Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

מדי פעם לאחר הנעה המזגן לא נכנס לתפוקת קירור. אלא עובד במצב איוורור רגיל בלבד.

יש לציין שלעיתים לאחר כיבוי והפעלה מחודשת [כולל כפתור AC] הוא כן נכנס לפעולה, ואז הקירור עובד כראוי.

האם התחברות לסורק תקלות במוסך מורשה יבואן אמורה לעלות כסף או שזה מוגדר כשירות?

ממליצים לפנות למוסך מורשה או למזגניסט? נראה לי שמדובר בחיישן או חיווט לקוי, השאלה איזה בעל מקצוע יאפיין במדוייק את התקלה ויביא לה מזור במינימום זמן וכסף, ללא טרטורים והוצאות מיותרות.... [אני מאמין שזה משהו קטן].

בהזדמנות זו - מכירים את הריקול לרכבי טויטה הישנים בנוגע לרכיב ניפוח כרית אויר במושב ליד הנהג?

יותר מהתפלאתי לקבל ריקול על רכב בן עשר....

• ספונסר פורום
פורסם

סריקת תקלות עולה כסף, אבל נהוג שאם אתה מבצע את התיקון במוסך בו ביצעת את הסריקה לא יגבו ממך כסף על הסריקה. אם תיכנס ותבקש סריקה בלבד כנראה שתצטרך לשלם. אולי אם זה המוסך הקבוע שלך, ומכירים אותך, יעשו לך את הסריקה והאיפוס הראשוניים בחינם כלקוח קבוע.

לדעתי כדאי לגשת למזגניסט ולא למוסך מורשה. סביר להניח שהמדחס לא נכנס לפעולה בגלל בעיית לחצים במערכת, אבל צריך לבדוק. אם תציין מהיכן אתה בארץ אולי נוכל לכוון אותך למקום מתאים.

פורסם

לדעתי כדאי לגשת למזגניסט ולא למוסך מורשה. סביר להניח שהמדחס לא נכנס לפעולה בגלל בעיית לחצים במערכת, אבל צריך לבדוק. אם תציין מהיכן אתה בארץ אולי נוכל לכוון אותך למקום מתאים.

עובד צמוד לסינרמה - גשר יצחק שדה ת"א. יש כאן מזגניסטים למיניהם אך אני לא מכיר אף אחד. המלצות בבקשה.....

• ספונסר פורום
פורסם

ממש לידך את את מוסך אמ-הדרך. יש להם מחלקת מיזוג אוויר ומחלקת דיאגנוטסיקה והם יוכלו לאתר את התקלה בקלות. אמנון, מנהל המוסך, הוא חבר ותיק בפורום. אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך על הצד הטוב ביותר:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=69698

• תוכן חדש...