Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי, כולם אותו ז#%* ועדיף לבטח היכן שזול.

תקרא, את הכתבות של עו"ד חיים קליר ב YNET ותבין על מה מדובר.

כן סוכן לא סוכן אף חברת ביטוח לא רוצה לשלם.

+1

צריך רק לשים לב לאותיות הקטנות להבדלים בין החברות.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהכללה הייתי אומר (ואני שונא הכללות...), ש"9 מיליון" ושאר החברות הישירות למיניהן טובות לזמן שבו הכל בסדר ואין תאונות. התעריף בד"כ זול יותר, והטופסולוגיה פחות מורכבת. אבל אם אתה מעורב חלילה בתאונה, ובדיוק בשביל זה אנחנו עושים ביטוח, עדיף שתהיה מטופל אצל סוכן או חברת ביטוח גדולה.

אין לי סוכן, אבל אני מבוטח ב- AIG. לצערי הייתי מעורב בתאונה לפני כמעט שנה, וקיבלתי מהם שירות מעולה, מלא ומהיר וזה ללא ספק שווה את התוספת של כמה שקלים.

בכל מקרה, היכן שלא תרכשו פוליסה, כדאי שתוודאו מראש פרטים לגבי רכב חלופי וכמו כן שברשימת המוסכים איתם עובדת חברת הביטוח שלכם, יש מוסך מורשה או כזה שאתם מכירים ומעדיפים לטפל אצלו.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מסכים עם המנוע הצהוב לגבי זה שהביטוח הישיר טוב לכל זמן שאתה לא צריך אותו. אלא מה, אם מישהו יבטיח לך שלא תצטרך, אתה יכול להסתדר גם בלי ביטוח, לא? אז זהו, שלא.

הפרסומות שלהם מטומטמות - למה באמת לממן סוכן כשאפשר לממן מערך שירות שלם? והשירות בזיוני, והאמת היא שהדבר צפוי. אין לך באמת כתובת במקרה מצוקה - אתה מדבר עם נציגי שירות ואתה על ה*** שלהם, כי כמוך יש עוד מיליון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

car4fun תודה על האינפומציה, תעדכן בבקשה בהמשך ההתפתחויות אם יהיו.

לי ולמשפחתי דווקא יש ניסיון רע עם סוכן רגיל שפשוט גמר אוךנו בהתנהלות שלו כאשר הרכב שלנו עבר תאונה.

כאחד שצריך לבטח את הרכב בזמן הקרוב. אני ממש לא יודע באיזה חברה/סוכן לבחור...

פורסם

זו בדיוק הסיבה שאני מקפיד לבטח את הרכב הפרטי ורכב העבודה אצל סוכן בשר ודם.

דרך אגב למכונית "ספורט",אין סיכוי להיות מבוטחת אצל הרמאים האלה.

הבעיה במדינה שמחפשים זול,וזול זה יקר.

העיקר שאתה והמשפחה בריאים,תודה על השיתוף.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

קח הכל בקלות, תלמד מהניסיון ותסיק את המסקנות לבד. העיקר שאתה שלם (ובריא ?) !

אני הייתי מבוטח המון שנים אצל סוכן ביטוח, אח"כ עברתי לשירביט - ובשנתיים האחרונות חזרתי בהדרגה לסוכן ביטוח שלי, ממנו גרעתי את כל הרכבים שלי ושל אחי (דאז 3).

גם אחי שהיה מבוטח בשירביט חזר לסוכן (אותו הסוכן שלי), והם המשיכו להתקשר אליו והוא המשיך לומר להם בזו הלשון: "חזרתי לממן סוכן, שוקה רוצה לטוס לחו"ל השנה" :lol: :lol: :lol:

האבסורד הוא שהכל התחיל לפני שנתיים בהם "שירביט" לא הסכימו לבטח את הפרטנר HDI 2007 שלנו כי היה לה (אז) 255,000 ק"מ. כשהתקשרתי לסוכן שלי, הוא ביטח את הרכב בלי בעיה (עד עצם היום הזה) ולאחר מכן העברתי (כל אחד בתורו) את יתר הרכבים אליו בחזרה. סה"כ מדובר ב-4 כלי רכב (2.5 שלי ועוד 1.5 של אחי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בהכללה הייתי אומר (ואני שונא הכללות...), ש"9 מיליון" ושאר החברות הישירות למיניהן טובות לזמן שבו הכל בסדר ואין תאונות. התעריף בד"כ זול יותר, והטופסולוגיה פחות מורכבת. אבל אם אתה מעורב חלילה בתאונה, ובדיוק בשביל זה אנחנו עושים ביטוח, עדיף שתהיה מטופל אצל סוכן או חברת ביטוח גדולה.

אין לי סוכן, אבל אני מבוטח ב- AIG. לצערי הייתי מעורב בתאונה לפני כמעט שנה, וקיבלתי מהם שירות מעולה, מלא ומהיר וזה ללא ספק שווה את התוספת של כמה שקלים.

בכל מקרה, היכן שלא תרכשו פוליסה, כדאי שתוודאו מראש פרטים לגבי רכב חלופי וכמו כן שברשימת המוסכים איתם עובדת חברת הביטוח שלכם, יש מוסך מורשה או כזה שאתם מכירים ומעדיפים לטפל אצלו.

יש כאן קצת סתירה לא?

אתה, כותב שעדיף סוכן ומצד שני אתה מבוטח אצל ומרוצה מ AIG.

(שהיא למיטב ידיעתי חברת ביטוח ישירה ללא סוכנים בדיוק כמו 9000000 וה #%!* האחרים).

פורסם

דווקא ביררתי אצל AIG ואתה לא תאמין כמה הם רצו לבטח את הרכב שלי 15,000 קצת מוגזם בישביל רכב שנת 2009 ומחירון 70,000. אפילו הסוכנת אמרה לי שלא רלוונטי ועל תבטח פה. בכל מקרה אני מבוטח בביטוח ישיר אני מקווה שחס וחלילה יקרה לי משהו הם יהיו מהירים וישלמו מה שמגיע לי.

פורסם

אין לי מושג איזה תחשיבים יש לשרביט אבל כשקניתי סיאט sc חדשה הם לא היו מוכנים לבטח כי זה " ספורט" ניסיתי להסביר שזה רמת גימור ולא רכב ספורט אבל לך תבין אותם.

החיים הם כמו....

פורסם

AIG יקרים מאוד ראו הוזהרתם!

עריכה: טוב אחרי מחשבה שנייה אולי רשמתי הודעה לקונית.

בעבר לפני שנים ביקשתי הצעת מחיר לקאמרי - אחרי וויכוחים (וסליחה שטויות במיץ שהנציג ניסה להאכיל אותי) קיבלתי הנחונת, עם ההנחה ההפרש על הביטוח שלי לעומתם היה 10,000 ש"ח! אולי נפלתי על אחד שהחליט להעיף עיסקאות של AIG או אחד שחשב שאני טמבל, ביזיון כזה עוד לא ראיתי.

נכון להיום כל שנה אני עושה השוואות באינטרנט ואף אחד לא משתווה לביטוח שלי (ללא סוכן ביטוח) אולי בגלל שזה ביטוח מרוכז מטעם החברה שאני עובד בה... בכל מקרה לא יצא לי לריב אפילו לשנייה אחת עם הביטוח גם בזמן תאונה שהייתה לי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

AIG לא מבטחים רכבי ספורט ומחפשים פרופיל מסויים מאוד לבטח ושם הם תחרותיים במחיר ,

לקוח שאינו נכנס בפרופיל פשוט מקבל הצעת מחיר מגוחכת מתוך ידיעה שלא יבחר בהם. הכל מחושב.

דוגמא לפרופיל אידיאלי בAIG: נהגת עיקרית\נשואה\מעל גיל 30\2 ילדים\איזור מודיעין\רכב משפחתי\בבית קיים רכב נוסף מהעבודה.

פורסם

אנשים לא מבינים שסוכן הביטוח שלך זו ההגנה האמיתית שלך, הוא נלחם מול חברות הביטוח והקומבינטורים למניהם, הוא זה שמכין את הניירת לבית משפט (במידה ויש משפט כנגד הצד הפוגע), הוא זה ששולח את השמאי ונלחם עבורך, לפחות כך זה עם הסוכן ביטוח שלי.

לא אעבור לחברות הביטוח הישיר בחיים וחבל שאנשים אחרים לא מבינים שחיסכון של כמה מאות שקלים עולה בבריאות בסופו של דבר.

פורסם
אנשים לא מבינים שסוכן הביטוח שלך זו ההגנה האמיתית שלך, הוא נלחם מול חברות הביטוח

ממש נלחם, מה זה נלחם, דון קישוט פרייאר לידו.

חביבי, סוכן הביטוח מחוייב לחברות הביטוח לא פחות, ואף יותר מאשר למבוטחיו.

חברות הביטוח, יכולות לקטוע את מטה לחמו בנקל, ויש להן הרבה יותר השפעה עליו מאשר מבוטח כלשהו.

(כמובן שיש מבוטחים חריגים כגון מקומות עבודה גדולים וכו')

הסוכנים המצטיינים, יקירי חברות הביטוח, אלו הסוכנים שמוכרים הכי הרבה פוליסות ומגישים הכי פחות תביעות.

פורסם
יש כאן קצת סתירה לא?

אתה, כותב שעדיף סוכן ומצד שני אתה מבוטח אצל ומרוצה מ AIG.

(שהיא למיטב ידיעתי חברת ביטוח ישירה ללא סוכנים בדיוק כמו 9000000 וה #%!* האחרים).

AIG היא תאגיד ביטוח בינ"ל. וככאלה, הם מקצוענים בביטוח ולא כמו חברות ישירות שהוקמו רק כדי לגבות דמי ביטוח ואח"כ להתרשל בטיפול במבוטחים. וההבדל הוא לא רק מבחינת העיקרון, זה מתבטא גם בפועל (לפחות אצלי. ייתכן שיהיו כאלה שהיתה להם התנסות פחות טובה). לקחת סוכן זה גם בסדר, אבל יש לזכור שהסוכן שלך, "אילן ביטוחים" או מה שזה לא יהיה, לא מבטח אותך בעצמו אלא רוכש עבורך פוליסה באחת מחברות הביטוח המוכרות - לכן אין כאן סתירה. ולכן ההמלצה שלי היא לבטח ב- AIG/כלל/הפניקס/מנורה וכיו"ב, ישירות או באמצעות סוכן.

AIG לא מבטחים רכבי ספורט ומחפשים פרופיל מסויים מאוד לבטח ושם הם תחרותיים במחיר ,

לקוח שאינו נכנס בפרופיל פשוט מקבל הצעת מחיר מגוחכת מתוך ידיעה שלא יבחר בהם. הכל מחושב.

דוגמא לפרופיל אידיאלי בAIG: נהגת עיקרית\נשואה\מעל גיל 30\2 ילדים\איזור מודיעין\רכב משפחתי\בבית קיים רכב נוסף מהעבודה.

צודק לגמרי! לא טענתי ש- AIG זולים. תלוי מאוד בסוג הרכב ופרופיל הנהג. ולגבי כל אלה שנתנו דוגמא של חברות שסירבו לבטח רכבי ספורט - למדתי לאחרונה שזו בעיה, חברות רבות נמנעות מלבטח רכבים כאלה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...