Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה נטקו. אבל איך אני יכול להתערב עם עו״ד כאשר התיק נמצא בתביעה ע״י חברת הביטוח שלי, שהם עצמם הרי שולחים את העו״ד שלהם.

הנציגה אמרה לי שעד ספטמבר זה כנראה יסתדר

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה לי ניסיון רע עם ביטוח 9000.000. לא מתקרב לחברה הזאת יותר. יודעים לקחת כסף אבל ברגע האמת עושים הכל כדי לא לשלם כמה שפחות וכמה שיותר מאוחר.

פורסם

קראתי את זה, חברת הביטוח (מן הסתם) מנסה להפחית כמה שיותר בהוצאות שלה אז מבחינתה כולם אשמים וגם במצב כזה ברור יש רשלנות תורמת.

אתה הרווחת ע"י כך שיש לך עד ראיה וזה גם מן ההגיון שאם נהג משאית נכנס בצד של הרכב שלך בכניסה לצומת זאת כנראה טעות רצינית שלו (איך לא רואים שיש רכב לפניך), אל תוותר ותדבר עם חברת הביטוח, תסביר להם שאתה לא מתכוון לוותר ושיש לך עדי ראיה ושאתה רוצה כל שקל שמגיע לך.

אני אישית הייתי גם פועל נגד אותו נהג (הרכב יכל להתהפך לצד !, אם היו ילדים ברכב ? )

בקיצור - שיהיה בהצלחה ואמן כל החלאות האלה ירדו מהכביש.

פורסם

^ בספק גדול אם הוא באמת ירד מהכביש.

לגבי תביעה אישית נגדו, לא אוהב להעכיר את החיים של אנשים יותר ממה שהם.

היה לי ניסיון רע עם ביטוח 9000.000. לא מתקרב לחברה הזאת יותר. יודעים לקחת כסף אבל ברגע האמת עושים הכל כדי לא לשלם כמה שפחות וכמה שיותר מאוחר.

חשוב לי להדגיש כי קיבלתי את מלוא שווי הרכב לפי ל.יצחק תוך חודש+- ובתקופת חג.

אין לי תלונות עליהם בעניין הזה אם כי היו פה ושם כל מיני ליקויים שזיהיתי אך לא משהו שלא תמצא בכל חברה.

אני רק מקווה שנושא השרידים שנאמר לי שהיתה שם טעות תתוקן בהקדם כך שהדיבוב יגיע ל 85% ויורידו ממני את ההתייקרות.

פורסם

תתעקש להבין מה הסיפור עם השרידים.

אני הייתי מאוד מתעצבן אם היו אומרים לי "לקחנו לך 1800 שקל בגלל שחסרים 2% ואתה לא תבין למה".

כל נושא השרידים לא אמור לעניין אותך בתור המבוטח שלהם.

אם הם קיבלו מהמבטח של צד ג' רק 75% מהמחירון כי קנו ממנו את השרידים ב10% ואחר כך הצליחו למכור את השרידים לפירוק רק ב8% אז זו באמת בעיה שלהם ולא שלך.

מבחינתך הם שיבבו 85% - 75% בכסף ועוד 10% בשרידים. זה שהם עשו עסקה גרועה על השרידים לא אמור לבוא על חשבונך.

ואגב אתה נדפק ביותר מרק המיצוי של הפוליסה.

אתה עכשיו משלם פרמיה גבוהה יותר (וגם בשנתיים שאחר כך) בגלל הסיפור הזה.

בסך הכל יכול להיות שאתה מפסיד פה כמה אלפים טובים.

ייתכן שהיה עדיף לך מלכתחילה לתבוע את הפוגע בעצמך ולספוג את הריבית על הלוואה עד שתראה את הכסף.

השיטה הזו של אשם תורם ידועה.

הלבישו עליך 15% אשם תורם כדי להעלות לך את הפרמיה שנה הבאה ולגבות ממך 1800 שקל מיצוי פרמיה.

כביכול חברת הביטוח הפסידה כי היא קיבלה פחות כסף מהמבטח של הפוגע.

אבל מחר תהיה תאונה אחרת כשהפוגע מבוטח בחברה שלך והנפגע בחברה של זה שפגע בך.

וגם שם, ראה איזה פלא, חברות הביטוח יסכימו על איזה 15% אשם תורם.

התוצאה הסופית היא שבכל התאונות שני נהגים משלמים השתתפות עצמית/מיצוי פוליסה ונדפקים בפרמיות בשנים הבאות.

במקום שרק הנהג האשם ישלם.

זה טוב לחברות הביטוח כמובן...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא יעשה להם חיים קלים.

אני יעדכן בהתפתחויות. מודה לכולם!

שבת שלום

פורסם

רקע, היו ילדים ברכב. קרא את שרשור התאונה המקורי.

אשתו ובנו הקטן היו ברכב. מזל שזו היתה מאזדה6 ולא איזה פחון קוריאני עם חצי כוכב בטיחות.

C4F, זה מאוד פשוט.

עו"הד כותב מכתב לחברת הביטוח (או שאתה מתנסח לבד בתביעה קטנה):

"מרשי מכחיש כל אשמה תורמת בתאונה שבנדון.

התאונה נגרמה באשמתו הברורה והבלעדית של מבוטחכם. דבר שיקל להוכיח בבית המשפט,באם יהיה בכך צורך.

כמו כן, שיטת החישוב לגבי חלקם של שרידי הרכב בפיצוי הכולל אינה מעניינו של מרשי.

על חברתכם לשפותו בגין כלל נזקיו בתאונה זו, כולל הפסד זמן, התייקרות הפוליסה ועוד שקרים כלשהם.

אם לא תפעלו כך בתוך XX ימים, נאלץ לפנות לערכאות משפטיות."

זו תביעה נפרדת, שאין לה קשר למה שמתנהל בין עו"ד של חברות הביטוח.

זה אתה אישית, תובע נזק אישי, שהוא אמנם נגזרת של אותה תאונה, אבל בכ"ז נפרד.

חוץ מזה, שזה לא יגיע לתביעה. הפורום המשפטי פה מלא בנסיונות כאלה של חברות הביטוח שבעקבות היעוץ של החברים שם הסתיימו בלא כלום.

הם מנסים. כי במערכת המשפט הישראלית זה משתלם להם. לרוב התובע נשבר בדרך, כי זה סכום לא גדול (יחסית), ונמאס לו לבזבז ימים בבתי משפט.

להם אטין מה להפסיד. מקסימום, השופט (אחרי שנה) אומר להם לא, ואז הם משלמים את הסכום בתוספת ריבית מגוחכת.

אם הם היו חשופים לפיצויי עונשין של פי עשרה מסכום התביעה, כמו בארה"ב, הם היו חושבים פעמיים לפני שהיו מנסים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה רבה. מחר אני אדבר שוב עם הנציגה במחלקת תביעות ואמסור לה שאני מתכוון לערב עו״ד פרטי בנושא.

פורסם

עדכון.

בנושא השיבוב אין התקדמות, לטענת הנציגה אין מה לעשות וזה הרי מהאינטרס שלהם להשיג את מלוא הסכום כדי לא להפסיד כסף.

לגבי מיצוי פוליסה, החברה יכולה להחזיר את הסכום עד 45 יום , או , פשוט לעדכן בתום ה 45 יום האלה, מה הסטטוס של ההחזר ואיפה זה עומד. דהיינו, למשוך עוד זמן.

נקווה שזה יסתיים במהרה !

• תוכן חדש...