר בזמן קצר מאד.(בניגוד ל"קרסו ביטוחים" שלקח להם שלושה ימים ושלושה טלפונים עד שהצלחתי להשיג מהם הצעת הצעת ביטוח מקיף לרכב שרכשתי בקרסו-מעניין מה היה קורה אם הייתי צריך מהם שירות במקרה ביטוח או אחר).

שורה תחתונה:

א.אין ארוחות חינם

ב. YOU GET WHAT YOU PAID FOR.

פורסם

פעם ראשונה שאני נתקל במושג "רשלנות תורמת". מה זה אומר?

תודה.

לפות"ש, שלח לי פרטי ואשלח לך את ה"שוקה" שלי אם אתה רוצה. אולי תקבל הצעה טובה יותר.

פורסם
פעם ראשונה שאני נתקל במושג "רשלנות תורמת". מה זה אומר?

תודה.

לפות"ש, שלח לי פרטי ואשלח לך את ה"שוקה" שלי אם אתה רוצה. אולי תקבל הצעה טובה יותר.

הכוונה ברשלנות תורמת היא שלא עשית כל מה שיכלת למנוע את התאונה, אפילו אם לא גרמת אותה.

פורסם

זה אחד החסרונות של תביעת הביטוח שלך עצמך. במצב כזה, בכלל לא בטוח שחברת הביטוח שלך תקבל את כל הכסף חזרה מהרכב הפוגע, וייתכן ובשביל סכום קטן לא שווה להם להניע הליך משפטי. בעוד שאם היית תובע את הביטוח של הפוגע, היית יכול לתבוע את ההפרש בבית המשפט.

פורסם
הכוונה ברשלנות תורמת היא שלא עשית כל מה שיכלת למנוע את התאונה, אפילו אם לא גרמת אותה.

עדיין לא מובן, אם מישהו היה יכול לעשות משהו ע"מ למנוע תאונה, סביר שהיה עושה זאת.

אפשר אולי דוגמא?

פורסם
אפשר אולי דוגמא?

לדוגמה, אפשר לטעון שאם הנהג ברכב האפור היה יותר עירני והיה בולם כאשר ראה את המשאית, היתה נמנעת התאונה, ולכן גם הוא אשם במידת מה למרות שזכות הקדימה היתה שלו.

אם הטענה הזו מתאימה למקרה זה או לא, אפשר להתווכח, אבל זו המשמעות של "רשלנות תורמת".

דני

פורסם

dny בדיעבד, כל תאונה יכלה להמנע. אשתי יכלה למנוע את התאונה רק אם הייתה לה יכולת טלפתית לתקשר עם נהג המשאית.

להאט בכל צומת בו רואים משאית ? לא מציאותי. באותה מידה זה יכל לקרות גם עם רכב פרטי חסר סבלנות, אז מה? כל צומת אנשים ירביצו ברקסים מחשש לתאונה? ברור שלא, כי הרי בשביל זה יש חוקי תנועה, בניהם מתן זכות, שעל הנהגים לציית להם כי משרד הרישוי מודע לזה שבעקרון לרוב האנשים, אין יכולת טלפתית.

פורסם
לא קראתי הכל אז אתייחס לכותרת.

כל חברות הביטוח הישיר זה בלוף אחד גדול.

נותנים לך הנחה "באינטרנט"(כלומר לשלם על הביטוח אתה יכול בצורה נגישה וקלה) של 20 אחוז לאחר שהעלו את המחיר.

בסופו של דבר יוצא לך עלות בישיר ואצל "שוקה" אותו דבר פחות או יותר.

כשאתה צריך את חברות הביטוח ישיר במיקרה ביטוח תעבור שבעת מדורי גיהנום עד שתקבל(אם בכלל) מה שמגיע לך.

הם ידקדקו בקוצו של יוד ותופנה ל"אותיות הקטנות" שלא מצוינות כאשר אתה "מבטח באינטרנט".

אצל "שוקה" זה לא יקרה-הוא יתנהל מול חברת הביטוח ויעשה עבורך את ה"עבודה השחורה".

מבלי לעשות פירסומת אני מבטח אצל חברת "שוקה" גדולה עם לא מעט עובדות ועובדים מזה שנים.

השירות שלהם מעל ומעבר,גם במקרי ביטוח וגם במקרה של שירות דרך שהייתי זקוק לו והתנהלתי מולם.הם דאגו שאקבלו בזמן קצר מאד.

בכל הנוגע לניירת ומסמכים העברות ןכו':תמיד חוזרים אלי לוודא שהכל בסדר בזמן קצר מאד.(בניגוד ל"קרסו ביטוחים" שלקח להם שלושה ימים ושלושה טלפונים עד שהצלחתי להשיג מהם הצעת הצעת ביטוח מקיף לרכב שרכשתי בקרסו-מעניין מה היה קורה אם הייתי צריך מהם שירות במקרה ביטוח או אחר).

שורה תחתונה:

א.אין ארוחות חינם

ב. YOU GET WHAT YOU PAID FOR.

את הביטוח לא עשיתי דרך האינטרנט, אלא טלפונית. המחיר לא יוצא פחות או יותר אלא יותר ויותר. הפרשים של 1500 ₪ ומעלה למקיף בלבד. זה לפני חובה שהציעו לי 1700 במקום 1380 .

מציע לך לקרוא דווקא את העמודים הקודמים אם אתה רוצה לדעת מה קרה, ואיך קרה, ומה דעתי הסופית .

בסופו של דבר, השירות שלהם היה בסדר בהתחשב בתקופת החגים שקרתה התאונה. והכסף הגיע אליי יחסית מהר, משהו כמו חודש.

לגבי ה"שוקות" כבר דובר עליהם כאן, שבסופו של דבר הם הרי מתעסקים עם אותם חברות ביטוח. רק שהם פועלים כשירות תיווך ונותנים ערך מוסף לשירות, אם בא להם.

פורסם

אני זוכר את השרשור אבל לא לפרטי פרטים.

האם יש לך עדיי ראייה חוץ מהנוסעים ברכב ? למקרה וצריך ליצור איתם קשר ולהסביר לביטוח שאין רשלנות תורמת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

עזוב אותך. שוקות, ישירים- את כולם עשו מאותה חתיכה של ח*א. כשאתה צריך אותם על אמת, השירות נהיה תמיד קצת פחות יעיל.

היה לי השבוע קטע איתם עם ביטוח הדירה (היה ב"ביטוח ישיר").

לעניין-

מכיר שיטת "מצליח"? אז זה מה שהם מנסים לעשות עליך.

אני מכיר אותך בתור אדם אינטליגנטי ורהוט.

איתך זה לא אמור "להצליח" להם.

תהיה אסרטיבי, ואם צריך, תשלח מכתב מעו"ד/תמלא ותגיש ת"ק. (הרעיון השני יותר זול, ולא פחות יעיל. מנסיון).

אל דאגה-הם יתקפלו. זה יקח קצת זמן, ויעלה לך בקצת עצבים, אבל הם יתקפלו בסוף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...