Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עניין הטפסים מטריף בחברה הזו- הם פשוט משחקיים ייאש את האויב (שהוא במקרה לקוח שלהם).

בי נכנסו מאחורה, תיקון של 4.5K , שמאי, טפסים, הצהרות... כמה רדפתי אחרי המענה האוטומטי שלהם, אחרי חודשיים פתאום צריך עוד איזה טופס (שהיה אצלהם, הם פשוט "לא שמנו לב") לקח 6 חודשים שלמים עד שראיתי את הכסף.

שייגמר הביטוח הזה אני עובר לשוקה!!!!!

ושיקנה גיפ, גם לאישתו מבחינתי, ושיטוס לעשות סקי, שיעשה חיים בקיצור.

SCANSPEAK

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוקה הרוויח את השם הרע ביושר, מקווה שמנהיגי הארגון שלהם קוראים את הפוסט הזה, אם שוקה ישתפר משמעותית, לחברות הביטוח היישיר לא תהיה זכות קיום.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

קיבלתי היום מייל שאומר :

הרינו להודיעך כי תביעתך לפיצוי בגין האירוע הנ"ל אושרה לתשלום בסכום של XXXXXX ש"ח.

הסכום יועבר ע"י אי.די. איי לחשבון על שם XXX

תוך 3 ימי עסקים מתאריך מכתב זה. (שזה היום 6/10) .

איך מחשבים את התאריך?

האם היום הזה נספר? האם היום השלישי הוא היום בו הכסף יכנס? או בקיצור באיזה יום לעזא%ל כבר אראה את הכסף?

עריכה: אין לי מושג מה קרה כאן לפונט

עריכה :

קיבלתי הצעה נאה משלמה סיקסט , מה אתם אומרים? מישהו התנסה? יכול להמליץ?

פורסם
קיבלתי היום מייל שאומר :

הרינו להודיעך כי תביעתך לפיצוי בגין האירוע הנ"ל אושרה לתשלום בסכום של XXXXXX ש"ח.

הסכום יועבר ע"י אי.די. איי לחשבון על שם XXX

תוך 3 ימי עסקים מתאריך מכתב זה. (שזה היום 6/10) .

איך מחשבים את התאריך?

האם היום הזה נספר? האם היום השלישי הוא היום בו הכסף יכנס? או בקיצור באיזה יום לעזא%ל כבר אראה את הכסף?

עריכה: אין לי מושג מה קרה כאן לפונט

עריכה :

קיבלתי הצעה נאה משלמה סיקסט , מה אתם אומרים? מישהו התנסה? יכול להמליץ?

האם אתה הולך לקבל עבור הרכב סכום נמוך יותר מהמחירון המשקולל?

במידה וכן אשמח לדעת בכמה ומדוע?

אם אני לא טועה פעולות המבוצעות עד השעה 1400 באותו היום נחשבות ליום עסקים אחרת הספירה לימי עסקים היא מהיום הבאה.

ביום שלישי או רבעי כבר תראה את הכסף בחשבון.

פורסם

קיבלתי מחירון משוקלל. שזה קרוב ל 4k מעל המחירון המופיע לפני שיקלול.

מתוכם קוזזו לי 1,300 ש״ח יתרת הפוליסה שלי - סוג של דמי השתתפות וכך בעצם הפוליסה מגיעה למיצוי.

גם את הסכום הנ״ל תובעים להחזר מצד ג׳.

עריכה: כמובן שכשאני אומר קיבלתי אני מתכוון ל- על הנייר. כי כרגע אני עדיין ממתין לכסף !

פורסם

אני יכול לספר מניסיון אישי שלי על תאונה שבה הייתי אשם. התקשרתי לסוכנת שלי, שהייתה בחו"ל באותו זמן. היא ענתה, אבל אמרה שהיא לא יכולה לטפל בזה כרגע ושאני צריך לראות בטפסים של הפוליסה מי החברת גרירה. התקשרתי וכמובן שנתקלתי בתא קולי ובהמתנה, בזמן שאני יושב ברכב עם כריות פתוחות...

בסוף פשוט התקשרתי לשירות של צ'מפיון. ענתה לי נציגה ממש מהר. אמרתי לה את שם חברת הגרירה, והיא התקשרה אליהם. השיגה אותם חזרה אלי, העלתה אותי על הקו,_הגיע הגרר, אמר שלפי איך שהרכב נראה זה אובדן גמור... גררו למוסך "מדרכה". עברו יומיים בלי שקיבלתי רכב, עד שהשמאי קבע 5 ימי תיקון._לקחתי רכב חלופי ואז זה השתנה לאובדן גמור,_אז נתנו עוד יומיים רכב לפי הפוליסה .

בקיצור, התאונה קרתה ב 28.7, את הכסף קיבלתי ב 30.9, ככה שגם עם סוכן אתה עדיין תקוע עם הבירוקרטיה של החברות ביטוח.

פורסם

אני שומע גם ממכרים את אותם סיפורים. מסתבר שאין מנוס ואתה תמיד תמצא את עצמך לא מרוצה כשזה מגיע לאובדן. לכן , אני ממש שוקל את הפוליסה הבאה שלי לחדש אצל שלמה סיקסט, ההצעה שלו אטרקטיבית ואולי אולי בגלל שהוא יחסית חדש (משהו כמו פחות מ 10 שנים להבנתי) שם יהיה חשוב להם הלקוח. וגם אם לא, לא נורא, כי גם ככה זה אופי העבודה של כולם בסופו של דבר. סוג של win-win situation

פורסם
אני שומע גם ממכרים את אותם סיפורים. מסתבר שאין מנוס ואתה תמיד תמצא את עצמך לא מרוצה כשזה מגיע לאובדן. לכן , אני ממש שוקל את הפוליסה הבאה שלי לחדש אצל שלמה סיקסט, ההצעה שלו אטרקטיבית ואולי אולי בגלל שהוא יחסית חדש (משהו כמו פחות מ 10 שנים להבנתי) שם יהיה חשוב להם הלקוח. וגם אם לא, לא נורא, כי גם ככה זה אופי העבודה של כולם בסופו של דבר. סוג של win-win situation

אתה צודק, וזה בדיוק מה שטענתי בכל התגובות שלי בשרשור.

אף אחד, לא ירוץ אליך עם השיק ביד במקרה של ארוע ביטוחי.

לכן לדעתי, צריך לחפש כמה שיותר כיסוי בכמה שפחות כסף.

פורסם

חברים יקרים!

ההורים שלי כבר למעלה מ-20 שנה אצל אותו סוכן ביטוח. גם אני (הבן שלבם) מבטח אצלו. ההורים שלי עברו 3 תאונות טוטלוס שלא באשמתם (רכבים אחרים נכנסו בהם). מאז ומעולם ההורים שלי היו מרוצים וככה גם אני.

ממליץ בחום 03-9434666 לבקש את רלי. וכן לי אין שום רווח מכך. אני ממליץ מניסיון של ההורים שלי במקרי קיצון כגון אלו שדוברו.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

מבוטח בעובדי מדינה.

לקח מספר שעות עד שתפסתי נציג אך ורק בשביל לפנות את הרכב מהכביש, כל זה כשאני בבית חולים!! מזל שהיו מי שיתקשרו בשבילי.

קל זה לא היה, אחר כך מסכת יסורים לגבי תביעת חברת הביטוח - לך תתמודד בעצמך כי אין לך סוכן ביטוח, בסוף תבעתי את *** (והסתכנתי ב3 שנים ללא תביעה) רק כדי לקבל את הכסף שמגיע לי, כי שוב - אין סוכן ביטוח שיעזור לי.

אם לא היה מדובר בעובדי מדינה והייתי מקבל מחיר של כחצי מביטוח במקום אחר, אך ורק דרך סוכן ביטוח.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הכסף נכנס היום. חיש מיהרתי ונסעתי עד בית שמש,ושוב התאכזבתי.

(למי שלא זוכר הסיפור עם המבוגר והת.ז של הילד. נסעתי לירושלים לפני כחודש וחצי ״הרכב חדש בניילון״ נאמר לי, התבדתי. אבל בענק).

למה לעזאזל אנשים משלים אנשים אחרים?! למה לגרום לבנאדם להוציא כסף על נסיעות, לזרוק יום עבודה לפח (עצמאי) וכל המטרד החוסר נוחות והזמן בתחבורה ציבורית. למה! הרי אנייראה בסוף את האמת אז מה העניין!! בחיים לא היה לי לב לגרום למישהו לנסוע 3 שעות + הפסד יום עבודה , כדי לנסות למכור ולחסוך ממנו פרטים חשובים.

״הרכב קיבל מכה מאחורה ונכנס במישהו מקדימה שרשרת, הוחלף רק פגוש אחורי וקדמי זה הכל. אה וכמה שריטות לא משהו רציני״ כך נאמר לי.

לרכב יש ירידת ערך של10% !!

הוחלפו פגושים, מכבה בגאג׳,רדיאטור, מגן קדמי תחתון, כנף אחורית, גריל קדמי , חיבור לא מקורי בין קורה לכנף אחורית. והשד יודע מה עוד!! למה? למה הרוע הזה!

נמתין ליום חמישי, נראה מה יהיה עם המוכר הבא שטוען שגם שלו חדש(!).

בכל הנוגע ל 9 מיליון, האמת , שהם היו זריזים בטיפול הניירת, לאיודע אם זה בגלל שזו צורת עבודתם או בגלל ששיגרתי אותם. למעט העניין עם הרכב החלופי שלקח לי 4 ימים לקבל אותו אך בהתחשב שהתאונה נפלה ביום חמישי - יום לפני כיפור, זה סביר. נראה לי.

אולי שפטתי אותם מהר מידי. ואולי אני מדבר כך כי אני אחרי. יש לי טבע של לסלוח ולשכוח.

פורסם
הכסף נכנס היום. חיש מיהרתי ונסעתי עד בית שמש,ושוב התאכזבתי.

(למי שלא זוכר הסיפור עם המבוגר והת.ז של הילד. נסעתי לירושלים לפני כחודש וחצי ״הרכב חדש בניילון״ נאמר לי, התבדתי. אבל בענק).

למה לעזאזל אנשים משלים אנשים אחרים?! למה לגרום לבנאדם להוציא כסף על נסיעות, לזרוק יום עבודה לפח (עצמאי) וכל המטרד החוסר נוחות והזמן בתחבורה ציבורית. למה! הרי אנייראה בסוף את האמת אז מה העניין!! בחיים לא היה לי לב לגרום למישהו לנסוע 3 שעות + הפסד יום עבודה , כדי לנסות למכור ולחסוך ממנו פרטים חשובים.

״הרכב קיבל מכה מאחורה ונכנס במישהו מקדימה שרשרת, הוחלף רק פגוש אחורי וקדמי זה הכל. אה וכמה שריטות לא משהו רציני״ כך נאמר לי.

לרכב יש ירידת ערך של10% !!

הוחלפו פגושים, מכבה בגאג׳,רדיאטור, מגן קדמי תחתון, כנף אחורית, גריל קדמי , חיבור לא מקורי בין קורה לכנף אחורית. והשד יודע מה עוד!! למה? למה הרוע הזה!

נמתין ליום חמישי, נראה מה יהיה עם המוכר הבא שטוען שגם שלו חדש(!).

בכל הנוגע ל 9 מיליון, האמת , שהם היו זריזים בטיפול הניירת, לאיודע אם זה בגלל שזו צורת עבודתם או בגלל ששיגרתי אותם. למעט העניין עם הרכב החלופי שלקח לי 4 ימים לקבל אותו אך בהתחשב שהתאונה נפלה ביום חמישי - יום לפני כיפור, זה סביר. נראה לי.

אולי שפטתי אותם מהר מידי. ואולי אני מדבר כך כי אני אחרי. יש לי טבע של לסלוח ולשכוח.

אני שמח לשמוע שהכסף נכנס. באחד הדיונים עם האישה בבית (שנקרעה מצחוק שאני "מגן" על חברה שהיא עבדה בה פעם) היא הסבירה לי דבר מה מעניין לגבי טוטאל-לוסים ורכבים חילופיים.

ברוב המקרים רכב שגובה הנזק שלו קרוב לטוטאל-לוס ייחשב כאובדן להלכה בגלל שבמהלך התיקון יכולים להתגלות נזקים נוספים והתיקון יכול להתייקר, כך שערך הנזק בפועל יחצה את רף "הכדאיות".

ובמקרים מסוג זה בכלל לא מגיע רכב חלופי ע"פ הפוליסה. רשום שם בפירוש שהינך זכאי לרכב חלופי במקרה של טוטאל-לוס, לא במקרה של אובדן להלכה. אבל, אלה שמפעילים לחץ מקבלים. כיוון שעשית רעש, קיבלת רכב, למרות שטכנית לא הגיע לך בכלל (בין אם זה תרגיל מלוכלך סטייל אותיות קטנות או לא).

בשורה התחתונה, על פניו נראה שקיבלת שירות סביר ותוך פרק זמן לא רע בהתחשב בכל החגים שהיו בדרך. אכן ביורוקרטיה וסחבת מעצבנים, במיוחד כשזה נגרם לך שלא באשמתך בנסיבות לא נעימות. אני מוריד בפניך את הכובע על זה שעדכנת ואפילו ציינת שיכול להיות שיש מקום לקצת חסד עם חברת הביטוח במקרה הזה.

בהצלחה עם "הכלה" שתגיע!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

שמח בשבילך שהכל היסתדר בשלום,

איזה רכב אתה מחפש..? מה שבחתימה?

אם לא הייתה לחוץ הייתיממליץ לך ליקנות מחברת טרייד אין שלרוב מוכרים רכב במצב חדש (כבר קנינו רכב שלישי במישפחה).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סלו ספרינטר- תודה על האיחולים על הכלה, מצפה כבר בכיליון עיניים שתגיע- כשאמצא!

לגבי הביטוח, כפי שאמרתי, יכול מאוד להיות שאני מרגיש ככה עכשיו כי זה כבר מאחורי ברוך השם. ויש לי נטייה לשכוח מהר מאוד. בכל מקרה את הרכב הבא כנראה אבטח אצל שלמה סיקסט שאצלם קיבלתי את ההצעה האטרקטיבית מבין כולם. למרות התביעה הנוכחית.

מה גם שנאמר לי שברגע שמגיע לחברת הביטוח 9 מליון שיבוב מלא , הם מנקים לי את גליון התביעות ואני חוזר למחיר שפוי. מעניין כמה זמן זה יקח..

לבחור שכתב מעליי- כן , הרכב החתימה הוא הרכב המבוקש. נדיר למצוא אותו במצב שמור (מאוד!) בקמ נמוך וביד נמוכה ובצבע המתאים. מנסיון קודם כי גם את המאזדה שעברה טוטולוס לקח לי זמן למצוא.

סוכנויות ומגרשים לא באים בחשבון.

פורסם

אכן אתה מחפש רכב שממש קשה לימצוא, כי אם הוא במצב שמור אז הבעלים לא יהיה מעוניין לימכור במצב השוק של היום, ואם כבר מוכרים לרוב זה רכב שהבעלים רוצה להיפטר מימנו, עניין של סבלנות ומזל ליפול על האחת.

סוכנויות ומגרשים לא באים בחשבון.

מדוע את כל כך נגד??

יש סוכנויות ויש סוכנויות, ולרוב הכי שמורות מצאתי במקום שהמלצתי לך:

גרנדה שלי 07 סוף דצמבר קניתי ב2010 במצב תצוגה עם 22K ק"מ

ספייס של אחותי 2006 במצב חדש עזרתי לה ליקנות בשנה שעברה עם 38K ק"מ

ושבוע שעבר פורד פוקוס 06 עם כ98K במצב כמו חדש הדגם המאובזר.

נכון שלכולם המתנתי המון זמן וזה היה עניין של מזל שראיתי במחשב שהם במצב עתידי והספקתי לשריין אותם, ואחר כך קרוב לשבועיים עד שביכלל הגיעה לסוכנות בישביל לקחת לבדיקה ולבסוף קניתי (הזמן עד שהיבואן מספק רכב חדש לקונה שמחזיר את ריכבו בטרייד אין).

כמובן כל רכב חובה ליבדוק אפילו ב8 עייניים ולא ליסמוך על אף אחד, אבל קיבלתי רכבים שמורים עם היסטורייה מלאה מהיום הראשון ללא תאונות שגם עברו השבחה ונימסרו כמו חדשות בניילונים. להבדיל ממוכר פרטי שהרכבים היו ניראים כמו אחרי עינויים ושנות הזנחה.

לפעמים מוצאים מקומות שיש להם פשוט קניין טוב ויש מציאות ממש טובות- אבל זה עניין של סבלנות ומזל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...